pablomoc 08.04.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam, Jesienią posadziłem na działce drzewka owocowe (czereśnie, wiśnie, jablonie, śliwy, grusze, morele). Wszystkie drzewka mają popękane pąki (zielenią się) a grusza konferencja jeszcze śpi. Nie wiem czy to normalne u tej odmiany. Jak to u was wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.04.2016 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam,może po prostu nie przyjęła się. Moja konferencja ma już widoczne zalążki kwiatków. Musi być jakaś inna przyczyna, że jeszcze śpi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 12.04.2016 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ogolnie po innych drzewach u sasiadow widze ze juz wszystko pusilo liscie, ale sa to juz drzewka wieloletnie. Po mocich drzewkach widze ze troche wolniej im to idzie, ale to pewnie ze wzgledu ze byly sadzone na jesien i jeszcze dobrze sie nie ukorzenily. Bede czekal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts