Sadmar84 09.04.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Witam.Posiadam dach dwu spadowy pokryty blachą trapezową,pod blachą żadnej foli wstępnego krycia.Chciałbym dla poprawy wizualnej budynku dach pokryć blachodachówką imitującą gont bez zdejmowania trapezu, nakręcić łaty i położyć nowe poszycie.Następnie poddasze zaizolować pianką natryskową pur i przeznaczyć na cele mieszkaniowe .Pytanie moje do znawców tematu i ekspertów czy to rozwiązanie będzie prawidłowe?Pisałem do Planji i Blachotrapezu ale bez odzewu.Proszę o pomoc i poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 09.04.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jeśli od spodu nic jeszcze nie jest zrobione to polecam jednak rozebrać do krokwi i zrobić od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadmar84 09.04.2016 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Rozumiem , ale czy to konieczne ?jakieś uzasadnienie? Po prostu szkoda wyrzucać ewentualnie większą kwotę pieniążków w błoto tym bardziej iż słyszałem że można natrysnąć piankę pur ZK od spodu.mnie chodzi o to czy między tymi poszyciami wszystko będzie ok? I czy ewentualnie wtrysnąć piankę między te poszycia ? Zrobi się coś ala izo panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadmar84 09.04.2016 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Chyba muszę poczekać dłużej na odpowiedź ,liczę że pań Andrzej W. się odezwie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts