MaciejDKO 09.04.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Pękł mi element zasuwnicy lub zasuwnica nie wiem jak to się fachowo nazywa. Taki element jest dostępny ale za kwotę 100zł na serwisie aukcyjnym. Jest to dla mnie zdecydowanie za drogo. Popsuło się otwieranie okien w kilku oknach w domu i chciałbym wymienić tego większą ilość. Zaznaczam, że ten mechanizm jest z okna otwieranego do góry i normalnie oraz z termoobiegiem czy jakoś tak. Bardzo proszę o znawców tematu czy dostanę ten element w jakiejś normalnej cenie lub czy można zastosować inną zasuwnicę. Z góry bardzo dziękuję. Poniżej prezentuję zdjęcia okna jak i zasuwnicy/elementu zasuwnicy? Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez MaciejDKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 09.04.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Okna już nie są na gwarancji? Moim zdaniem najlepiej gdybyś się udał do osoby która Ci okna sprzedała lub montowała. Okuć jest wiele i tak naprawdę możesz kupić coś co do twojego okna nie będzie pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejDKO 09.04.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Te okna mają około 15 lat. Tej firmy już nie ma. Tutaj link aukcji http://allegro.pl/zasuwnica-schuco-as-warszawa-i6089729985.html Trochę drogo Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez MaciejDKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 09.04.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Schuco to dobra firma...Czy znajdziesz tańsze to nie wiem, podjedź do kilku pkt z oknami i popytaj. Jak coś to radzę kupić jedną sztukę i przymierzyć czy jest OK. Przez Internet masz tą wygodę, że do 14 dni możesz oddać bez uzasadnienia powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 09.04.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Zacznijmy od tego ze masz iryginalne okucia Schuco z przedlozkami z poliwenglanu w kolorze czarnymTu nic nie dopasujeszMasz dwa wyjscjalbo wydac tyle ile to kosztuje mimo ze wydaje ci sie ze drogoAlbo wydac o wiele wiecej na zmiane wszystkich okuc obwiednjowych w kazdym oknieNo.jest trzecia mozliwosc Nic nie robic bo za drogoI tak sie ciesz ze nie poszedl.ci naroznik. Kosztuje wiecej a sama wymiana jeszce wiecej jak.material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejDKO 10.04.2016 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Zamówione dzięki za pomoc. Myślałem, że się znajdzie coś tańszego ale trudno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie wiem czy to drogo czy tanio. Chcesz się przekonać - odszukaj innych producentów okien z okuciami Schueco i zapytaj. Jeszcze czasem takie widuję (kiedyś chyba Polbud z Bielska Podl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.04.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 To juz prawie nie stosowany typ okuc. Producentow robiacych jeszcze na nich ze swieczka szukac i wcale nie wyjdzie taniej. Gniazdo klamki i narozniki to najdrozsze elementy tych okuc. Stowa to doprawdy tanio jak barszcz jak na detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts