Muffi 23.07.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam, mam taki obrzydliwy problem. Otóż w nocy prawdopodobnie spod brodzika, wychodzą i panoszą się po łazience czarne, podłużne żuki. Dzieje się tak tylko w lecie. Strasznie mnie to brzydzi i nie chce mieć takich lokatorów. Łazienka jest na parterze, pod brodzikiem jest syfon i zalana wodą kratka ściekowa. czy ktos moze mi doradzić jak wyprosić te robaki. Czy jakiś preparacik zapachowy tam umieścić czy moze jaiś trujący środek, w nocy jak widze 8 sztuk to dostaje ataku paniki. Pomóżcie proszę Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 23.07.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Słyszałem, że mrówki faraona są bardzo dobre w tępieniu wszelkiego innego robactwa. Pomyśl o tym A bardziej serio, jeśli Cię te żuki tak bardzo brzydzą (ja tam uważam, że jakiś owad od czasu do czasu ma prawo sobie po domu połazić ), wypróbuj parę popularnych środków typu np. Raid przeciw "owadom pełzającym" w miejscach gdzie się pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No cóż nie bójmy się uzyć słowa są to szambożuki. To samo do syfonu w brodziku po kąpieli i delikatnie przepłukać, tak żeby na rurce osiadło. A może one nie z szamba tylko z obudowy brodzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 23.07.2004 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Dzięki, problem w tym , że one nia łaża od czasu do czasu, ale od maja do pażdziernika codziennie od 21.00-do 7.00 ranoInteresuje mnie , czy ktoś może używał jakiegoś takiego czegoś, co nie jest w sprayy tylko kawałku, ,proszk. Psikanie moze podziala na te sztuki, ktore wyjda w danym momencie z ukrycia a ja chce cos wsunąć do jakini zła (pod brodzik) zeby tępić je u żródła. dzięki i prosze o pomysły. Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 23.07.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Syfon jest zamkniety więc z niego chyba nie wyłażą, raczej z kratki, pod brodzikiem. Jakoś mi sie w głowie nie mieści bo do łazienki z szmba rurami bedzie jakies 15 m. Moze cos do szmba wsypac jeśli to ich dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.07.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Granat do szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 pattaya wtedy wróg ulegnie rozproszeniu. Muffi tak myślałem, że ty coś dla nas pod tym brodzikiem ukrywasz , no proszę kratka się znalazła, a ja się zastanawiałem, gdzie ty te żuki pasiesz. One na nocną zmianę pracują, to może halogenek po brodzik. Skoro przełażą to pytanko brzmi: Syfon zalany, a kratka także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 23.07.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Mąż Muffiego napisał: muffi kratka i syfon jest zalany ale one pewnie przepłyna przez korek wodny a w nocy sie pojawiaja bo w dzien za czesto sie spuszcza wode i je spłukuje a w nocy jak dobrze pojdzie to sie przecisna... Czy wierzyć mężowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 23.07.2004 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Kroyena, kratka tez zalana, ale zastanawiam sie nad teorią męża, pzrecierz nas cały dzień w domu nie ma więc teoria ze w nocy sie nie leje wodymi nie pasuje, własnie najwięcej sie leje miedzy 18a 22 a one od 21.00 juz są. Sprubuje zostawić swiatło na noc, może się nie zorientuja, że ich zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Tylko zapodaj z jakiejś energooszzcędnej żarówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts