k1ys3k 10.04.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam mam problem po zalaczniu ostatnio C.O. grzjniki grzeja i podogowka ale brak jest cieplej wody (czyzby zapowietrzony boiler) rurka z zasilania jest goraca a z powrotu do polowy nagrzana a od strony boilera zimna p.s dołaczam zdjecia instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 10.04.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 A nie słychać przelewania się wody w bojlerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 10.04.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Może masz odpowietrznik zakręcony i się zrobiła poduszka powietrzna w wężownicy. W sumie jeśli nawet jest odkręcony to spróbuj po nim delikatnie postukać, one lubią się zacinać. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez maxb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k1ys3k 10.04.2016 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 A nie słychać przelewania się wody w bojlerze? tak slychac a dzis zaczło "bulgotać" w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k1ys3k 10.04.2016 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Może masz odpowietrznik zakręcony i się zrobiła poduszka powietrzna w wężownicy. W sumie jeśli nawet jest odkręcony to spróbuj po nim delikatnie postukać, one lubią się zacinać. Tak miales racje postukalem i poszlo rurka w moment goraca Teraz marwi mnie bulkanie w piecu.piec ustawiony na 50 stopni wiec chyba w rusztach powstala poduszka powietrzna P.S. ktore zawory mam zakrecic jak bym chcial grzac tylko wode w lato ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k1ys3k 10.04.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Sorry za tak glupie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts