vyerka 10.04.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Dzień dobry.Poszukuję- jak w temacie -białych (najlepiej mat, satyna) dość długich płytek. Wymiar 30 szerokość i długość to min. 60cm (wtedy położę dwie) ale najlepiej jakby były dłuższe niż 112cm. Marzy mi się podstopnica w całości. Na stopnie wybrałam Paradyż Intero Nero (sa ciemno grafitowe) więc na stopnie chciałam białe, żeby uzyskać (no powiedzmy) efekt czarno-białych schodów. Ale stacjonarnie w lokalnych sklepach nie mają takich płytek :/ Może ktoś z Was ma (lub zna) taką płytkę i podpowiedział z jakiej jest firmy. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 10.04.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nowa Gala robi płytki o wymiarze 120x60 cm w kolorze białym concept 099 oraz grafitowe concept 14. Grubość tych płytek to około 12 milimetrów.Schody z tych płytek są bardzo ładne. Nowa Gala robi też płytkę o nazwie MAGMA w kolorze 14 i 01. Atutem tych płytek jest ich jednorodność materiału, jest to gres w pełnej masie a nie gres dwuwarstwowy.Schody z tych płytek robi się z II gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts