kadama21 10.04.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam serdecznie, jakiś czas temu odziedziczyłam bardzo stary dom i chciałabym zrobić tam mały remont. Wszystkie podłogi są drewniane bez wylewek. Grunt jest piaszczysty, ale w miarę stabilny i twardy. Czy muszę wylewać chudziaka? Czy mogę bezpośrednio położyć folię, styropian i siatkę i dopiero potem zrobić wylewkę? Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 10.04.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 mnie wylewkarz powiedział że niepotrzebnie robiłem chudziaka bo to nie jest konieczne w wypadku stabilnego i uleżałego podłoża inna sprawa świeżo zasypane , powiedział wyrównać dać dwie warstwy foli i styro , ale ja już miałem więc straciłem trochę $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 12.04.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dla pewności możesz spróbować ubić skoczkiem to co jest teraz i zobaczysz jak się zachowuje podłoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 14.04.2016 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Radziłbym dać chudziak, zawsze to większa pewność, że posadzka się nie zapadnie i dodatkowo chudy beton jest warstwą, która chroni przed wilgocią. PozdrawiamMarek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts