Maluszek 23.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Tomko - udało się widzisz jakie to proste założyć dziennik a teraz jeszcze ludziska będą to komentować. Życzę powodzenia w budowaniu, żeby mury szybko i bezproblemowo pięły się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Tomko brawo.....i buduj szybko i bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 23.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Powodzenia!!! Przeczytaj sobie dziennik Inż. Mamonia. Jest tam dużo na temat bardzo ważnych rzeczy, których nie można pominąć w początkowej fazie budowania, np. - zakopywanie pieniążków w fundamenty, - siusianie w fundamenty, - akt erekcyjny, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Pozwalam sobie dopisać parę słów, bo akurat wiem, o co chodzi z tym aktem erekcyjnym Sama go pisałam i zalewałam betonem Tworzy się go aby potomstwo lub potomstwo potomstwa potomstwa dzisiejszych inwestorów, miało szansę uronić kiedyś łzę nad wzruszającym oposem początku budowy Nasz akt został przez nas oboje podpisany, zakorkowany w zielonej butelce po jakimś piwie i zalany betonem Natomiast sikanie na fundamenty (obojga inwestorów) jest niezbędne do tego, by w domu nie zalęgły się czerwone mrówki. Ja niestety tego czynu nie popełniłam i teraz drżę ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Pięknieś zaczął i tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Z tym gościem od koparki to rzeczywiście sukces - oby tak dalej. Na budowie trzeba walczyć siłom i godnościom osobistom, a na chamstwo odpowiadać chamstwem jeszcze większym. Trzeba być przebiegłym, podstępnym, sprytnym, bezczelnym, upartym, miłym ... ..... Na pohybel operatorom wszelakich koparek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.07.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 no to wpadłeś po uszy trzymam kciuki za taką postawę do zakończenia budowy a wszystko pójdzie jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.07.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Tak trzymać...... wszelkiemu partactwu, fuchom i zakłamaniom mówimy NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts