Dikey0 11.04.2016 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam Bardzo proszę co do opinie o projektDołączam link do projektu indywidualnego jest już parę zmian tylko jeszcze nie zostały naniesione: Zmiana położenia kotłowni, komin przechodzi w rogu dolnej łazienki i górnej tam gdzie teraz jest prysznic. Nad garażem zwykle okno brak balkonu.To mniejsze okno w salonie tez zwykle zamiast tarasowego. Dom będzie ogrzewany ekogroszkiem stropy monolityczne , strop na poddaszem murowany.https://drive.google.com/folderview?id=0B1aEsn0s9vGqaFlTeTkxbVRmSkE&usp=sharing Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antymateria 11.04.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie podoba mi się okienko dla schodów. Jaki jest jego sens? Doświetlać spocznik schodów? Wydaje mi się, że na górze zbyt dużo miejsca zajmuje korytarz. 3 balkony..... niepotrzebne koszty i problemy. Okienko w piwnicy chyba powinno być wyżej niż poziom terenu. Jeżeli już robić garaż w zabudowie budynku to osobiście zrobiłbym szerszy wygodny 600cm. To moje odczucia i gust. Nie bierz tego do siebie.Projekt raczej nie należy do tanich w realizacji. Stawiałbym na 400-500tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dikey0 11.04.2016 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Okienko na schodach w projekcie jest lecz chyba zostanie zamurowane. Balkony będą dwa tzn. Nie będzie balkonu nad garazem. Budżet mam w okolich 400 tys. Dużo będziemy robić sami wiec powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 12.04.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Dikey: balkony do wywalenia, okienko przy schodach raczej też jak pisał ANtymateria. Jak chcesz doświetlić schody to zrób okno połaciowe. Jakie strony świata w Twoim domu? Wg Mnie:- bardzo kiepski wiatrołap - nie ma miejsca na żadną szafę, bo z jednej strony drzwi do garażu, z drugiej prysznic wchodzi do wiatrołapu. Duży kłopot. Kto będzie z prysznica korzystał na parterze???- okno w kuchni niepraktyczne - nie powiesisz szafki nad oknem. Mało szafek wiszących tam wejdzie.- w garażu chcesz mieć normalne okna? NIe lepiej 150/80 uchylne? Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Marcin34_Śl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts