Jastrząb 08.09.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Jak wygląda potem eksploatacja? Wystarczy tylko kupować sól w tabletkach np. w lokalnym markecie budowlanym i dosypywać, czy coś jeszcze trzeba uzupełniać / wymieniać? Dosypywać/uzupełniać nic nie trzeba po za solą. Warto pewnie, żeby raz do roku ktoś sprzęt obejrzał i sprawdził (konkretnie głowicę). Ale głowice clack u mnie na odżelaziaczu z dużą ilością zanieczyszczeń działałą 5 lat i pies z kulawą nogą do niej nie zajrzał. Przy gotowych "firmowaych" produktach płatny przegląd może być wymogiem gwarancyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 15.09.2017 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Twardość ogólna 23 stopnie niemieckie Zużycie nie liczyłem ale rodzinka 5 osobowa dzieciaki narazie 5-7 lat Czyli napewno zużycie wrośnie. Co polecacie Mam dość tego cholernego kamienia wszędzie. Zapodajecie coś na prawdę pożądanego żebym nie musiał koło tego latać i kombinować Komfort przedewszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 18.09.2017 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Warto https://www.ultrafiltracja.pl/pl/p/Zmiekczacz-Erie-IQsoft-Eco-26/521 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ee0090 22.09.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 A jak się ma do tych stacji Ecoperla Toro? Też jestem na etapie wyboru takiego urządzenia i znalazłem dobre opinie na temat tego zmiękczacza, no i podobno łatwo go samemu zainstalować, co ma znaczenie, parę groszy zostałoby w kieszeni. Rozważam pomiędzy tym a 20-N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts