Konstantin 12.04.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 cześć! planuje powazniejszy remont i zastanawiam sie, czy faktycznie istnieja zawory grzejnikowe w ktorych mozna wymienic uszczelnienie bez potrzeby oprozniania instalacji z wody? kiedys cos takiego obilo mi sie o uszy ale nie wiem, czy to dopiero w jakichs planach bylo czy juz faktycznie mozna cos takiego dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 12.04.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zawory Hertz .Firma ta posiada takie narzędzie do wymiany wkładek zaworowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 13.04.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Pogooglowałem troszkę i znalazłem zawory o nazwie CALIDO, seria ESKIMOS. Na nasz rynek weszły chyba jakoś w zeszłym roku. Możesz sobie o nich poczytać. edit: tutaj masz konkrety http://www.arka-instalacje.pl/pobierz/390/ Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Gabriel53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts