Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkrętarka do 100 zł

Recommended Posts

Witam, chciałbym abyście mogli polecić jaką niedrogą wiertarkę. Już tłumacze czemu niedrogą, wiertarka nie będzie katowana, będzie służyła sporadycznie - żeby raz na jakiś czas coś wkręcić. Nie chce inwestować w sprzęt, za który bym zapłacił nie wiadomo ile i żeby tylko leżał.

Odnośnie wiertarki to na pewno sieciowa, nie akumulatorowa - wiadomo będzie leżała to akumulatory też tracą swoje właściwości.

Do tego jakieś bity dobrać i wkręty, Jakiś parę sztuk bitów i wkrętów. Mogą być strony typu allegro lub inne podobne. Bity takie żeby nie zachowywały się jak z plasteliny.

Kupiłem wkrętarkę sieciową w Biedronce, do tego bity Dexter w Leroyu, w sumie wyszło właśnie koło 100 zł. Wytrzymała bez problemów kręcenie desek (podłoga na strychu), wieszaków i profili, do tego "milion" innych, drobnych prac. Mam nadzieję, że przeżyje też kręcenie płyt. Chociaż jak sobie teraz przypomniałem, to w sumie awaria była - urwał się kabel przy wtyczce. Koszt naprawy to całe 3 zł i 5 minut :p

Gość Konto usunięte_1*
Parkisde odradzam , mają słabe akusie i po chwili będzie zong , teraz w lerua-merlę mają wkrętarki po 69 zł jak dobrze pamiętam bo kupiłem ją sobie i kręci jak opętana aby ją wyładować to musiałem mieszadło do klejów założyć i kręcić wodę ze żwirem przez ponad 40 minut , cel wyładować i załadować akusia , miałem dwie drogię wkrętarki jedna za 500 druga za ponad 300 ale jak to jest sporadycznie używane to padnie prędzej niż te tanie , akuś do tej za 500 kosztuje ponad 200zł więc wkrętarka do kosza i nowa za 69 zł i tak w kółko , kiedyś miałem już taką tanią i kręciła przez 10 lat :)