serwkomp 12.04.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam. Panowie przy podłodze na dachu mam otwór jest to otwór wentylacyjny wentylował kiedyś dach między stropem a samym dachem, była pusta przestrzeń.Ten otwór którym mowa jest na wylot d drugiego dachu sąsiada, zamurowałem ta dziure bo teraz po mojej stronie jest mieszkanie.Czy to nie przeszkadza ?Wiem że była to wentylacja na starym dachu, ale czy teraz tak może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 13.04.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Stuku puku i jak Panowie jakieś wieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 13.04.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 przy podłodze na dachu Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 15.04.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Tam gdzie był stary dach teraz jest dobudowane piętro.A więc przy podłodze na starym dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 16.04.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 czy chodzi ci o wentylację na poddaszu - tak? jeżeli ty będziesz miał tam mieszkanie to nie istotne a sąsiad niech sobie zrobi nową dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 16.04.2016 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 No właśnie o to chodzi. Na tym starym dachu tak było, była pusta przestrzeń i te dziury były po to żeby była jakaś wentylacja.Mam nadzieje że dobrze mnie zrozumiano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts