honer 13.04.2016 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam, Mam pytanie do ekspertów. Planuję wykonać blendę z płyt kg maskującą karnisze, coś na wzór z tego zdjęcia: Mam jednak problem, jak przykręcić płytę do profili od strony okna? Jest tam bardzo mało miejsca i wkrętarka nie wchodzi. Stosuje się jakieś przejściówki kątowe, skręca z profilem od razu na ziemi, czy jeszcze jakoś inaczej? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 13.04.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Wszystko skręcasz na wymiar na podlodze a potem długim wiertłem, lekko pod skosem wiercisz kołki do sufitu i do ścian. Potem płyte kg z przodu i ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honer 14.04.2016 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Dzięki za pomoc.Kręcić zwykłymi kołkami czy szybkim montażem? Chyba zwykłym będzie sprawniej przykręcić niż dobijać całą konstrukcję młotkiem?Jakie kołki będą najlepsze pod profil ud30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 14.04.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 kołki 6x60 szybki montaż sufit mało trzyma, bardziej przyłóż sie po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts