Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka fototapeta do salonu a jaka do sypialni?

Joasia Jasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joasia, a moze cos 'swojego'? My bedziemy mieli w kuchni w kaciku jadalnym sciane ozdobiona wlasnie wlasna tworczoscia. Ponoc odpowiednie zaklady robia cos w rodzaju wielkiego plakatu ze zdjecia w postaci elektronicznej ( a zdjecie mozna obrobic na rozne sposoby w ospecjalnych programach do obrobki) w odpowiedniej rozdzielczosci. Przyklejasz na sciane, oslaniasz (chyba) folia i masz wlasna tworczosc :D

oczywiśie fototapeta to kwestia gustu (ja nie przepadam) ale myślę, że to może się strasznie szybko znudzić we wnętrzu a chyba nie jest to rzecz tania. Dlatego myślę, że lepiej powiesić coś fajnego i dużego na ścianie, a jak się znudzi to nie ma problemu żeby zdjąć.

dlaczego? pokój z fototapetą, plakatem z Brucem Lee na ścianie, strusiem-marionetką z piłek pod żyrandolem, i słomianą matką nad łóżkiem (z proporczykami albo z breloczkami) ma baaardzo fajny klimat. Oczywiście warto jeszcze na półce poustawiać puszki po napojach, albo pudełka po po alkoholach. I koniecznie do tego w tle puścić bohemian rhapsody z kasprzaka

Joasia, znaczy z wrażenia owca ci się o płotek potknęła, co? :p

A tak na serio to ja bym sobie machnął tak w salonie panoramę jakiejś dolinki z Tatrów na przykład, tak ze 360 stopni. A 3M takie ładne folie tera na okna ma (co to na autobusiech jeżdżają) i nawet okienko balkonowe można by ładnie skomponować :roll: .

A wtedy jak mawiał Osioł:

"Taki efekt, przy tak niskim budżecie." 8) :lol: