Joasia Jasia 23.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czy możecie pomóc? Jakie tematy i jaki format fototapety? do samego sufitu? na całą ścianę? Sama nie wiem - chciałam palmy do sypialni - ale nie można kupić. O takie:http://www.naszdom.erb.pl/pic/tapeta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasiu, a dlaczego chcesz fototapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 jak juz, to na całą ścianę - pole tulipanów i do tego pościel w tulipanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bo sobie pomyślałam, że bardzo ładnie ozdobią pokój. Tylko nie wiem jakie... Albo może jakiś fresk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasia jesień idzie. Widziałem niedawno sztukaterię sobie ludzie robią, że im gipsowe liście przez okno do domu nawiewa. Wygląda zaj..cośtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.07.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 A co powiesz na zwierzęta w naturze? Są piękne. I kolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jagna... taki słodziutki koteczek z rózowym noskiem i mięciutkim futerkiem. Ale to by musiało być powiększenie na całą ścianę i wtedy by wyszedł monstrualny kocur. Cholera.. może papugi - są bardziej barwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.07.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Chyba coś znalazłam: to dla Jasiatu coś dyskretnego dla dziecia tu do Twojej sypialniSklep znajduje się w Krakowie. Służę adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 23.07.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasia, a moze cos 'swojego'? My bedziemy mieli w kuchni w kaciku jadalnym sciane ozdobiona wlasnie wlasna tworczoscia. Ponoc odpowiednie zaklady robia cos w rodzaju wielkiego plakatu ze zdjecia w postaci elektronicznej ( a zdjecie mozna obrobic na rozne sposoby w ospecjalnych programach do obrobki) w odpowiedniej rozdzielczosci. Przyklejasz na sciane, oslaniasz (chyba) folia i masz wlasna tworczosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Joasia, a ktoś tu pisał o znącaniu się nad zwierzątami, a proszę naturalnego kocurka na ścianę. Nieźle go teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Przy naturalnym kotku kolory szybko zblakną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 28.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 oczywiśie fototapeta to kwestia gustu (ja nie przepadam) ale myślę, że to może się strasznie szybko znudzić we wnętrzu a chyba nie jest to rzecz tania. Dlatego myślę, że lepiej powiesić coś fajnego i dużego na ścianie, a jak się znudzi to nie ma problemu żeby zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.07.2004 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Coś forumowicze mili strasznie Ja myślałam że się rzucą z pazurami A tu tyle subtelnosci i taktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 28.07.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Bo prowokację za krasnala czuć na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.07.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 28.07.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Fototapety to przezytek..darujcie sobie proponuje piekny kolor na scianie i jakas akwarela...ale nie fototapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 28.07.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 dlaczego? pokój z fototapetą, plakatem z Brucem Lee na ścianie, strusiem-marionetką z piłek pod żyrandolem, i słomianą matką nad łóżkiem (z proporczykami albo z breloczkami) ma baaardzo fajny klimat. Oczywiście warto jeszcze na półce poustawiać puszki po napojach, albo pudełka po po alkoholach. I koniecznie do tego w tle puścić bohemian rhapsody z kasprzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.07.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 I jeszcze koniecznie sztuczne kwiaty i szaro-bura narzuta na łóżko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.07.2004 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Mieczotronix -pokulałam się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Joasia, znaczy z wrażenia owca ci się o płotek potknęła, co? A tak na serio to ja bym sobie machnął tak w salonie panoramę jakiejś dolinki z Tatrów na przykład, tak ze 360 stopni. A 3M takie ładne folie tera na okna ma (co to na autobusiech jeżdżają) i nawet okienko balkonowe można by ładnie skomponować . A wtedy jak mawiał Osioł: "Taki efekt, przy tak niskim budżecie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts