pitar34 07.11.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 W takim razie ja dorzucę również coś od siebie. Do salonu warto jest sprawić sobie coś bardziej nowoczesnego . Fototapeta potrafi praktycznie całkowicie odmienić wnętrze jeśli na przykład będzie stanowiła jeden dominujący element. Razem z żoną mamy meble i dodatki w spokojnych kolorach. Smaku dodaje właśnie fototapeta. Do sypialni proponuję natomiast coś w kojących spokojnych kolorach tak aby nie męczyło oczu i aby wygodnie się wypoczywało.Oczy powinny odpoczywać.http://pixers.net/static/arrangements/c96a77d874.jpghttp://pixers.net/static/arrangements/9445357704.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 22.01.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) A moze własnie to będzie tez takie odpowiednie rozwiązanie ja własnie fajny widok Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez jarecki89 zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 24.01.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Nie dodałem wczesniej zdjęcia, sorki o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 02.02.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Faktycznie, wszystko zalezy od kolorów. Jak chcesz ocieplic zwykle dajesz żywe kolorki, cieple, a jak masz ochote na coś co doda takiej żywotności to na pewno coś z niebieskim, tak jak jakies wodospady. To bedzie fajnie wygladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietros79 20.03.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Oko fajne, ale zastanawiam się, kiedy miałbym go dość. Jak dla mnie fototapety mają tę wadę, że zwykle rzucają się mocno w oczy (), zatem po pierwsze mogą się szybko opatrzyć i znudzić, a po drugie bardzo dominują we wnętrzu, więc trzeba uważać z meblami i dodatkami. Ryzykowny ten interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 21.03.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja też uważam, że fototapety za bardzo rzucają się w oczy i szybko mogą się opatrzeć, a jak się opatrzą, to potem już tylko denerwują Jeśli tapeta, to delikatna, niezobowiązująca, która nie narzuca konkretnego wystroju wnętrza bez żadnej alternatywy. Ja lubię zmieniać wystrój, wiec tło musi być dobrą podstawą do różnego rodzaju dodatków i kolorystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 A może płytki ceramiczne/mozaika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluecanvas.pl 30.03.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Fototapeta, jak już tu wielu zauważyło, rzeczywiście potrafi zdominować wnętrze. Trzeba mieć na to jakiś plan, wówczas ani się wzór nie znudzi, ani nie będzie punktem centralnym w mieszkaniu - chyba, że plan jest, by zdominować wnętrze Do sypialni np. często sprzedajemy górskie widoki - może również dlatego, że są świetnej jakości i nie pochodzą z baz stockowych, tylko bezpośrednio od artysty - Karola Nienartowicza. Opcjonalnie warto rozważyć naklejki ścienne i realizację w mniejszym rozmiarze. Palmy można też zadrukować i wyciąć np. z PCV. Zachęcam do kontaktu w przypadku nietypowych pomysłów na wykończenie ścian. A nuż będziemy umieli coś doradzić - [sPAM] Pozdrawiam, Darek Giers Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woskowana 30.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 A nie myślicie o czymś designerskim? Mi się strasznie podoba ta tapeta, która jest wyżej – z zielonym okiem. Mega fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluecanvas.pl 23.04.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Do sypialni mógłbym śmiało polecić panoramy górskie, tym bardziej, iż zdjęcia P. Karola powalają i są super jakości. O ile ktoś lubi, oczywiście.SPAM Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verdina 10.08.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 mi się tak te fototapety nie podobają...kompletnie mój styl. ja w salonie mam kamien białego loft bricka i klasyczne ciemne meble razem tworza idealny wymarzony przeze mnie wystrój wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachariasz 12.10.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ja nie byłem fanem fototapet ale żona sie uparła i powiem wam że efekt jest wygląda super nowocześnie, trzyma sie dobrze, świetna jakość bo z daleka jak się przypatrzec to jak naturalne by to było bo kupila papryki chilli do kuchni ale wybierała długo, chciała jkeszcze takie owoce cytrusowe ( zobaczcie sobie na bimago.pl ) ale ja sie bałem że za jaskrawe te papryki bardziej stonowane a ze meble czarne to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts