Ivonesca 30.07.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Joasiu !!!! ...prowokować się zachciało ....ale warto było .....by przeczytać miecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Kiedyś za czasów wiecznego niedoboru, był taki pensjonat w moim rodzinnym miasteczku, ktory chlubił się olbrzymia fototapetą. Umieszczona ona była w ogromnym holu /jednoczesnie jakby salon połaczony z barkiem/ i przedstawiała alpejskie szczyty. Wszyscy bardzo podziwialismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.07.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Jak dobrze rozegram to prawa autorsie Disneya naruszę za pomocą farby i gipsu np. w deseniu "Gdzie jest Nemo?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 uffufff, Joasia, a więc jednak nie ta palma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.07.2004 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Yemiołka Moja koleżanka, strrrrasznie poważna kobieta, działaczka polityczna (niestety), nie dalej jak 3 lata temu z dumą pokazywała mi swój salon a tam taki potwór 4x3 m - palmy, strumyk, morze i co tam jeszcze artyście w oko wpadło. Zapamiętałam, że z trudem znalazła, bo teraz "bardzo trudno dostać taką super fototapetę" A przy tej ścianie telewizor i samograj stoi. Koleżanka twierdzi, że ten widok koi jej skołatane nerwy jak ogląda wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 30.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 dlaczego? pokój z fototapetą, plakatem z Brucem Lee na ścianie, strusiem-marionetką z piłek pod żyrandolem, i słomianą matką nad łóżkiem (z proporczykami albo z breloczkami) ma baaardzo fajny klimat. Oczywiście warto jeszcze na półce poustawiać puszki po napojach, albo pudełka po po alkoholach. I koniecznie do tego w tle puścić bohemian rhapsody z kasprzaka A jednak jakże miło wspomina się te czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Joasia wtedy to palmy były w modzie, jak jedna w Warsiawie stanęła to każdy chciał mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 01.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 (edytowane) WitamJa jak się budowałem właśnie sobie kupiłem do sypilni fototapetę z palmami na tle zachodzącego słońca .Uwierz mi szybko ten rysuneczek Ci się znudzi .Tak jak pisali przedmówcy fototapeta to przeżytek.PozdrawiamPrzepiura Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 12.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 palmy, strumyki, zachody słońca, bez obrazy to wiocha poprostu tragedia ale co powiecie na taką fototapete?? moim zdaniem bardzo0 fajna http://www.dekoratorniatv.pl/odcinek_78.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 13.05.2007 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 No coz , wpadka w wielkie.... jak przy peknieciu gumy przy skokach w przepasc lub kochajac sie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 06.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 AnSi bardzo pilne, czy do pozwolenia na budowę potrzebowałaś badanie geologiczne?Proszę o szybką odpowiedź, błagam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 06.06.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 przepraszam bardzo, nie na tym forum odpowiedziałam...ale za to podciagnęłam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 12.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Poszukuje fototapety ewentualnie obrazu przedstawiającego duże drzewo...potrzebuje to do sypialni, najlepiej czarno-białe albo sephia. Może gdzieś coś takiego widzieliście ?? Taki symbol rodziny, sagi rodzinnej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Poszukuje fototapety ewentualnie obrazu przedstawiającego duże drzewo...potrzebuje to do sypialni, najlepiej czarno-białe albo sephia. Może gdzieś coś takiego widzieliście ?? Taki symbol rodziny, sagi rodzinnej?? widziałam tylko naklejki lub szablony, a to cię pewnie nei interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 12.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Też mogłoby być. A możesz rzucić link?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 http://www.4wall.pl/products/Naklejki-ścienne,flora?page=2 tu są takie, ale widziałąm gdzieś lepsze. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 http://www.szabloneria.pl/index.php?k5,szablony-malarskie-fauna Tu są jakieś dzrewka, ale to ciągle nie to, co mi ostatnio przemknęło przed oczami http://www.ornamentyka.pl/shop,list,012001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguska 22.08.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.08.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Eeee, no Boguska, jak już się reklamujesz to znajdź sobie posty jakoś bardziej z tej dekady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To idź do innej firmy. Wujek gogle ci pomoże, miliony ofert dostępne w każdej chwili dla miliona miejsc. Szukaj firmy która potrafi zrobić wszystko z zdjęciem z swojej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts