Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka fototapeta do salonu a jaka do sypialni?

Joasia Jasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D Kiedyś za czasów wiecznego niedoboru, był taki pensjonat w moim rodzinnym miasteczku, ktory chlubił się olbrzymia fototapetą. Umieszczona ona była w ogromnym holu /jednoczesnie jakby salon połaczony z barkiem/ i przedstawiała alpejskie szczyty. Wszyscy bardzo podziwialismy. :D

Yemiołka :) Moja koleżanka, strrrrasznie poważna kobieta, działaczka polityczna (niestety), nie dalej jak 3 lata temu z dumą pokazywała mi swój salon a tam taki potwór 4x3 m - palmy, strumyk, morze i co tam jeszcze artyście w oko wpadło. Zapamiętałam, że z trudem znalazła, bo teraz "bardzo trudno dostać taką super fototapetę" :) A przy tej ścianie telewizor i samograj stoi. Koleżanka twierdzi, że ten widok koi jej skołatane nerwy jak ogląda wiadomosci :)

dlaczego? pokój z fototapetą, plakatem z Brucem Lee na ścianie, strusiem-marionetką z piłek pod żyrandolem, i słomianą matką nad łóżkiem (z proporczykami albo z breloczkami) ma baaardzo fajny klimat. Oczywiście warto jeszcze na półce poustawiać puszki po napojach, albo pudełka po po alkoholach. I koniecznie do tego w tle puścić bohemian rhapsody z kasprzaka

:lol: :lol: :lol: A jednak jakże miło wspomina się te czasy

8)

• 2 years później...
  • 4 weeks później...
  • 2 years później...
  • 5 years później...
  • 2 weeks później...