mmaarcin 14.04.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Rekuperator ma być umieszczony na ocieplonym nieuzytkowym stryszku .Wszystko już przygotowane , kanały ze skrzynkismi zamontowane i tylko zamontowac reku.Tylko, że centrale w.g schematów mają W najwezszym miejscu ok. 60 cm!!! A ja mam tradycyjne schody strychowe 120x60 a dokladnie wewnątrz 116x56!!! Przecież nie jestem pierwszy, który ma reku na stryszku , wiec jak sobie poradziliscie?Rozebranie obudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 14.04.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 heh ja bede mial ten problem ale z wyjeciem. Reku zamontowalemm przed schodami i plytami g-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 14.04.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Można jeszcze zrobić jak ja i samodzielnie zbudować reku.' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 16.04.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Można jeszcze zrobić jak ja i samodzielnie zbudować reku.' Piękne w swej prostocie. Wentylatory pewnie kanałowe? Brakuje filtra na powietrzu wlotowym? Jak nie ma odpływu do kanalizacji z tej kuwetki, to przydałby się spławik do sygnalizacji napełnienia. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botr 17.04.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 U mnie była podobna sytuacja . wymiar schodów 56 , a reku 60 Aerisa. Rozebraliśmy obudowę i co się dało .. 10 min roboty i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 17.04.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Podzwoniłem i okazało się , że firmy które zajmują się tylko rekuperacją bez problemu rozbiorą reku i ponownie złożą.natomiast te firmy , które trochę wod Kan, trochę pompy ciepła i trochę reku bały się za to brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts