bolekkkk1234 14.04.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 witamczy obecnie po zmianie przepisów w 2015 na dobudowe schodów zewn. betonowych w domu jednorodzinym potrzebne jest pozwolenie?czy tylko zgłoszeniepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 16.04.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Z tego co wiem , potrzebujesz pozwolenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolekkkk1234 17.04.2016 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 czy aby na pewno po zmianie przepisów w 2015 rokua czy cos się placi za takie składanie projektów , czy trzeba placiuc archoitektom itp., czy zatem cena schodow wzrośnie wraz z procedurami aby uzyskac pozwolenie?a czy cos się stanie jeśli wybuduje bez pozwolenie tzw samowolke budowlana, jaka ewentualna kara , i jaka jest sansa ze ktoś mnie przylapie na tym? do cholery chyba w moim domu , który jest moja wlasnoscia mogę robic co chce szczególnie gdy sa to takie pierdoly jak dobudowanie 3 metrowych schodkow!!!kto to sprawdzi, szansa raczej mala ze ktoś siie doczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts