Patryarchi 15.04.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) . Edytowane 6 Października 2023 przez Patryarchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 23.05.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Też jestem nowy na forum, ale mimo wszystko witam . Zaczynam budowę domu bez pośpiechu bo mam na to czas i chcę żeby wszystko było jak najlepiej przemyślane. Dlatego też będę doceniał wiedzę i pomysły początkujących architektów bo zapewne są nowoczesne i nakierowane na energooszczędność. Jeszcze nie mam projektu przynajmniej nie profesjonalnego, ale wszystko w głowie i część na kartce. Może kiedyś jakieś konsultacje się nadarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 17.06.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts