aleks89 15.04.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Witam, proszę o pomoc w zaprojektowaniu salonu połączonego z jadalnią oraz kuchnią. Wrzucam zdjęcia projektu z wymiarami oraz moich dwóch propozycji... innych opcji nie widzę, ale może tutaj ktoś na forum wpadnie na jeszcze lepsze rozwiązanie? Zależy mi na tym, aby salon sprawiał wrażenie przestronnego, szczególnie ze względu na to, że nie jest ogromny nie chciałabym go zagracać na środku kanapą (którą zresztą będzie widać od razu na wejściu do domu). Dlatego bardziej przemawia do mnie wersja 1. Jeśli macie jakieś ciekawe sugestie to będę wdzięczna, jeszcze można wprowadzić wiele zmian typu dobudowanie ścianki itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.04.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ustawienie nr 1 masz widok na ogród,nr 2 kanapa w wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenek14 17.04.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ja też uważam że pierwsza wersja jest najlepsza i najbardziej praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stper 18.04.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja mam wszysteki te trzy pomieszczenia w jednym ale jest to tak sprytnie rozwiązane że czasami wydaje się że to odrębne pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 18.04.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Podpowiesz autorce wątku jak to zrobić w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 18.04.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Czy między kuchnią a salonem jest ściana czy tylko szafki? Bo można stół przysunąć o tak, wtedy kawał salonu pozostaje jeszcze do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleks89 20.04.2016 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Sa tam szafki a za szafkami jak narazie planujemy zrobic barek z krzeslami. Taka opcja tez wchodzi w gre jednak co to tak na prawde zmieni? Kanapy za stolem nie postawie, bo za daleko od tv. Plusem jest to ze mozna postawic jakas komode pod sciana i nie bedzie ciasno:) uhg zaluje ze zrobilismy drzwi balkonowe na srodku a nie po lewej. Stper moze jakas podpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agao_83 20.04.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 masz gdzieś kominek? jak nie to zostaw ustawienie 1 tylko stół przekręć o 90stopni będzie szersze przejście między stołem a kanapą - więcej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 21.04.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 "Stper moze jakas podpowiedz?" To jakiś zmasowany atak spamerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zibbo 26.04.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Ja też chcę połączyć trzy pomieszczenia w jednym ale z drugiej strony chcę je jakoś wyodrębnić tylko brakuje mi pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleks89 13.05.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 masz gdzieś kominek? jak nie to zostaw ustawienie 1 tylko stół przekręć o 90stopni będzie szersze przejście między stołem a kanapą - więcej przestrzeni tak najprawdopodobniej będzie albo nawet dosunę stół pod okno kusi mnie jeszcze dodatkowo fotel ale boję się ze moze on zagracic pokój i zabierze najwazniejsza przestrzen na srodku salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts