kamika1988 15.04.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 WitamMoje pytanie, czy ktoś mógłby mi doradzić czy za 300 tys dam radę wybudować ten dom http://pracownia-projekty.dom.pl/dom_przy_alabastrowej_24_ce.htm .Ogrzewanie węglowe, pokrycie dachu - blachodachówka, sciany zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne - tu nie zdecydowaliśmy jeszcze ale szaleć też cenowo nie zamierzamy, płytki jedynie w łazienkach i kuchni (położymy sami) reszta pomieszczeń panele (także sami), docieplenie także można liczyć jedynie materiały (mamy swojego fachowca). Jednak resztę łącznie z instalacjami i schodami chcielibyśmy by zrobili fachowcy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy już podjęli się wyzwania wybudowania wymarzonego lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 16.04.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 150 m2 pow. użytkowej i 228 m2 pow. całkowitej? Za 300 tys. może dasz radę zrobić stan deweloperski. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamika1988 18.04.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Dziękuję - już zeszłam z oczekiwaniami, do myślę bardziej realnej wersji - alabastrowej 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts