Zosia_Samosia 16.04.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Pomóżcie proszę - czy istnieje coś takiego jak kołki do blachy..? Chodzi mi o przymocowanie czegoś do blachy, ale takiej, do której nie ma dojścia od tyłu - więc np, nity nie wchodzą w grę... Wiem, że istnieją wkręty do blachy, ale one przy drganiach się odkręcają, potrzebowałabym więc czegoś solidniejszego, ale nie wiem, czy coś takiego jest? Jakieś kotwice czy coś? Gdyby ktoś na coś wpadł - będę wdzięczna za fotkę, bo mnie trzeba jak krowie na rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 16.04.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Chodzi mi o przymocowanie czegoś do blachy, ale takiej, do której nie ma dojścia od tyłu - więc np, nity nie wchodzą w grę...Nity zrywalne jak najbardziej można zastosować, tylko musisz mieć nitownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 16.04.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 nitonakretki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 17.04.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 klej do szyb samochodowych, klej epoksydowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts