Griszka 12.07.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 czy jest firma która produkuje kotły w których jest możliwe przezbrojenie z oleju opałowego na gaz? może bredzę ale ostatnio ktoś mi coś o tym mówił. proszę potwierdzcie (typ i firma) lub zaprzeczcie (trudno) girszka [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Griszka dnia 2002-07-12 14:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 12.07.2002 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Jest. Nie wiem, czy tylko, ale robi to Wolf. Mam ofertę od ich przedstawiciela na całą kotłownię. Kocioł typ ComfortLine lub CHK - w dwóch miejscach oferty są różne określenia. Przestawienie polega na wymianie samego palnika. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Większość uznanych producentów ma takie rozwiązania. Wymiana palnika, doprowadzenie paliwa i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts