Kdymek 23.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Może być bez okien, prądu, ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jimek 28.07.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ja mam blaszak z okienkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 08.09.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Mam do odsprzedania kontener budowlany 6x2,5m. Konstrukcja stalowa, obity blachą trapezową, ocieplony wełną mineralną. W środku 2 łóżka piętrowe z drewna budowlanego. Oświetlenie, bezpieczniki oraz gniazda 1f i 3f do podłączenia sprzętu budowlanego, grzejnik elektryczny, okno otwierane. Nie jest na kołach (nie jest to barakowóz).Miejsce postoju: Warszawa Ursus. Cena: 1900,00. Do załadunku potrzebny dźwig. W razie zainteresowania proszę o mail na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts