kondzio2009 17.04.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam w koncu buduje swoj domek i szukam jak najlepszych okien ale po przeczytaniu forum moje typy okazaly sie niezbyt trafne i potrzebuje opinii uzytkownikow i znawcow.Teraz moimi faworytami sa Oknoplast i Adams.mam kilka duzych okien wiec zalezy mi na dzwiekoszczelnosci i cieple.link do projektu http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-werbenach-n-ver-2-m9fc1f7cbe958e za wszelkie rady i porady z gory dziekuje.pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez kondzio2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudmixAlu 18.04.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć, jeżeli chodzi o okna PCV to jak najbardziej okna na profilach VEKI - niemieckie, ciepłe, wielokomorowe o grubej ściance i z dobrymi - pełnymi wzmocnieniami (przy dużych konstrukcjach to bardzo ważne !). Oczywiście Oknoplast w swojej ofercie ma wszystkie okna zbudowane na tych profilach, ale da się znaleźć tańszych wykonawców. Co do wyboru konkretnego profilu jeżeli chodzi o ciepło i dźwiękoszczelność, na uwagę zasługują Softline 82 i Alphaline. Polecam zaglądnąć na stronę [moderowano], mamy tam pełną ofertę okien Veki, tańszego Gelana i KBE. Droższym rozwiązaniem będzie na pewno zakup okien aluminiowych, ale akustycznie i termoizolacyjnie da się uzyskać nawet lepsze efekty. Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.04.2016 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Cześć, jeżeli chodzi o okna PCV to jak najbardziej okna na profilach VEKI - niemieckie, ciepłe, wielokomorowe o grubej ściance i z dobrymi - pełnymi wzmocnieniami (przy dużych konstrukcjach to bardzo ważne !). Oczywiście Oknoplast w swojej ofercie ma wszystkie okna zbudowane na tych profilach, ale da się znaleźć tańszych wykonawców. Co do wyboru konkretnego profilu jeżeli chodzi o ciepło i dźwiękoszczelność, na uwagę zasługują Softline 82 i Alphaline. Polecam zaglądnąć na stronę [moderowano], mamy tam pełną ofertę okien Veki, tańszego Gelana i KBE. Droższym rozwiązaniem będzie na pewno zakup okien aluminiowych, ale akustycznie i termoizolacyjnie da się uzyskać nawet lepsze efekty. Pozdrawiam Bla bla bla kolejny durny tekst reklamowy. Fin jak widze czuwasz tylko moderowanie samej firmy to troche za malo. Takze glupoty w tresci tez trzebaby usunac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.04.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Treść za nich świadczy. Chciałbym napisać że to "czysty marketing", ale to po prostu durny bełkot. Niech Inwestorzy mają porównanie co do poziomu porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.04.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam w koncu buduje swoj domek i szukam jak najlepszych okien ale po przeczytaniu forum moje typy okazaly sie niezbyt trafne i potrzebuje opinii uzytkownikow i znawcow.Teraz moimi faworytami sa Oknoplast i Adams.mam kilka duzych okien wiec zalezy mi na dzwiekoszczelnosci i cieple.link do projektu http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-werbenach-n-ver-2-m9fc1f7cbe958e za wszelkie rady i porady z gory dziekuje.pozdrawiam Od lutego użytkuję (choć jeszcze nie mieszkam) oknoplast winergetic premium, 3 szyby. Polecam. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondzio2009 21.04.2016 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 panowie a tak bez marketingu na jakich firmach sie skupic?chodzi mi o naprawde solidne okna na lata.cena to sprawa drugorzedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 21.04.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 panowie a tak bez marketingu na jakich firmach sie skupic?chodzi mi o naprawde solidne okna na lata.cena to sprawa drugorzedna Napisałem Ci powyżej. Pytasz - odpowiadam. Glądałem też Drutexy, nie przypadły mi do gustu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts