kemot_p 24.04.2016 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Problemy wynikają z tego że ustanawiacie równych i równiejszych. Dokładnie. Akurat regulamin FM jest na tyle jasny i zwięzły i jednoznaczny, że egzekwowanie go nie powinno nastręczać żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2016 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym zapytać bo o tym jest dyskusja.Czy to jest dopuszczalne?Czy zgodne z literą FM?Czy każdy tak może? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199200-PROPAN-%E2%80%93-w%C5%82asny-zbiornik-LPG&p=5263173&viewfull=1#post5263173 Nick wystarczy wpisać w wujka Google czyli greengaz i co mamy,a wpisać stopkę i co mamy,czy skojarzenia w nicku np. w awatarze są dopuszczalne.? http://centrumgaz.eu/kontakt/ Czy taka nachalna reklama bez PP jest dopuszczalna?Czy Panie.fin można ustalać takie standardy według własnego widzimisię???Czy należy eliminować takie nicki???Jeśli nie to czy z marszu 1230 zł i PP. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.04.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Bo to już nie jest forum. To jest szambo, w którym brodzimy dobrowolnie, na własne życzenie, bez jakiegokolwiek przymusu...Nie ma innego podobnego miejsca w sieci. Inne fora budowlane to śpiące królewny....Podobnie z moderowaniem. Ktoś chce być modem i pewnie dlatego redakcja daje mu przywileje, bo inaczej nikt nie chciałby grzebać w szambie. Przykład Elfir jest dość znamienny... Trzeba się albo odciąć od tej polityki i robić swoje, albo łykać piguły na wrzody żołądka. Ja płacę z profil, bo jak przestałem, to mnie Elfir wzięła na widelczyk i wycinała sens każdej odpowiedzi. Teraz płacę za profil (który zniknął )...Ale przestało mi to przeszkadzać, bo mogę mówić co myślę a reklamę mam gdzieś....Zresztą wystarczy to co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 24.04.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym zapytać bo o tym jest dyskusja.Czy to jest dopuszczalne?Czy zgodne z literą FM?Czy każdy tak może? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199200-PROPAN-%E2%80%93-w%C5%82asny-zbiornik-LPG&p=5263173&viewfull=1#post5263173 Nick wystarczy wpisać w wujka Google czyli greengaz i co mamy,wpisać stopkę i co mamy http://centrumgaz.eu/kontakt/ Czy taka nachalna reklama bez PP jest dopuszczalna? Post z 2012 Dlaczego nie został skasowany przez "wcale nie obłudego" Pawełka ? Ponieważ to nie jego działka - proste. Gdyby wpis dotyczył okien z profilem innym niz Veka to taki post na pewno nie przetrwałby do nastepnego poranka po jego stworzeniu (to akurat wynika z autopsji i obserwacji działalności tego delikwenta) Natomiast gdyby post dotyczył okieno profilu Veka pewniej "wcale nie reklamowanej" przez Pawełka firmy na V to z pewnością zostałby przez Pawełka ozłocony i oprawiony w platynowe wysadzane diamentami ramki. Takiego mamy "wcale nie obłudnego" no i o czywiście "wcale nie dwulicowego" moderatora. Niech nam żyje 1000 lat.* , *(przynajmniej będzie się z kogo pośmiać) Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez forscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 24.04.2016 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Te 1230 PLN to za jaki czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 24.04.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ktoś nadal pyta o rozwiązanie? To powtarzam. Moderatorzy, rzucić to w cholerę, płatne profile, też rzucić to w cholerę. Niech się szanowna Redakcja obudzi i coś w końcu zrobi z tym bagienkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Te 1230 PLN to za jaki czas? Zapytaj finlandię on wie bo nie płaci .Baturka jest to ci powie może mu się kasa za rok skończyła to mu ciachli prawa stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.04.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Chyba jest to roczny koszt abonamentu PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.04.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jak ciachają, to wyrywają wszystkie piórka z zadka! Tu (w moim wypadku) jest chyba sytuacja taka, że obsługuje mnie kilka wydzielonych instytucji / spółek / czy innych popierdułek....Jedni są od robienia marketingu, inni od sprzedaży reklam, inni od wyłączania jak nie płacisz...Nawet z Panem Paplińskim ( pozytywna postać - twórca FM i naczelny admin ) rozmawia się różnie, w zależności od JEGO oczekiwań. Dzwoni raz w roku panienka od kasowania (mogła nie dzwonić ) , wysyła fakturę, ale w tym czasie dział wyłączeń nie dostaje sygnału by nie wyłączać mimo że opłacone. Murator to moloch z kiepskim przepływem informacji i mało elastyczny. Dość dobrze skupiony na czerpaniu korzyści płynących z trudnej do opanowania tłuszczy (zarówno czytelników, jak i forumowiczów). Ludzie się raczej nie liczą, mimo haseł, że to dla nich... 1230 kosztuje rok. Płacę regularnie co miesiąc na podstawie faktury z Muratora. Myjk. protest nic nie da. Kolos toczy się dalej, nawet nie zauważy Twojej absencji. Ciągle przybywa nowych, w ilościach nieprzebranych. Nie mają pojęcia o czym my tu gawędzimy... Kiedyś paru uciekło. Stworzyli (śmy ) kółko wzajemnej adoracji na innym forum...Kto lubi pisać do czytelnika, a nie dla pisania we własnym towarzystwie, wrócił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.04.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 PSJak mi wyrwą resztę piórek z tyłka (awatar, linki na dole, nazwę firmy - tak jak po zabiegach Elfir jakiś czas temu), pewnie się upomnę o łaskawe przywrócenie honorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) PS Jak mi wyrwą resztę piórek z tyłka (awatar, linki na dole, nazwę firmy - tak jak po zabiegach Elfir jakiś czas temu), pewnie się upomnę o łaskawe przywrócenie honorów... Ty się upomnij o zwrot wyłudzonej kasy. Bo to jest wyłudzenie - płacisz za "puste okienko" po prawej stronie. Ps. I ciekawa sprawa - moderator/ka o niezbyt kryształowym "pochodzeniu", czuwa nad tym aby inni nie robili tego co Ona. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez sSiwy12 Ps-sa dopisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.04.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ty się upomnij o zwrot wyłudzonej kasy. Bo to jest wyłudzenie - płacisz za "puste okienko" po prawej stronie. Ps. I ciekawa sprawa - moderator/ka o niezbyt kryształowym "pochodzeniu", czuwa nad tym aby inni nie robili tego co Ona.Zepsułeś wszystko . Czekałem aż się nazbiera. Dopiero miesiąc jak nie mam okienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 24.04.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam. Chciałbym zapytać bo o tym jest dyskusja.Czy to jest dopuszczalne?Czy zgodne z literą FM?Czy każdy tak może? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199200-PROPAN-%E2%80%93-w%C5%82asny-zbiornik-LPG&p=5263173&viewfull=1#post5263173 Nick wystarczy wpisać w wujka Google czyli greengaz i co mamy,a wpisać stopkę i co mamy,czy skojarzenia w nicku np. w awatarze są dopuszczalne.? http://centrumgaz.eu/kontakt/ Czy taka nachalna reklama bez PP jest dopuszczalna?Czy Panie.fin można ustalać takie standardy według własnego widzimisię???Czy należy eliminować takie nicki???Jeśli nie to czy z marszu 1230 zł i PP. To jest od początku niezgodne z regulaminem. Odpowiedzialny za to jest Andrzej T. Papliński Administrator Forum Muratora kom. 668 431 710 tel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] Może trzeba zacząć pisać do Pana Andrzeja bezpośrednio, dzwonić, smsować, żeby wreszcie zaczął coś z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 24.04.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Myjk. protest nic nie da. Kolos toczy się dalej, nawet nie zauważy Twojej absencji. Ciągle przybywa nowych, w ilościach nieprzebranych. Nie mają pojęcia o czym my tu gawędzimy... Domyślam się, że mojej nieobecności nikt nie zauważy. Co nie zmienia faktu że swój DB usunąłem i nie dodaję zawartości (kontentu) na której będą sobie kosić kasę. Natomiast odejście PP i moderatorów by włodarzy zabolało. Pytanie tylko, czy moderatorzy mają interes w tym aby odejść, czy też raczej w drugą stronę. Po tym co tu się dzieje, to raczej jest (niestety) to drugie... Kiedyś paru uciekło. Stworzyli (śmy ) kółko wzajemnej adoracji na innym forum...Kto lubi pisać do czytelnika, a nie dla pisania we własnym towarzystwie, wrócił.... Gdzie to było/jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2016 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Przytaczany wyżej link prowadzi do działu Ogłoszenia. Tam jest to przyjęte jako dozwolone. Wiem że założenia miał to być dział ogłoszeń drobnych, ale okazał się mało skuteczny i tą rolę przyjęły stopki. Niemal co druga zawiera ogłoszenia i linki do treści które użytkownik chce wypromować. Jedni chcą się pochwalić swoimi pasjami, inni chcą sprzedać stemple - to też interes. W dalszym ciągu widzę w tym wątku dwie rzeczy: zazdrość w stosunku do tych, którzy mają cenioną działalność a druga (często połączona z pierwszą) - prywatne spory które próbujecie załatwić przy okazji rozmowy o PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 25.04.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Po co więc zadajesz pytanie, jeśli jedyną akceptowalna przez Ciebie odpowiedzią jest taka, sankcjonująca łamanie regulaminu przez znajomych królika? Odpowiedź na pytanie dla kogo PP jest prosta, "nie wiem" skąd wynikają Twoje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.04.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W dalszym ciągu widzę w tym wątku dwie rzeczy: zazdrość w stosunku do tych, którzy mają cenioną działalność a druga (często połączona z pierwszą) - prywatne spory które próbujecie załatwić przy okazji rozmowy o PP. Moim zdaniem, jest to wielka nadinterpretacja.- i to bardzo delikatnie ujmując. Sprawa jest prosta - kto trzepie kasiorę na FM, odpala należną dolę FM i nie ściemnia. Nie powinno być świętych krów (a niestety są). A że na FM można się "dorobić" Redakcja dobrze wie - choćby szeroko omawiany sukces niejakiego M, któremu "poświęcono" nawet "ogólnopolską" analizę skuteczności reklamy na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Po co więc zadajesz pytanie, jeśli jedyną akceptowalna przez Ciebie odpowiedzią jest taka, sankcjonująca łamanie regulaminu przez znajomych królika? Odpowiedź na pytanie dla kogo PP jest prosta, "nie wiem" skąd wynikają Twoje wątpliwości. Witam. Zadaje pytanie ponieważ ugrzązł , zabrnął w ślepy zaułek i teoretyzuje.Ten topik nie ma nic wspólnego z zazdrością li tylko z bezskuteczną walką forumowiczów o prawidłowe swoje racje ze złym odczytem przez moderatorów/a.Czyli myśli po swojemu ,że każdy inny od niego zazdrości mu cenionej działalności załatwiając przy tym prywatne z nim spory.Założył wątek by podpytać i się zdziwił bo został przyłapany na dwulicowym działaniu-usposobieniu.To nieszczere zjawisko jak aureola już przylgnęło do niego na stałe.Nie odpowiada na przedstawione pytania tylko pokrętnie natarczywie wpaja jakieś swoje idee , a o PP niestety ,a nawet stety, wie bardzo dużo tylko ............no właśnie po co mu to potrzebne jak i tak nieszczerość niczym hormony penetruje ten topik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 25.04.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zrobię więc mały eksperyment. Skoro "wipy" i mody mogą się reklamować bez PP spróbuję i ja się zareklamować w stopce niebawem. Ciekawe czy mnie zbanuja . Na wszelki wypadek się żegnam gdyby mnie wywalili na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zrobię więc mały eksperyment. Skoro "wipy" i mody mogą się reklamować bez PP spróbuję i ja się zareklamować w stopce niebawem. Ciekawe czy mnie zbanuja . Na wszelki wypadek się żegnam gdyby mnie wywalili na zawsze. Przestań.Najpierw dostaniesz ostrzeżenie.Potem drugie....spam wytną,poinformują lub nie i robisz co robiłeś do tej pory.To jedna z opcji.Inna ta bardziej bolesna-drastyczna, to ta w której podczas logowania do FM już będziesz zbanowany bez podania przyczyny ,a to jest kuriozum -perełka w ich narzędziach, to lubię gdy nie mają cywilnej odwagi dopisać kto i za co.Tak z ukrycia po ćmaku jak pisiorki.....To jest takie obleśne..Moją ulubienicą ostatnio jest: ban na wyciszenie emocji więc mała podpowiedź,nie podchodź do tego reklamowania nazbyt emocjonalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts