Kominki Piotr Batura 25.04.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Przestań.Najpierw dostaniesz ostrzeżenie.Potem drugie....spam wytną,poinformują lub nie i robisz co robiłeś do tej pory.To jedna z opcji.Inna ta bardziej bolesna-drastyczna, to ta w której podczas logowania do FM już będziesz zbanowany bez podania przyczyny ,a to jest kuriozum -perełka w ich narzędziach, to lubię gdy nie mają cywilnej odwagi dopisać kto i za co.Tak z ukrycia po ćmaku jak pisiorki.....To jest takie obleśne..Moją ulubienicą ostatnio jest: ban na wyciszenie emocji więc mała podpowiedź,nie podchodź do tego reklamowania nazbyt emocjonalnie .Przewyborne podsumowanie cichnących protestów i coraz mniej zdecydowanych lamentów. NS wkurwia mnie na okrągło, ale czasem jak chlapnie, to od razu wiem, że nie zmarnowałem tu czasu.... W sprawie: "dziad swoje, Finlandia swoje...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.04.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Domyślam się, że mojej nieobecności nikt nie zauważy. Co nie zmienia faktu że swój DB usunąłem i nie dodaję zawartości (kontentu) na której będą sobie kosić kasę. Natomiast odejście PP i moderatorów by włodarzy zabolało. Pytanie tylko, czy moderatorzy mają interes w tym aby odejść, czy też raczej w drugą stronę. Po tym co tu się dzieje, to raczej jest (niestety) to drugie... Gdzie to było/jest? http://www.budujemydom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Przewyborne podsumowanie cichnących protestów i coraz mniej zdecydowanych lamentów. NS wkurwia mnie na okrągło, ale czasem jak chlapnie, to od razu wiem, że nie zmarnowałem tu czasu.... W sprawie: "dziad swoje, Finlandia swoje...." Przestań Piotr.Ostatni raz, Więcej gawiedź tego nie zazna.Szkoda ,że tu ale jesteś z PP i z prawej flanki ,którą niechybnie ktoś ci ją podpier.....ł , zawsze zostaniesz autorytetem dla mnie tego "zacnego" forum.Wkurwia...m się na twoje nowalijki sezonowe, twoje uszczypliwości w stosunku do mnie . Ja to przeżyję bo powiedział mi to nie byle kto.,ale dla takich jak ty małolaty forumowe powinny szukać pasty i czyścić ci buty.Jesteś wielki na FM bez względu na to, czy powiesz mi ,że cię wkurwi...m czy ,że mam smolucha w salonie.Jeśli budować FM P.Papliński to tylko na takich sprawiedliwych i odpowiedzialnych jak np. Baturka.Jak ci cukier spłynie w piwnicy to go zostaw. Baturka ja nie jestem zły............źli są ci co nader wszystko przekładają swoje EGO. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2016 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Po co więc zadajesz pytanie, jeśli jedyną akceptowalna przez Ciebie odpowiedzią jest taka, sankcjonująca łamanie regulaminu przez znajomych królika? Odpowiedź na pytanie dla kogo PP jest prosta, "nie wiem" skąd wynikają Twoje wątpliwości. Jeśli rozmowę traktujesz na równi z obojętnością, to się zupełenie nie rozumiemy. Nie pytam co na to zasady PP. Pytam co Wy o tym myślicie i jak odbieracie obecność PP. Nikomu nie obiecywałem że zgłoszenie propozycji będzie oznaczało jej realizację. To może jedynie wpłynąć na sposób myślenia czytających. sSiwy - nie zauwazyłem byś tu domagał się ukrzyżowania konkretnego użytkownika. Piszesz o sprawie, a nie o własnych interesach, ale Twój głos jest zagłuszony tym co ja widzę w przewadze. Czy tak samo jak inni mam prawo do własnej oceny? Więc mam też prawo się w tym mylić. Tematu nie zakładałem. On cały czas krąży w różnych wątkach. Ten konkretny zrodził się z wydzielenia kilku postów (zdaje się żę temat wskazałem na początku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 25.04.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Pytam co Wy o tym myślicie i jak odbieracie obecność PP. Czasem mam wrażenie że masz jakąś blokadę założoną. Czy Ty nie widzisz że płatne profile nikomu nie przeszkadzają. Dopóki są na zasadach płatnych profili, czyli tak jak pisał admin: Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. I na tym powinno się skończyć. Wielu wkurza to że różne osoby się reklamują, spamują, robią to nachalnie łamiąc wszelkie przepisy forum, osoby firmowe się nie ujawniają i piszą "na sępa, na krzywy ryj, żerują na innych". Nie wszyscy, ale co by nie było są tu w celach zarobkowych, tylko mniej lub bardziej. Zawsze prawo respektowane wybiórczo rodzi konflikty. Powiedz dlaczego Tobie, modom i redakcji na tym zależy? Skoro moderatorzy stoją na straży porządku, a sami łamią przepisy, to o co tu chodzi? Przestępca chodzący z odznaką policji po cywilu i rządzący się... Pozwalacie na bajzel, a rozmowę nakierowujesz jak byś chciał go zalegalizować. A Tobie przeszkadza obecność PP? Napisz w czym? Wiele osób pisze co ich wkurza, a Ty nie widzisz (?) i masz jakieś wewnętrzne rozterki i potrzebę rozmowy na inny, własny temat... Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Instaltechnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 26.04.2016 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 ...morituri te salutant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2016 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 .. Wiele osób pisze co ich wkurza, a Ty nie widzisz (?) i masz jakieś wewnętrzne rozterki i potrzebę rozmowy na inny, własny temat... Widzę i przyjmuję do wiadomości ale tak jak napisałem wcześniej - chyba nie sądzisz że każdą z osobna spełnię? Jesli tak, to przeceniasz moje możliwości. Wg mnie rządy twardej ręki do niczego dobrego nie doprowadzą, ale to na szczęscie nie ja jestem od strategii. Tak samo jak Wy to forum tworzę pisząc i rozmawiając. Zdecydowanie bardziej wolę tematy bliższe swoim zawodowym zainteresowaniom, ale pojawiam się, bo z założenia odpowiadam tam, gdzie ktoś mnie pyta (pomijając troli, których staram się ignorować). Powoli rysuje się tu jakieś ogólniejsze stanowisko, a o to chodzi. Wypracowanie wspólnego zdania. Ps. Kemot zamieścił już reklamę. Takich jest tu cała masa i większość z nas, użytkowików stara się ich nie zauważać. Jak zacznie pisać w postach pod siebie to dla mnie już to wymagałoby z przyzwoitości założenia PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2016 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czasem mam wrażenie że masz jakąś blokadę założoną. Czy Ty nie widzisz że płatne profile nikomu nie przeszkadzają. Dopóki są na zasadach płatnych profili, czyli tak jak pisał admin: Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. I na tym powinno się skończyć. Wielu wkurza to że różne osoby się reklamują, spamują, robią to nachalnie łamiąc wszelkie przepisy forum, osoby firmowe się nie ujawniają i piszą "na sępa, na krzywy ryj, żerują na innych". Nie wszyscy, ale co by nie było są tu w celach zarobkowych, tylko mniej lub bardziej. Zawsze prawo respektowane wybiórczo rodzi konflikty. Powiedz dlaczego Tobie, modom i redakcji na tym zależy? Skoro moderatorzy stoją na straży porządku, a sami łamią przepisy, to o co tu chodzi? Przestępca chodzący z odznaką policji po cywilu i rządzący się... Pozwalacie na bajzel, a rozmowę nakierowujesz jak byś chciał go zalegalizować. A Tobie przeszkadza obecność PP? Napisz w czym? Wiele osób pisze co ich wkurza, a Ty nie widzisz (?) i masz jakieś wewnętrzne rozterki i potrzebę rozmowy na inny, własny temat... W myśl zasady o PP zapomniałeś o tej najważniejszej.Wszyscy z PP także podpadają pod ban gdy nieregulaminowo wyrażają swoje opinie.Opłata za bytność na FM jako PP jest tylko opłatą , a regulamin jeśli jest łamany dotyczy także takiej osoby.Powiem jeszcze jedno nawet mod może zostać zbanowany i dowody na FM są namacalne bo on także łamie regulamin tylko tego nie czuje.Finlandia jako mod ma swoich zwolenników i przeciwników to przecież naturalne zjawisko ale na forach powinien być bezwzględny dla wszystkich bez wyjątków.Mierzi mnie fakt istnienia na FM różnych osobowości PP i wykorzystywania przez nich w sposób rażący tego nazwę to "forumowego przywileju". Niestety ten "przywilej" powinien według mojej subiektywnej oceny być w granicach swojej działalności tych o których napisałeś z cytatem Redakcji.Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. Wiesz co jest najgorsze i najohydniejsze i mówię to z pełną odpowiedzialnością jak osoba bez PP nader wszystko przekłada swoje inne przywileje i reklamuje się nachalnie i przy tym rżnie najlepszego fachowca w swojej branży.Przykłady podałem wyżej.Są także wyjątki ale nie tu o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2016 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Upublicznianie prywatnej korespondencji jest zachowaniem także bardzo nieładnym, ale czasem to stan wyższej konieczności i ogólnego dobra, dlatego jeśli macie wątpliwości to zawsze otrzymaną wiadomość PW można raportować wykrzyknikiem - wtedy pojawi się u wszystkich moderatorów jako niezgodna z regulaminem. Chodzi tu także o PP.Powiem ,że skrzydełka mi opadły jak przeczytałem to co napisał finlandia.Czyli jak to rozumieć?Mam w tym swój podtekst nie powiem ale zastanawia mnie czy to aby nie lekka przesada by oznajmiać światu ,że na PW z ktosiem się poróżniłem.W sumie to ja wybrałem ten kierunek w rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2016 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czasem napiszesz coś, z czym da się dyskutować. Ad. 1 - dokładnie tak rozumiałem ideę PP. Metryczka z kontaktem. Praktyka pokazała co innego. Na trzech "konsultantów" od okien dachowych tylko jeden zamieszcza coś więcej niż prezentację swojej oferty. Pozostałych należałoby ganić. Tylko co ja widzę? Nikt ich nie raportuje (wyjątkiem był ten od marki Buderus). Odnoszę wrażenie, że ich posty są akceptowane przez innych użytkowników. Tu czytam co innego. Ja nie mam zapału do cięcia w postach PP. Musiałbym wyrzucić większość ich wpisów. Myślicie że to by zaakceptowali? Ja widzę nie tylko pretensje, ale i żądanie odszkodowań. Wchodzimy w kompetencję umów między właścicielem forum a jego klientami. Zasady są określone - trzeba zaakcentować, że ich przekraczanie nie jest dobrze odbierane. Naszą rolą jest wyrażenie swojego zdania. W sprawie prywatnych wiadomości - dostaję tam mniej miłą wymianę zdań niż w publicznych wypowiedziach. Powyższy cytat pochodził chyba z innego kontekstu - NIECHCIANYCH ofert handlowych rozsyłanych przez PW. Sporadycznie, ale są takie zgłaszane. I wtedy reakcja jest jedna. Kogoś mierzi cały czas moja osoba. Tak, ja jestem kojarzony z jakąś marką. Wcale nie jedną. Jestem naturalnym "ambasadorem" spraw, do których jestem przekonany. Samo moje pojawienie się powoduje, że osoby bardziej zorientowane widzą w tym reklamę. Jedynym wyjściem jest danie mi zakazu wstępu na forum. I wcale się tego nie wypieram, także zarzucanie mi obłudy jest opinią (nie wyrokiem) osób, które nie darzą mnie sympatią. Co ciekawe - czasem te same osoby pisały mi PW lub z innego nicka zadawały pytania o poradę fachową. Doprawdy - pokręcone. Ale rozumiem - ludzie mają prawo zmieniać poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 26.04.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czasem napiszesz coś, z czym da się dyskutować. Ad. 1 - dokładnie tak rozumiałem ideę PP. Metryczka z kontaktem. Praktyka pokazała co innego. Na trzech "konsultantów" od okien dachowych tylko jeden zamieszcza coś więcej niż prezentację swojej oferty. Pozostałych należałoby ganić. Tylko co ja widzę? Nikt ich nie raportuje (wyjątkiem był ten od marki Buderus). Odnoszę wrażenie, że ich posty są akceptowane przez innych użytkowników. Tu czytam co innego. Nie są akceptowane, ale ile można w kółko zgłaszać? Poza tym pytam PO RAZ KOLEJNY. Po co są tutaj moderatorzy, którzy często WIDZĄ łamanie regulaminu, a NIE REAGUJĄ, i za każdym razem CEDUJĄ pracę na użytkowników? Tj. nie kasują postów niezgodnych z regulaminem, bo nikt ich nie zgłosił. ABSTRAKCJA. Ja nie mam zapału do cięcia w postach PP. Musiałbym wyrzucić większość ich wpisów. Ręce opadają. Co znaczy nie masz zapału? Jesteś MODERATOREM i masz uprawnienia do CIĘCIA zachowań niezgodnych z tym regulaminem. Ktoś Ci te uprawnienia nadał abyś działał zgodnie z REGULAMINEM. Szczególnie bezwzględnie powinni być traktowani PP aby nie zrobić z FORUM słupa ogłoszeniowego. Myślicie że to by zaakceptowali? Ja widzę nie tylko pretensje, ale i żądanie odszkodowań. Wchodzimy w kompetencję umów między właścicielem forum a jego klientami. Zasady są określone - trzeba zaakcentować, że ich przekraczanie nie jest dobrze odbierane. Naszą rolą jest wyrażenie swojego zdania. Kogo to obchodzi czy by akceptowali czy nie? Regulamin jest i jest JASNY jak słońce. Ty znowu jakieś usprawiedliwienia sadzisz. Zwyczajnie boisz się, że Ci odbiorą uprawnienia moderowania -- innej możliwości nie znajduję. Ta dyskusja PONOWNIE jest JAŁOWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.04.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Też uważam, że dyskusja z "finką" nie ma sensu. Najpierw tłumaczy, że nikt nie zgłasza, a kiedy robię to oficjalnie, odwraca kota ogonem. Regulamin tego forum już dawno powinien brzmieć; "Na tym forum są równi i równiejsi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czasem napiszesz coś, z czym da się dyskutować. Ad. 1 - dokładnie tak rozumiałem ideę PP. Metryczka z kontaktem. Praktyka pokazała co innego. Na trzech "konsultantów" od okien dachowych tylko jeden zamieszcza coś więcej niż prezentację swojej oferty. Pozostałych należałoby ganić. Tylko co ja widzę? Nikt ich nie raportuje (wyjątkiem był ten od marki Buderus). Odnoszę wrażenie, że ich posty są akceptowane przez innych użytkowników. Tu czytam co innego. Ja nie mam zapału do cięcia w postach PP. Musiałbym wyrzucić większość ich wpisów. Myślicie że to by zaakceptowali? Ja widzę nie tylko pretensje, ale i żądanie odszkodowań. Wchodzimy w kompetencję umów między właścicielem forum a jego klientami. Zasady są określone - trzeba zaakcentować, że ich przekraczanie nie jest dobrze odbierane. Naszą rolą jest wyrażenie swojego zdania. W sprawie prywatnych wiadomości - dostaję tam mniej miłą wymianę zdań niż w publicznych wypowiedziach. Powyższy cytat pochodził chyba z innego kontekstu - NIECHCIANYCH ofert handlowych rozsyłanych przez PW. Sporadycznie, ale są takie zgłaszane. I wtedy reakcja jest jedna. Kogoś mierzi cały czas moja osoba. Tak, ja jestem kojarzony z jakąś marką. Wcale nie jedną. Jestem naturalnym "ambasadorem" spraw, do których jestem przekonany. Samo moje pojawienie się powoduje, że osoby bardziej zorientowane widzą w tym reklamę. Jedynym wyjściem jest danie mi zakazu wstępu na forum. I wcale się tego nie wypieram, także zarzucanie mi obłudy jest opinią (nie wyrokiem) osób, które nie darzą mnie sympatią. Co ciekawe - czasem te same osoby pisały mi PW lub z innego nicka zadawały pytania o poradę fachową. Doprawdy - pokręcone. Ale rozumiem - ludzie mają prawo zmieniać poglądy. Widzisz P.fin i stałeś się Pan małpką.Zwykłą małpką w ZOO.Jak ich czytam dochodzę do prostego wniosku ."kim ty ku....naprawdę jesteś".ty psujesz wizerunek FM.Niszczysz w zarodku to co mogłoby być piękne.Kogoś mierzi cały czas moja osoba. Ty chyba mierzisz się już sam tą swoją niesprawiedliwością.Dwulicowość na długą metę w temacie PP jest dla ciebie porażką.:cool: Pamiętaj o moderowaniu zanim odejdziesz z honorem.Możesz to jeszcze naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.04.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tiaaa. Jedyny moderator, który "pisze" z maluczkimi, dostaje opie....l, za to, ze jest jedyny. Reszta moderow, ma w głębokiej doopie piszących - swoje "sprawy" załatwiają po cichu, bez śladów, bez wyjaśnień. Jest jeden jeleń - to huzia na Józia. B e z n a d z i e j a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.04.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tiaaa. Jedyny moderator, który "pisze" z maluczkimi, dostaje opie....l, za to, ze jest jedyny. Reszta moderow, ma w głębokiej doopie piszących - swoje "sprawy" załatwiają po cichu, bez śladów, bez wyjaśnień. Jest jeden jeleń - to huzia na Józia. B e z n a d z i e j a . Tylko co wynika z tego pisania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2016 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tylko co wynika z tego pisania? Wyrażacie swoje zdanie. Być może ktoś je podzieli i uwzględni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 26.04.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tiaaa. Jedyny moderator, który "pisze" z maluczkimi, dostaje opie....l, za to, ze jest jedyny. Reszta moderow, ma w głębokiej doopie piszących - swoje "sprawy" załatwiają po cichu, bez śladów, bez wyjaśnień. Jest jeden jeleń - to huzia na Józia. B e z n a d z i e j a . Przecież wiadomo, ze tutaj problem jest globalny z moderatorami i przez pryzmat tego co ów moderator pisze z "maluczkimi", należy traktować resztę. Ergo, odpowiedzi odnoszą się do wszystkich moderatorów, a nie tylko do Józia... bo gdyby inni moderatorzy działali "lepiej", to by tej dyskusji nie było, czyż nie? Inna sprawa, że to jednak Józio jako moderator pisze takie rzeczy, że się w pale nie mieści. Ja nie rozumiem tego oglądania się na innych. Moderowałem fora, sprzedawcy, nieogarnięci użytkownicy piszący bzdury i OT mnie nie znosili (straszne!). Ale moderator nie jest po to, by być lubianym, tylko ma pilnować regulaminu i porządku. Jak ktoś tego nie rozumie, i nie pilnuje zadań bo chce komuśtam podpaść, to znajduje się w złym miejscu i o złej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2016 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moderowałeś? Czemu piszesz w czasie przeszłym? Forum upadło? Czy Ciebie wyrzucili ;pA poważnie? Czytając ten wątek czuję się tak jak ta mapłka, którą towarzystwo chce wysłać na pierwszą linię frontu po to by poległa w walce ku uciesze swoich cichych wrogów. Czy widzisz Myjk bym był lubiany? Krzyczą tu najgłośniej Ci, którzy dostawali ode mnie bana. Nie każdy ma ochotę kopać się z koniem, więc nie ma obowiązku by się tu udzielać. W drugą stronę to także do niczego dobrego nie prowadzi. Wydawało mi się że zaczynam Was rozumieć, ale w tej chwili tylko usztywniam swoje stanowisko. Życzę owocnej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 26.04.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moderowałeś? Czemu piszesz w czasie przeszłym? Forum upadło? Czy Ciebie wyrzucili ;p Jak nie znasz odpowiedzi, to lepiej nie pytaj. Sam się wyrzuciłem, bo się webmaster forum ze złotówkami w oczach mianował "prezesem" -- chciał tam lody kręcić, prawie jak tutaj. Nic z tego nie wyszło, bo mieszanie zarobku do dyskusji na forum które tworzą UŻYTKOWNICY, nigdy nie zadziała. Wydawało mi się że zaczynam Was rozumieć, ale w tej chwili tylko usztywniam swoje stanowisko. Życzę owocnej dyskusji. A-ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.04.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czyli jednak można reklamować w pierwszym poście swoją firmę bez PP..http://forum.muratordom.pl/showthread.php?248266-Pianka-natryskowa-PUR-OK-8kg-m3-(0-038-W-mK)-VS-Pianka-PIR-ZK-30kg-m3-(0-023-W-mK)&p=7131881#post7131881Post zgłoszony, w innym podobnym wątku ta sama osoba i podobny w treści zachwalający swoją własną firmę post. Piszecie, że posty nie są zgłaszane. Nie prawda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts