obcy85 19.04.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam. Mam swój dom do pomalowania z tynkami zatartymi drobnym piaskiem gotowym pod malowanie. Pytanie czy muszę ściany zetrzeć jakimś papierem ściernym żeby je wygładzić bardziej i czy mogę odrazu położyć farbę gruntującą tj. np: Śnieżka grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 polecam omiecenie miotłą, żeby zebrac niezwiązane zaprawą ziarenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.04.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam. Mam swój dom do pomalowania z tynkami zatartymi drobnym piaskiem gotowym pod malowanie. Pytanie czy muszę ściany zetrzeć jakimś papierem ściernym żeby je wygładzić bardziej i czy mogę odrazu położyć farbę gruntującą tj. np: Śnieżka grunt. Malowałem tą farbą nie miałem problemów ale na FM jest spory wątek ludzi którym ta farba daje sie we znaki, poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie przed malowaniem ściany zostały jeszcze delikatnie przetarte papierem ściernym drobnym , w tych miejscach co był zbyt gruby piasek i ściany zamieciono. My też pomalowaliśmy najpierw Śnieżką - farbą białą gruntującą , tą w szarym opakowaniu,lateksową chyba. Jak dla nas rewelacja Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ja malowałam tanią farbą, jako gruntem a nie gruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts