djboby 19.04.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam! Mam pytanie. Mam do otynkowania dwuteownik stalowy 160mm na długości 6 metrów na zewnątrz ale pod zadaszeniem. Plan mam taki abo obrobić go płytą osb następnie styropianem i tynkiem. Czy ta technologia zda egzamin? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 19.04.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No najczęściej jak się da, to w siatkę sie owija wokół i tak otynkowuje . Ale zakładam że styropian ma służyć ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djboby 19.04.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 styropian ma na celu odizolować płytę osb od wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 26.04.2016 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 A może tak: wypełnić wysokość styropianem (po zabezpieczeniu przeciwrdzewnym) i owinąć całą powstałą belkę siatką a następnie otynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djboby 26.04.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 problem w tym, że muszę obniżyć jakoś poziom pod belką ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts