Aniutka i Jacek 20.04.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy zamontować bramę garażową od razu z napędem do stanu surowego zamkniętego czy zamontować napęd na koniec budowy. Będę wprowadzał się do domu za około 2 lata. Napiszcie czy od razu zakładaliście bramę z napędem czy dopiero na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko1314 29.04.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Zastanów się najpierw dobrze z wymiarami, żeby potem poprawek nie robić. No i montuj sam segment lub roletkę jak wszystkko wymalujesz, ewentualnie dobrze zabezpiecz, żeby nie paprać się z czyszczeniem. Ja miałem sam segment bez napędu jak miałem dom w trakcie wykończenia, później kupiłem sobie napęd i jest git. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Janko1314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 29.04.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Ja kupić kupiłem z napędem. I jak na razie jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert2605 04.06.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Poszukuję sprawdzonego, pomysłowego, a nie mądralińskiego fachowca od napędów i bram przesuwnych z Łodzi lub okolic do regulacji bramy, napędu Faac, i radia w Hormannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 22.06.2016 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Ja akurat kupiłem osobno, ale to ze względu na wybór konkretnego napędu, a nie prace budowlane toczące się wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 23.06.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ja akurat kupiłem osobno, ale to ze względu na wybór konkretnego napędu, a nie prace budowlane toczące się wokół Hej. A czemu oddzielnie i jaki model zdecydowałeś się zakupić? Będę wdzięczny za odpowiedź No i czym się kierowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 29.06.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Dlatego oddzielnie, bo miałem wcześniej dobre doświadczenia przy bramie wjazdowej. Ten napęd to BFT. A chciałem ogólnie kupić napęd dobry i korzystny cenowo, zależało mi również na dobrych warunkach gwarancyjnych, bo w napędach często zdarzają się egzemplarze, które nadają się tylko na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.06.2016 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Mozna by odnieść wrażenie, że tylko ten napęd ma dobrą gwarancję.. a reszta jest "be";)? Mam "serwisowe" doświadczenia z Somfy czy Nice - w obu przypadkach zgłoszenie reklamacji polega praktycznie na podaniu adresu (no i przyczyny). Firmy wysyłają od ręki nowy napęd. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez finlandia literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 30.06.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Dlatego oddzielnie, bo miałem wcześniej dobre doświadczenia przy bramie wjazdowej. Ten napęd to BFT. A chciałem ogólnie kupić napęd dobry i korzystny cenowo, zależało mi również na dobrych warunkach gwarancyjnych, bo w napędach często zdarzają się egzemplarze, które nadają się tylko na wymianę. Moim daniem jest kilka firm po prostu, które mają dobre siłowniki, BFT jest jedną z nich. Akurat kilku znajomych ma siłowniki też, o których mówił Finlandia i też jakość niespecjalnie narzekaj. Grunt, aby nie kupować badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienek.w 04.07.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ja myślę że po prostu każdy ma jakieś odczucie i doświadczenie, wybieram tam gdzie się dobrze współpracuje. Do bramy garażowej montuje różne i nawet w zestawie z bramą fajne pracują, a serwisowałem te drogie i tanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 22.07.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Monter ma wiele okazji do zweryfikowania jakości bramy i napędów, użytkownik już niekoniecznie i szybciej przywiązuje się do tego co w jego przypadku już się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcotraa 04.10.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Napisz co wybrałeś, też poszukuję napędu do bramy garażowej. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts