pecet0 20.04.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Witam, W przyszłym tygodniu będę zamawiał bramę garażową segmentową o rozmiarach 2500x2375 . Przeszedłem się po lokalnych sklepach z bramami i w swoich wycenach stosowali 3 rodzaj automatów: MIDI - dawali w najtańszych wersjach ale z góry odradzaliw jednym sklepie wycenili z automatem Somfyw dwóch innych wycenili z automatem Nice. Cena Somfy i Nice są bardzo zbliżone. Nice jest tańszy 60 zł od Somfy także różnica załóżmy że żadna. Który napęd powinien być lepszy Somfy czy Nice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 21.04.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Nie ma nikt porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko1314 29.04.2016 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Nice są mocno przereklamowane. Poszukaj sobie poradników co do wyboru automatu. Gdzieś ostatnio czytałem brama-na-pilota czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterBomba 04.05.2016 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Nice są mocno przereklamowane. Poszukaj sobie poradników co do wyboru automatu. Gdzieś ostatnio czytałem brama-na-pilota czy jakoś tak. Ja ma Nice od 3-4 lat i jak na razie jestem zadowolony. Są często eksploatowane i jak na razie automat nie zawiódł ... zobaczymy, jak będzie za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 13.05.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ja mam od BFT i jak dobrze poszukasz w parametrach wcale nie różni się za wiele od takiego Somfy, a mają bardzo dobre warunki gwarancji. Więc tak naprawdę nie wiem czy to dobrze, ze wybierasz spośród tylko tych dwóch, bo producentów nie jest znowu tak dużo, a można mieć szerszy ogląd na ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolska 14.07.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Szybkie pytanie, automat Nice czy Starcus ? Brama 300x225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.07.2019 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Szybkie pytanie, automat Nice czy Starcus ? Brama 300x225 Nice Spin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabicak 27.07.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Nice i Somfy to jak miałbyś wybrać czy Skoda czy Seat. Co nie weźmiesz to będziesz zadowolony. Będzie robić co ma robić. A który pierwszy padnie - to loteria. W tej branży nie ma wielkich różnic. Nasza firma jest serwisantem napędów marki SOMMER i na naszym terenie oferuję te napędy (swoją droga bardzo dobre) ale nie przekonuję cię to tej marki. Weź napęd tej firmy która ma w twojej okolicy dobrego dealera który jest autoryzowanym serwisantem marki. Kiedy trzeba coś podregulować lub wymienić część za 20pln to łatwiej się to robi po sąsiedzku niż 100km dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pvcwindow 27.07.2019 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 odległość serwisowa , tak , ważna , z tego segmentu CAME jest warty zainteresowania , przynajmniej statystycznie zero awarii , reklamacji , Somfa też niezła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts