mamik 04.05.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Możecie zmierzyć odległość od schodów do skosu dachu zaznaczonego na rzucie? Przydałoby się też zaznaczyć linię wysokości, która jest dla Was granicą chodzenia, np. wysokość 190cm Iscra, jak bardzo "niedługo"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.05.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 wrzucę w wolnej chwili do sweet home 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Iskierko kochana...czytam i co wyczytuję???!!! Masz bogate wnętrze.????? Czemu nic nie pisałaś? Gratuluję:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.05.2016 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Iscra, jak bardzo "niedługo"????? Deadline na grudzień Myślę więc, że mieszkanko wykończymy do tego czasu i już dawno będziemy w nim mieszkać Pomierzymy w weekend. wrzucę w wolnej chwili do sweet home 3d Bardzom wdzięczna Iskierko kochana...czytam i co wyczytuję???!!! Masz bogate wnętrze.????? Czemu nic nie pisałaś? Gratuluję:hug::hug::hug: Bo wiesz jak to jest, zapeszać nie chciałam, zresztą czuję się tak okropnie, że i mało przy kompie siedzę, bo rady nie daję. A w sumie to pisaliśmy z Ternem, że już wiemy, że to mieszkanie będzie dla nas za ciasne i temat budowy domu wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2016 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 I my niby po tych postach mieliśmy wydedukować, że jesteś zaterniona? Skoro na grudzień to dopiero początek. Zdrówka, zdrówka i lekkości życzę. Wiadomo już co będzie? A powiedz mi bo jakoś nic nie piszesz...w jakim wieku jest wasz chwilowy jedynak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 05.05.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 I my niby po tych postach mieliśmy wydedukować, że jesteś zaterniona? Czemu nie? Nie takie dedukcje odprawiałyście Wiadomo już co będzie?Oficjalnie nie. Nieoficjalnie mamy swoje podejrzenia A powiedz mi bo jakoś nic nie piszesz...w jakim wieku jest wasz chwilowy jedynak?15 miesięcy. Formalnie między maluchami będzie rok różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Ternie, gratuluję!!! Nie wiem jak to wyliczyłeś, ale mi jak byk wychodzi, że jednak różnica między terniątkami wyniesie.2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.05.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 oj Mari przecież dziecko się liczy od połączenia gamet :P:P Gratulacje !!!!! Trzymaj się Iscra :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.05.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Ternie, gratuluję!!! Nie wiem jak to wyliczyłeś, ale mi jak byk wychodzi, że jednak różnica między terniątkami wyniesie.2 lata. Starszy ze stycznia 2015, młodsze grudzień 2016. No formalnie rok A że w praktyce dwa, to inna sprawa... Gratulacje !!!!! Trzymaj się Iscra :hug: Jakoś się trzymam, ale muszę dużo spać ;P Masakra, w poprzedniej ciąży taka zmęczona nie chodziłam. W sobotę przyjeżdża stolarz na pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Rocznikowo się zgadza Może kiedyś uda wam się pobić nasz rekord. Jedno styczeń 2008 a.drugie grudzień 2008:) Chrzanić stolarza! Po brzusznych rewelacjach to jest on mi lata. Moja Ty bido...pulchna :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.05.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 w bicie rekordów się nie bawcie bo to mega nie zdrowe, zregenerować siły trzeba Iscra jak będziecie w mieszkaniu, zmierz wysokości, w którym miejscu się skosy zaczynają itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 05.05.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Może kiedyś uda wam się pobić nasz rekord. Jedno styczeń 2008 a.drugie grudzień 2008:)Ja tam taki ambitny nie jestem, więc możecie nie obawiać się o swój rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 05.05.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 EDIT: wysłało się dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 05.05.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Iskierko kochana...czytam i co wyczytuję???!!! Masz bogate wnętrze.????? Czemu nic nie pisałaś? Gratuluję:hug::hug::hug: Jak cudownie powiedziane! gratulujemy z rodzinką i trzymamy kciuki, żeby wszystko wyszło tak jak chcecie, z mieszkaniem też, najlepiej, żeby się samo urządziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 możecie nie obawiać się o swój rekord Zero ambicji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.05.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jak cudownie powiedziane! gratulujemy z rodzinką i trzymamy kciuki, żeby wszystko wyszło tak jak chcecie, z mieszkaniem też, najlepiej, żeby się samo urządziło Mari jest mistrzynią w kreatywnym słowotwórstwie "zaterniona", "bogate wnętrze"... Gęba sama mi się śmieje jak to widzę Samourządzalne mieszkanie - miodzio! Byleby się urządziło po mojemu xD Dziękujemy jeszcze raz i kolektywnie za wszelkie gratulacje i życzenia zdrowia Zdrowie to się przyda, oj przyda Zero ambicji ! Ja wiem, że rządowa kasa może kusić, ale... jeśli chodzi o 500+ to pozostańmy przy tej wersji, że mamy na myśli książki xD Emi: pomierzymy, zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Mari jest mistrzynią w kreatywnym słowotwórstwie Muszę odstawić gorzałę ! Ja wiem, że rządowa kasa może kusić O ŻESZ TY !!! Myslisz, ze my z pazerności zesmy obcowali ze sobą ???? Seks dla kasy to prostytucja a nie 500+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.05.2016 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 nikt chyba 8 lat w temu w najgorszych koszmarach nie przewidywał, że będzie pincet+ wraz z całym wesołym inwentarzem :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.05.2016 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mari jest mistrzynią w kreatywnym słowotwórstwie "zaterniona", "bogate wnętrze"... Gęba sama mi się śmieje jak to widzę O tak :lol2: Ale Iskierko, Ternie - co ja tu czytam trochę mnie było a tu bęc - ale oczywiście najszczersze GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 nikt chyba 8 lat w temu w najgorszych koszmarach nie przewidywał, że będzie pincet+ wraz z całym wesołym inwentarzem :rotfl::rotfl: Ja bym się pokusiła o nieco dalszą retrospekcję 9 lat temu! O ile pincet przyjmuje bez większych oporów tak inwentarz jest faktycznie koszmarem sennym:sick: Na szczęście,.koszmary mijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts