Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

I jeszcze bardzo... interesujący dziennik budowy :lol2::lol2:

Tak dziennik budowy jest interesujący, trochę go przejrzałam ;)

Podziwiam opisujących swoją budowę, mi zabrakłoby cierpliwości na opisywanie tych wszystkich szczegółów przy opisywaniu własnej budowy. Może jak Pusia&Kssawery opiszę po zakończeniu budowy.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My tu pitu pitu - a czy Wy czasem n ie mieliście nam zdjęć pokazać?? Lustro w łazience?? Schody?? Kuchnia?? Skończone??

Kartony, wszędzie widzę kartony... xD

W tym tygodniu ma być montaż biurek, biblioteczki, szafy w sypialni i szafki RTV. Wtedy rzucę fotki.

Ciągle brakuje mi kinkietów do łazienki i... chyba wezmę jakiekolwiek :D Łazienka i tak nam nie wyszła :lol2:

Kuchnia gotowa, posprzątam i cyknę fotę :) Na brakujące fronty czekałam miesiąc, ale jak tylko przyszły na początku września to montaż był raz-dwa.

Chciałabym pokazać Wam sypialnię, ale... dopóki nie ma szafy jest tak zagracona, że żadnej urody nie prezentuje :( Ale ale! Zakup dwóch stojących wieszaków z Ikei po 27 zł sztuka to był GENIALNY pomysł - mamy gdzie ciuchy trzymać :D Bielizna umościła się w pudełkach po pampersach :p Aż dziw, ile te pudełka mają funkcji... :lol2:

No a co ma być, jak stolarz robi? :D Dopóki nie zamontuje to cisza, bo i nie ma co pokazać :)

Czemu łazienka nie wyszła? Bo cały czas mamy wrażenie, że w niej to nic do siebie nie pasuje... xD

Właśnie biurka Terna mają być w tym tygodniu. Nie mogę się doczekać, męczy nas już ta partyzantka przy kompach na stole, który ma być jadalnianym przecież :D

Czemu łazienka nie wyszła? Bo cały czas mamy wrażenie, że w niej to nic do siebie nie pasuje... xD

Moim zdaniem jest dobrze, Szzafka bardziej nowoczesna ale i prosta, arabeska natomiast dodaje tej łazience charakteru i jest przepiękna :yes: Nie wiem jaką ostatecznie wybraliście ramę do lustra, ale co do kinkietów - może coś takiego? :rolleyes:

Kinkiet_Colours_Mizar_1_x_25_W_G9-818698-110804_1.jpg

W załączniku garstka zdjęć z łazienki. Dziura z kablami na prawo od lustra będzie powiększona i powstanie niewielka półka na drobiazgi, która przy okazji pozwoli na ukrycie gniazdka.

No i że niby co skopane?? Prosto, jasno, bez udziwnień, arabeska daje fany akcent, pięknie dobrany kolor mebelków do drzwi, lustro ok. Mnie się podoba :)