Iscra 30.06.2016 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 http://www.floorsofstone.com/blog/wp-content/uploads/2015/09/Bathroom-9.jpgA jak Wam to leży? Drewnopodobna podłoga, białe płytki na ścianie, powyżej farba. Tylko zamiast szarej dałabym inną... Jaką?? Natomiast na ścianie, gdzie jest dłuższy bok wanny - arabeska. Pozostałe płytki proste, kwadratowe, tanie (jak w inspirce od Elfir). Ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wreszcie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wreszcie ma To czemuście tydzień cicho siedziały? :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Głupio tak powiedzieć komuś, że... Jeśli coś mogę..Arabski bym tu raczej nie widziała.Pasuje ona bardziej do wytworniejszych, pełnych łazienek.Ta z twojej inspiracji bardzo fajna, ale prosta, ascetyczna wręcz...czegoś mi w niej brakuje.Co do koloru farby to nie pomogę bo mam uczulenie na kolory.Jedyne co lubię to biel, czerń, szarości i kolory ziemi.Nie przesadź z kolorem płytek drewnopodobnych. Niech będą jasne jak na inspiracji.Każdy intensywniejszy wygląda już mało drewnopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wiem,.ze wybrałaś jakieś panele.Może by je pociągnąć do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 A diamencik podejdzie? Tylko pionowo, bo na inspirce jest poziomo. Płytki podłogowe zdecydowanie jasne. Paneli nie pociągnę - z dzieciakami to armagedon gwarantowany Jeszcze szukam szafki pod umywalkę, samej umywalki i baterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wszystko podejdzie tylko o charakter łazienki chodzi.Obie są zupełnie inne. W pierwszej nie pasuje mi nic z tych fikusnych a w drugiej wszystko.Kumasz? W ogóle nie omowilysmy twojej ciąży. Widać już lokatora?Będzie Iskra czy Tern ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ile macie metrów w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wszystko podejdzie tylko o charakter łazienki chodzi. Obie są zupełnie inne. W pierwszej nie pasuje mi nic z tych fikusnych a w drugiej wszystko. Kumasz? W ogóle nie omowilysmy twojej ciąży. Widać już lokatora? Będzie Iskra czy Tern ? Kumam, ale nie wiem co z tym zrobić. Temu tyle piszę, bo kompletnie nie widzę charakteru łazienki. Na pewno nie chcę uzyskać "pałacowości", ale chcę zaznaczyć jakiegoś pazura, coś oryginalnego (stąd pomysł z arabeską). Poza tym ma być przytulna. Biel i jasne drewno do mnie przemawia, pozostaje tylko kwestia tego, jak to ładnie połączyć... Lokator się nie ujawnił. To znaczy nawet jak się ujawnił, to dochtór powiedział, że nic mi nie powie, bo jest za wcześnie i za duże ryzyko błędu Łazienka ma 4,5mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.06.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 tu jeszcze jedna insipraracja - po taniości a efekt mega panele do łazienki muszą być specjalne, te zwykłe zaraz szlak trafi, jeszcze w kuchni, pralni to ok,może nawet w toalecie ale nie w łazience szafka może ikea? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rattviken-szafka-pod-umywalke-z-szufladami-bia-y__0382317_PE557153_S4.JPG mam ją u siebie uchwyciki możesz jej zmienić nabierze zupełnie innego charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Szafka ładna. Tylko działa chyba jedynie wtedy, kiedy rurki są schowane w ścianie, prawda? Ychhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.06.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 szuflady z tyłu mają 10 cm luzu, u mnie tam syfon jakoś śmiesznie za nimi sobie zakręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Myślałam że macie mniej. U siebie w mieszkaniu miałam 4.7 ale fakt, kibel był oddzielnie. Niezły sciemniacz z tego waszego bobasa. Ja czuję że to kobieta jest U ciebie dałabym coś co optycznie, powiększyłoby łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Myślałam że macie mniej. U siebie w mieszkaniu miałam 4.7 ale fakt, kibel był oddzielnie. Niezły sciemniacz z tego waszego bobasa. Ja czuję że to kobieta jest U ciebie dałabym coś co optycznie, powiększyłoby łazienkę. Myślę nad sporym lustrem nad umywalką. Bobas jak bobas, to dochtór siedział cicho xD Coś mi się modzi w tej głowie, ale nie bardzo jest jak to na forum opisać :/ A rysować nie umim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Narysuj jak umisz to już jakiś pogląd będzie.Jutro wyjeżdżamy, czasu mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Nie wiem czy coś z tego ogarniecie... Uśmiałam się patrząc na wannę, ta bateria wygląda jak morda Na rysunku wrzucam tylko część łazienki od umywalki do wanny. Mają być półki z gk i spore lustro. Półki częściowo (10-15 cm) schowane za lustrem. Szafka jest schematyczna Chodziło mi o pokazanie Wam tych schowanych półek. Ta wystająca na dole część też będzie zasłonięta gk (na równi z lustrem), żeby nie było głupiego wrażenia, że lustro kupiliśmy za duże xD Teraz tak narysowałam, aby pokazać o co chodzi ze schowaniem 10-15 cm półek. Poniżej półek zabudowujemy wnękę na równo do samego dołu, tam będą schowane rurki od podłogówki i tego typu rzeczy. Sensowne czy bezsensowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Jak kto lubi. Ja akurat.nie bardzo przepadam za zabudowami. A gdyby tak zrobić z kg tylko wnekę a w niej zamocować drewniane półki? Miałabyś ładne nawiązanie do podłogi. Na rysunku wanna wygląda jak dziadek z długim nosem i brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 O tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.06.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Na rysunku wanna wygląda jak dziadek z długim nosem i brodą Jak ten z "Było sobie życie"! xD O tak [ATTACH=CONFIG]359686[/ATTACH] Faktycznie, eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.06.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 jakbyś zlikwidowała grzejnik nad pralką miałabyś tam mega zabudowę i nie trzeba by nic kombinować z połkami i innymi zabudowami . zresztą co będziesz na tej połeczkach trzymać??????? jedynie durnostojki, ładnie złożony ręcznik, nie praktycznie kompletnie. może za lustrem zrobić wnękę i tam dać półki będzie na kosmetyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts