PusiaKssawery 21.07.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 więc co mi zostaje? No oczywiście przekonanie się o słuszności Twojego pomysłu. Sama jestem ciekawa jak to u Was wyjdzie. U nas dzieci nie ma a nie mamy ani pół kabla na wierzchu, wszystko schowane zabudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.07.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Oj, znowu zdjęcia zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Może pod schodami zrób norę Ternowi? nie będzie Ci szpecił salonu a i dzieciak tam nie wlezie, bo chyba planujecie zabezpieczanie na schody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.07.2016 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Może pod schodami zrób norę Ternowi? nie będzie Ci szpecił salonu a i dzieciak tam nie wlezie, bo chyba planujecie zabezpieczanie na schody??? Ternowi to Ternowi, a ja to co? Mój komputer ma być wystawiony na działanie dziecięcych łapek? Tern wie jak to ma działać i to on ze stolarzem będzie na ten temat rozmawiał Dla mnie ma być kontenerek z szufladami i miejsce na segregatory. U nas dzieci nie ma a nie mamy ani pół kabla na wierzchu, wszystko schowane zabudowane. I to też chcemy uzyskać - schowane kable i budy nieszpecące salonu. Zaraz zdjęcia poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 21.07.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Może pod schodami zrób norę Ternowi? A myślisz, że Iscra jest lepsza ode mnie? Zgadnij, kto wczoraj siedział do 23.30 nad Tropico 4 i kupił przedpremierowe kolekcjonerskie wydanie Wiedźmina 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.07.2016 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 A myślisz, że Iscra jest lepsza ode mnie? Zgadnij, kto wczoraj siedział do 23.30 nad Tropico 4 i kupił przedpremierowe kolekcjonerskie wydanie Wiedźmina 3? Linki do zdjęć poprawione. Jak znów nie będą działać to dajcie znać, bo te akurat wrzucam z innego folderu niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 obydwoje Was do nory pod schodami, a dzieciaki na górze samopas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 A myślisz, że Iscra jest lepsza ode mnie? Zgadnij, kto wczoraj siedział do 23.30 nad Tropico 4 i kupił przedpremierowe kolekcjonerskie wydanie Wiedźmina 3? Iscra o 23.30 jeszcze nie spałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 21.07.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 obydwoje Was do nory pod schodami, a dzieciaki na górze samopas Przy wymiarach nory, to choćbym i nie chciał, w parę lat stałbym się szefem sporego przedszkola I tylko by ludzie pomstowali, żem pazerny na pińcet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.07.2016 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 obydwoje Was do nory pod schodami, a dzieciaki na górze samopas Piękna wizja Iscra o 23.30 jeszcze nie spałaś?? Odreagowywałam pracę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Przy wymiarach nory, to choćbym i nie chciał, w parę lat stałbym się szefem sporego przedszkola I tylko by ludzie pomstowali, żem pazerny na pińcet Do mnie pijesz? Do Mnie? Chyba troszkę namieszałam w ustaleniach. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2016 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Do mnie pijesz? Do Mnie? Ocho!! Będą się bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.07.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Kto się czubi... Spoko, Aniu Przemyślenia się przydały Zrobimy zachowawczo, jak myśleliśmy wcześniej, bo... Nie mam czasu, siły ani ochoty na malowanie mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Wleje im i sie skończy fikanie ! No szkoda bo myslałam, że jednak wizja wam odpowiada a malowanie...proszę nie rozsmieszaj mnie. Jeden mebelek i to bez ścianek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.07.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Luz... Okazało się, że kosza na pranie nie ma i nie będzie Natomiast zgodnie z telefoniczną zapowiedzią Terna: "Sam nie wierzę, że to mówię, ale na żywo ten ciemny brąz wcale tak dobrze nie wygląda". Kupiliśmy szafkę z serii Godmorgon w kolorze jasnego dębu Proszę, tu rysunek. Nawet dokładnie ta umywalka, bo kupiliśmy Odensvik xD Bateria też się zgadza. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-odensvik-szafka-pod-umywalke-z-szufladami__0382215_PE556638_S4.JPG Jak nie będzie wyglądało to wtedy nawet i przemaluję, ale teraz... CHCIAŁAM WRESZCIE MIEĆ SZAFKĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.07.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 No po prostu dzisiejszy wypad Terna do Ikei to była non-stop gorąca linia na telefonie.... - Bo wiesz co... nie ma tego białego Hemnesa... - COOO? - No znaczy, że może nie być, bo jest "spytaj sprzedawcę", więc myśl nad planem B! - Dobra, Hemnes jednak jest, ale mam inną złą wiadomość. Kosza na pranie nie ma i nie będzie. - Urwał... Dlatego miał być biały Hemnes, bo ten kosz na pranie innego koloru nie ma... Daj pomyśleć teraz, co? - Te uchwyty do szafek na żywo są strasznie brzydkie. - Jak to brzydkie? Pic or didn't happen! - No to leci. - Faktycznie brzydkie. A jak się prezentują te, co na zdjęciu są tu i tu? - No te wyglądają nieźle. - To bierz! A co do łazienki - sprawdź jak wygląda ciemny brąz z serii Godmorgon i jasny dąb. - Nie wierzę, że to mówię, ale ten ciemny brąz w ogóle nie wygląda... - Ja pierniczę... A jasny dąb? - Nieźle. - Dawaj fotę. Dobra, może być, bierz. ALE.... zaraz... UMYWALKA NIE PASUJE! - E? - No ta seria jest bardziej nowoczesna, ta umywalka którą wziąłeś ZUPEŁNIE nie podejdzie... Moment... Bierz Odensvik! - To się muszę wrócić... - Trudno xD - Tęskniłaś za mną? - Co znowu? - Drzwi do szafy małego nie wejdą nam do samochodu, co robimy? - ...... Chwila. - No i? - Ugadałam z gościem od transportu, będzie się dało podjechać do Ikei żeby te drzwi zabrać. Najwyżej za nadwyżkę kilometrów coś trzeba będzie dodatkowo odpalić. I do tego mnóstwo, mnóstwo innych drobnych i mniej drobnych rzeczy... KOCIOKWIK Mam nadzieję, ze w efekcie będzie ta łazienka chociaż JAKOŚ wyglądała... W każdym razie będę mieć umywalkę i szafki od razu na przeprowadzkę, więc jak stwierdzę, że do chrzanu, to na spokojnie już wymyślę inne. Ufff jej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.07.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Na podrasowanych zdjęciach wszystko dobrze wygląda, a w realu niekoniecznie. Z drugiej strony kiepską fotografią można zepsuć najpiękniejszą rzecz. Myślę, że po takiej telekonferencji łazienka nie będzie wyglądała źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.07.2016 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Na podrasowanych zdjęciach wszystko dobrze wygląda, a w realu niekoniecznie. Z drugiej strony kiepską fotografią można zepsuć najpiękniejszą rzecz. Prawda. I to dlatego ostatecznie wybór padł na coś zupełnie innego niż w pierwotnych zamierzeniach Mi tam wystarczy, żeby ściany i armatura nieźle wyglądały. Meble to łatwo wymienię w razie czego... Po tym kociokwiku to naprawdę, aby cokolwiek było, bo musi być na już. A jeśli przy okazji faktycznie będzie pasować - to tym lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.07.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Boszzzzzzzzz zakupy przez telefoniczne konsultacje Tern jesteś świętym człowiekiem Iskierko ten facet musi Ciebie strasznie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 24.07.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Szaleni! Będziecie mili jak my. Chociaż zyczę Wam zebyście jednak szybko wszystko skończyli. My oboje strasznie leniwi jestesmy a szczególnie ja. I niby zapał do pracy jest ale sił nie starcza po całym tygodniu w fabryce. I tak mieszkamy na placu budowy juz ponad 2 lata. Ale nie marudzimy, zawsze mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts