Iscra 26.07.2016 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Bo to jest tak, że te linki działają jakieś 5 minut po ich poprawieniu... i tylko 2 zdjęcia się wykrzaczają: arabeski i naszej sypialni, reszta w normie. A wszystkie wrzucam w ten sam sposób Poprawione znów i koniecznie dawajcie znać jak coś nie działa. Jutro montaż schodów zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.07.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 http://tiny.pl/g95bv WIDZĘ!!!!!!!! Piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 26.07.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 I znowu nic nie widzę Chyba się spóźniłam znowu... Iscra, wrzuć te dwie fotki bezpośrednio na forum (prosto z kompa do posta), bez dodatkowych serwerów po drodze. Załączą się miniaturki, które kliknięciem będzie można powiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.07.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Tak zrobię... Sypialnia raz jeszcze Arabeska raz jeszcze, tylko się, kurka wodna, przekręciła na bok Tam gdzie karton to dół Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Nic nie widzę. Nadal zakaz wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Widzę!O matko widzę!!!! Arabeska jakaś mysia mi się pokazuje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.07.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Widzę! O matko widzę!!!! Arabeska jakaś mysia mi się pokazuje:/ Bo szpachlę widzisz Jeszcze niegotowa jest, ale chciałam już coś Wam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Fajowo.Zazdroszczę wam że już coś.zrobione i oko można pocieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 26.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Fajowo. Zazdroszczę wam że już coś.zrobione i oko można pocieszyć.Coś?! Ciągle możliwe, że już w weekend tam zamieszkamy "Coś"... Pfff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 O jej! Błagam o wybaczenie! Dom jest już gotowy. Jakby się tak dobrze skupić to wyraźnie czuć wydobywający się z monitora zapach nowości, farby i gotującego się bigosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 26.07.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Teraz też już widzę Niezła jest ta turkusowa farba w sypialni I mozaika też bardzo ładna, chociaż prawdziwego koloru nie widać (bo myszowaty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.07.2016 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Siedzę sobie na mieszkaniu. Płytki kuchenne się układają, będą takie: Przyjechał stolarz do schodów, zaraz zaczynają Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.07.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.07.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Dorosłem w końcu do popełnienia szkiców biurek. Założenia były takie: 1. Przepływ powietrza. Obie maszyny zaciągają zimne powietrze z przodu i wyrzucają je do tyłu i do góry. Nie mogę całkiem ich zabudować, bo się usmażą (obie to mocne stacje, używane również do grania). 2. Część biurka wzdłuż ściany po lewej stronie będzie znacznie węższa (ok 35-40 cm, reszta 60-70 cm), więc nie da się tam komputera ustawić "po bożemu", czyli prostopadle do ściany. 3. Nieprzesadnie utrudniony dostęp do obudów w razie potrzeby. Zdarza mi się w nich grzebać "troszkę" częściej niż przeciętnemu zjadaczowi Facebooka, a nic tak nie wkurza, jak podpinanie przykrótkich kabli po omacku 4. Ukrycie kabli, żeby nie lazły w oczy przynajmniej na pierwszy rzut oka. Żaden ze mnie grafik (delikatnie mówiąc ), więc legenda: 1. Szuflada 2. Drzwi szafki 3. Komputer Uprzedzając pytania: 1. Komp Iskry obrócony jest frontem w prawą stronę szkicu (tył schowany za drzwiczkami). 2. Proporcjami rzutu nie przejmujcie się za bardzo. Ale tak, Iscra zgarnia zdecydowaną większość powierzchni roboczej. Taka praca, niech ma Pytanie brzmi: będzie to jakoś wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.07.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Godzina 13, słońce wreszcie przestaje zaglądać do naszej sypialni. Przypominam, że jest ona od północy Fotki z placu boju: Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.07.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Wygląda na sporo blatu (szkic nr 2).A w co grasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.07.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Godzina 13, słońce wreszcie przestaje zaglądać do naszej sypialni. Przypominam, że jest ona od północy Fotki z placu boju: [ATTACH=CONFIG]362404[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]362405[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]362406[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]362407[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]362408[/ATTACH] Udzieliło mi się od Mari, znaczy zapłon mi wysiadł, bo zrozumiałam, że te płytki to na podłodze będą Bardzo fajnie to wygląda. Czekam z niecierpliwością na turkusowe schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Czytając wywód doszłam do wniosku ze Obraziłaś moja matkę. Czy to prototyp nowego pistoletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.07.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Wygląda na sporo blatu (szkic nr 2). A w co grasz?? Sporo, bo Iscra - delikatnie mówiąc - ma spore potrzeby Stąd do niej należy cała ściana po lewej (212 cm) i kawał biurka na ścianie RTV. Mojego będzie tam pewnie coś koło 120 cm Głównie FPSy (UT, Battlefield), trochę RPG (Baldur's Gate, Mass Effect, a teraz czekam na trochę luzu żeby Wiedźmina w końcu ograć), a okazjonalnie jakieś wyścigi (Burnout, NFS). Czy to prototyp nowego pistoletu? [ATTACH=CONFIG]362409[/ATTACH]Biorąc pod uwagę brak języka spustu i komory naboju, to chyba laserowy sterowany myślą. Ale nawet wtedy powinien po prawej powinien mieć napis "lufa" a nie "Tern" Edytowane 27 Lipca 2016 przez Tern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.07.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts