PusiaKssawery 27.07.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Głównie FPSy (UT, Battlefield), przez RPG (Baldur's Gate, Mass Effect, a teraz czekam na trochę luzu żeby Wiedźmina w końcu ograć), kończąc na okazjonalnych wyścigach (Burnout, NFS). Moje Szczęście w World of Tanks namiętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.07.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Bo Duzi Chłopcy lubią Duże Maszyny W BFie też ganiam w czołgu, kiedy tylko mogę. WoT mnie nie wciągnął, bo jednak brakuje mu różnorodności, którą daje BF (piechota, lotnictwo, niszczenie otoczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Może pistolet jest spersonalizowany Mój też czołgista Pusiu. Że się nasi jeszcze nie spotkali to dziwne. Tern a podaj pełna nazwę gry bo te skróty nic mi nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.07.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Tern a podaj pełna nazwę gry bo te skróty nic mi nie mówią.Proszę bardzo 1. UT - Unreal Tournament 2. BF - Battlefield 3. NFS - Need for Speed 4. Wot - World of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Dzięki. Będzie miał nowe zabawki i nie będzie mi się wpierniczal w urządzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.07.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Dzięki. Będzie miał nowe zabawki i nie będzie mi się wpierniczal w urządzanie widzę, że znalazłaś alternatywę dla utrucia i rozpuszczenia w kwasie w wannie Tych Waszych biurek ani trochę nie kumam dopracujcie je trochę, żeby nie wyglądały jak zbudowane z przypadtkowych pierwszych lepszych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Emi, kwas juz dawno przestał być na topie. Mój mąż ma szczególny typ urody...taką Syryjską. Wsadze go w beczkę, przymocuje wiosła, włożę plecak z prowiantem, wsadze w kieszeń kartkę z Allah Agbar!!!, puszcze na Wisłę i z bańki. Jestem pewna że policja to kupi. Edytowane 27 Lipca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.07.2016 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Chwilę mnie nie ma a tu już rozmowa na gry zeszła Ale ja nie gorsza, ja też gram Jak widać, oboje jesteśmy mistrzami painta Postaram się potem trochę poprawić Ternowe rysunki, może będzie jaśniej o co nam chodzi Schody. Brakuje bodajże 3 czy 4 stopni Aaaaaaale się zrobił problem. Bo może się okazać, że przez słupek przy dolnej partii schodów nie będzie się dało władować kanapy... Jutro będę rozmawiać ze stolarzem. Serce mnie boli na mysl o ścięciu słupka, by potem go przymocować z powrotem na śrubie, ale może się okazać, że nie będzie innego wyjścia, by móc wnieść większe gabarytowo rzeczy Tern ma trochę zdjęć, więc powinien potem wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Kupcie w Ikea.Wszystko w paczkach to łatwiej wnieść. Szkoda słupka i roboty, a wybór kanap duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.07.2016 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Kanapa kupiona, ma być w piątek. Więc coś muszę wymyślić. Liczę mocno na to, że stolarz będzie miał lepszy pomysł A i narożnik (bo to w sumie narożnik, nie kanapa) nie jest w jednym kawałku przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.07.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 kanapa powinna przejść przez standardowe drzwi, nie wierzę, że ktoś wyprodukował jakąś większą, którą tylko do hali przez bramę można wnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 ...albo wózkiem widłowym. Pamietacie scene z Alternatywy 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 28.07.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) kanapa powinna przejść przez standardowe drzwi, nie wierzę, że ktoś wyprodukował jakąś większą, którą tylko do hali przez bramę można wnosić Ależ ona przez drzwi przejdzie. Tylko potem dalej już nigdzie, a fajnie byłoby jednak wnieść ją do salonu Rzecz jest w tym, że schody są BARDZO wąskie. Czyli trzeba by dwumetrowy element zawrócić o 180 stopni na odcinku szerokości ok 160 cm. Słowem: brakuje miejsca na manewry. Przyczyną braku miejsca jest słupek, który widać na zdjęciu. Edytowane 28 Lipca 2016 przez Tern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.07.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Nawet ustawiona w pionie (pewnie nie ma więcej niż 2m) nie przejdzie? A schody fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.07.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 taaa w pionie, przecież jest wysoko, nie trzeba będzie manewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.07.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Szkoda by było ścinać słupek. Może jednak wejdzie, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 28.07.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Nad stopniem widocznym po lewej na dole jest ok 186 cm do stropu. W praktyce słupek 186x60x60 cm dało się jeszcze znośnie wmanewrować, ale cokolwiek większego czy cięższego naprawdę nie byłoby którędy. EDIT: Potwierdzone przez tragarzy ze sklepu i samego stolarza, że kanapa o tych wymiarach by nie weszła. Słupek ścięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.07.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 oj szkoda, coś czuję, że niepotrzebnie go ścieliście, tragarze pewnie leniwi strasznie, żeby trochę kanapą pomanewrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A słupek wróci na swoje miejsce czy nie?Potrzebny tam jest?Jeśli nie to dałabym tylko jakaś ładna barierke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.07.2016 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Dziewczyny, uwierzcie, niezależnie od kombinacji alpejskich - narożnik by nie wszedł i koniec. Ze słupkiem dolnym: Bez słupka: Ze słupkiem górnym: Bez słupka: Inne ujęcie: Teraz możemy zamontować zdejmowane tralki na schodach Montowane do tego wypustu na suficie (i to o nim pisaliśmy kiedyś-tam, jak były rozkminy gdzie dać stół jadalniany ) Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts