Iscra 28.07.2016 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Jeszcze jedno zdjęcie schodów: I łazienka: Przed montażem umywalki: Po montażu: Arabeska (ciągle bez fugi): Grzejnik i stelaż. Po zamontowaniu wiszącej szafki będzie to lepiej wyglądać Arabeska będzie miała jasną fugę, w jej górnym lewym rogu widać jak to będzie się prezentować, bo tam trochę jasnej szpachli zostało Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.07.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ooooo.... a dlaczego nie przysunęliście szafki i umywalki bliżej wanny? Bo były takie porady, pamiętam.W związku z tym mam pytanie, czy sprawdzał już ktoś, czy na kibelku będzie można spokojnie usiąść bez kolan pod brodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.07.2016 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ooooo.... a dlaczego nie przysunęliście szafki i umywalki bliżej wanny? Bo były takie porady, pamiętam. W związku z tym mam pytanie, czy sprawdzał już ktoś, czy na kibelku będzie można spokojnie usiąść bez kolan pod brodą? Ponieważ nie sięgnęłabym do baterii. A już na pewno nie za jakieś 2 miesiące. Tak, sprawdzał. Jest na styk. Trzeba było zrobić po skosie, jak mieliśmy pierwotnie w planach, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.07.2016 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Kuchnia się robi: Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.07.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Czy arabeska nie miała być w kolorze szmaragdowym? A może coś pomieszałam Uwielbiam płytki położone w caro, dlatego od razu kuchnia przyciągnęła mój wzrok Już fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.08.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Co tam??Co ze schodami po wniesieniu kanapy? Znaczy z uciętym słupkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 01.08.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy arabeska nie miała być w kolorze szmaragdowym? A może coś pomieszałam Nasze aparaty maja skłonność do pozbywania się zielonego ze zdjęć, stąd wszystko jest nieco bardziej niebieskie niż w rzeczywistości (co szczególnie widać na zdjęciach sypialni i pokoju dzieci). Do tego beznadziejne światło i efekt jest jaki jest. Co ze schodami po wniesieniu kanapy? Znaczy z uciętym słupkiem??Słupek już nie wróci. Nawet Iscra się przekonuje, że bez niego schody są po prostu wygodniejsze Co do reszty, to kuchnia w zasadzie gotowa. Trzeba przyznać, że stolarz, choć niezbyt pomocny przy aranżacji, to przy wykonaniu o detale dba W łazience brakuje lustra, gniazdek i parawanu i też będzie gotowa. Iscra wrzuci zdjęcia w wolnej chwili Ciągle nie wiadomo co z drzwiami wewnętrznymi. Miały być dawno temu, potem miały być w zeszłym tygodniu, zobaczymy co dziś usłyszę Dziś-jutro-pojutrze będziemy zamawiać szafę do naszej sypialni, biurka, szafkę RTV i biblioteczkę. Czekają nas rozmowy ze stolarzami i pewnie podzielimy robotę pomiędzy dwóch, żeby było szybciej. W salonie planujemy zostawić kolory "kuchenne" czyli dąb lancelot na blatach, biała reszta. Musimy tylko dobrać jakieś fajne fronty. Jak przekonacie Iscrę, to wrzuci też szkice na papierze milimetrowym. Zeszła nam na nie cała niedziela, bo okazało się, że jest parę detali, co do których mamy odmienne zdanie. Delikatnie mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 A już myślałam, że 30 gotowały się flaczki z kaczki i.szampan chłodził w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 01.08.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Czymże byłoby życie, gdyby czasem nie sprzedało solidnego kopa w cztery litery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Widzę, że czai się w Tobie filozof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 01.08.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Czai się, skubany. I wyskakuje jak Hiszpańska Inkwizycja: niespodziewanie i... tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Tego "tego" byłabym się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 02.08.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Też myślałam, że już na swoim jesteście . Co prawda prace Wam idą jak szalone, ale sami nierealny termin przeprowadzki sobie założyliście . Niemniej już prawie na finiszu jesteście . Mam próbki tych arabesek i uwierzcie kolor jest piękny jak i one same , ale nieoczywisty i niewyrazisty, dlatego nigdy na zdjęciu nie wyjdzie dobrze. Ale powiem szczerze nie najlepiej położono Wam tą arabeskę, czemu ona taka na brzegach wciśnięta w zaprawę (czy klej nie wiem?)? Brzegi prawie utopione w tynku? To powinno odstawać, gdzie wejdzie fuga w tych już zapchanych rowkach? Po za tym brzegi po obu stronach powinny być takie same, czyli jeden rządek arabesek powinien być odcięty. Teraz jest nie równo i nie symetrycznie. Schody bez słupka ładniejsze i praktyczniejsze. Ogromnie jestem ciekawa jak Wam to wyjdzie w całości po wykończeniu. Czekam niecierpliwie na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 02.08.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Po za tym brzegi po obu stronach powinny być takie same, czyli jeden rządek arabesek powinien być odcięty. Teraz jest nie równo i nie symetrycznie. Grrr... Nie zauważyłem tego wcześniej, ale masz rację, że powinno być odcięte. Fotki... Mam parę Przedstawiają pomysły na ramę do lustra (60x90 cm). Która ładniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 A gdzie ma być to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 02.08.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nad umywalką: [ATTACH=CONFIG]362521[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 na bank 2 środkowe, te obłe wyglądają oble, nijako i plastikowo z kolorem nie pomogę, bo ich nie widać, ale dałabym czysto złotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 02.08.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Kolor tam to takie "okopcone złoto". Iscra też jest zwolenniczką tej wersji, w przeciwieństwie do mnie Coś czuję, że zostanę przegłosowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 02.08.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Kolor tam to takie "okopcone złoto". A moje pytanie brzmi do czego Wam to „złoto” pasuje? Iscra też jest zwolenniczką tej wersji, w przeciwieństwie do mnie Coś czuję, że zostanę przegłosowany Nie koniecznie, ja też nie popieram tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 A musi być w ramie?? Bo teges... te ramy są... nieteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts