katka 02.08.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Bo teges... te ramy są... nieteges Tu się musze zgodzić w całej rozciągłości, nie umiałam tego tak dyplomatycznie wyrazić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Sorki ale do tej łazienki żadna nie pasuje. Jeszcze fajnie z arabeską gra to którą na zdjęciu ma arabeską właśnie ale już do szafek i reszty nie pasuje wcale a przecież ma wisieć nad umywalka. Szukajcie czegoś prostego, symbolicznego a nie ram jak do bitwy pod Grunwaldem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 02.08.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jako, że Iscra ma jakieś problemy z dostaniem się na forum, wrzucam w jej imieniu:"Kolory na zdjęciach się strasznie pochrzaniły, ta cienka ramka raz wygląda na srebrną a raz na beżową, a jest bardziej srebrna. Ta druga natomiast też jest srebrna, ale nieco w cieplejszym odcieniu. Czerń przy niej uwypukli lustro. W każdym razie "złoto" to nie jest na pewno. Do takiej ramy będzie można dobrać ciemne kinkiety, co powinno dodać łazience pazuraNie widzę zupełnie cienkiej prostej ramki przy lustrze o wymiarach 60 x 90, bo to po prostu zginie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 zerknijcie w casto fazowane lustra bez ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Przede wszystkim róbcie tak żeby wam się podobało. To Wy jesteście na miejscu i widzicie kolory. My bardziej zgadujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 02.08.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Do takiej ramy będzie można dobrać ciemne kinkiety A wiesz jakie chcesz kinkiety? Masz jakieś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 03.08.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 jakie postępy!!! Gratuluje ) mi do arabeski pasuje 3 rama no, ale sami musicie wybrac, ja tylko oglądam bardzo podobaja mi się schody i fronty szafek kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.08.2016 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ło matko, nadrobiłam w końcu dzienniki... Internet już na mieszkaniu, a komp dalej u teściów i tak trochę słabo z siedzeniem na forum. Dziś się dorwałam i przeczytałam dzienniki, a do swojego tematu tylko na chwilkę wpadam. Mam dla Was trochę zdjęć różnych rzeczy, ale muszą poczekać aż się przeniosę i w spokoju je załaduję. 1. Jutro planujemy wejść. Tak planowaliśmy w tamtą sobotę, potem we wtorek, potem w czwartek i znów planujemy Zobaczymy co będzie 2. Drzwi mają być na wtorek/środę Muszę mówić, jak mocno wyrażaliśmy swoje niezadowolenie? Zamówienie poszło 28 maja. 3. Lustro zamówiłam. Z jeszcze inną ramką, ale nie zrobiłam jej zdjęcia 4. W kuchni brakuje 4 frontów, ale poza tym wszystko jest. Jest cudnie 5. Nie ma słupków, ścięte. Ale jest barierka, zdejmowana na 3 wkręty. Wygląda to świetnie. Ten stolarz to ma łeb! 6. Mąż kończy skręcać szafę z ikei do dziecięcego, ufff. 7. Zamówiliśmy szafę do naszej sypialni i biurka + stolik rtv + biblioteczkę do salonu. 8. Myślę o kinkietach do łazienki. Jakie mają być? Czarne. Tyle wiem 9. "Cichy domyk" na wszystkich kuchennych szafkach i szufladach sprawia, że zaczynam trzaskać innymi szafkami 10. Ja chcę do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 9. "Cichy domyk" na wszystkich kuchennych szafkach i szufladach sprawia, że zaczynam trzaskać innymi szafkami hahahahahahahaha mam to sam o, w pracy już patrzeć na mnie nie mogą tak dowalam szufladami, a u mojej mamy na imieninach co poszłam do kuchni to w pokoju zapadała cisza i wszyscy patrzyli na kuchnię A i po kilku tygodniach mieszkania w nowym domu i posiadania łazienki z deską wolnopadającą moja mama u siebie też wymieniła, bo powiedziała, że umiera ze strachu ile razy idę do łazienki Iscierko już niedługo, to już finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 06.08.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Panie i panowie... Mieszkamy! Wszystko w kartonach, bez drzwi wewnętrznych i ogólnie w w chaosie, ale przede wszystkim... Nareszcie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.08.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Gratulacje! http://media4.popsugar-assets.com/files/thumbor/aqYdpKI3W_0GElGto6pV0RXs5vc/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2014/07/28/928/n/1922283/0d43e35d24a0c868_lisa-kudrow-jumps-for-joy-friends-phoebe-buffay-gif/i/When-She-Literally-Jumps-Joy.gif piękne schody i arabeska! Ramkę brałabym dużą, bogatą i przesadzoną, żeby była mrugnięciem oka do arabeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Panie i panowie... Mieszkamy! Wszystko w kartonach, bez drzwi wewnętrznych i ogólnie w w chaosie, ale przede wszystkim... Nareszcie u siebie :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.08.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Fotki kuchni i bonus z zafugowaną arabeską. Kilka postów pod rząd Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.08.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Magiczna szafka narożna - cudo! Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.08.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) I arabeska Żadne, ale to żadne zdjęcie nie oddaje jej urody... Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 08.08.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Gratuluje. Życzę samych szczęśliwych chwil we własnych ścianach . Co za piękny widok z za okna . Szafki i blat w kuchni fajnie się prezentują. Pokaż całą ścianę z arabeską, ciekawa jestem jak to wygląda w tym układzie w Waszej łazience. Niestety (dla oglądaczy zdjęć ) w tym specyficznym kolorze tylko widok na żywo oddaje jej urok. Jeszcze raz dobrego „zamieszkiwania” … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Myślę sobie nad takim kinkietem (a raczej dwoma, w obu górnych rogach lustra) do łazienki: Rabalux Athen 7811 http://planetalamp.com/gfx/big/1390850476.26.jpg Widok z okna piękny, ale niedługo częściowo będzie zasłonięty nowym blokiem, który budują. Osiedle ciągle w rozbudowie Na razie najpiękniejsze widoki bez gróźb zabudowy mają mieszkańcy zachodniej strony bloku. Ale ale, niedaleko pola, las i święty spokój, więc też dobrze Pokażę całą ścianę jak ją posprzątam Niemniej: perłowa fuga z Sopro, arabeska Adriatyk, półka z płytek Mattina Sabbia (te co na podłodze xD) i wokół łazienkowa tapeta z fakturą... Wygląda to obłędnie, tylko na zdjęciach nie jestem w stanie tego oddać. Zmywara ostatnie 2 dni chodzi jak nakręcona. Wszystkie nasze naczynia trzeba było umyć po przeprowadzce. Szuflada na sztućce to ABSOLUTNIE GENIALNY wynalazek i warto za niego dopłacić. Bardzo przydatnym bajerem jest też wyświetlanie na podłodze czasu trwania programu. Myślałam, że w dzień nie będzie widać, ale widać pięknie i wyraźnie. Jest też bardzo cicha: mój komputer głośniej od niej chodzi... xD Wysuwana szafka narożna to tak świetna sprawa, że nie ma co dalej się rozpisywać. Warto, tak bardzo warto za to zapłacić Indukcja cichutka! Delikatny szum słychać na najwyższych stopniach gotowania, a i to jest on bardzo dyskretny. Super. Piekarnika jeszcze nie testowałam xD Ława jeszcze u stolarza się wybiela. Zasadniczo nie mamy gdzie jeść posiłków, bo ławy niet, a stół zajęty na kompy, dopóki biurek nie ma Jeszcze tak z miesiąc partyzantki i będzie domowo. Teraz myślę nad szafą "gospodarczą" przy łazience na proszki do prania, mopy, odkurzacz, chemię i masę innych rzeczy... W niedzielę, po pierwszej przespanej w domu nocy, synek przyszedł do męża na kanapę. Wywalił się i patrzy w okna dachowe... "Oooo! Chmurki lecą!" Ten czysty dziecięcy zachwyt był najlepszą nagrodą Dziękujemy za życzenia, chociaż do końca ciągle trochę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Gratuluję POSTAWIENIA NA SWOIM !!! Uwineliscie się w dosłownie chwilę Ponieważ umkneło mi zaproszenie na parapetówkę i nie ma szans na wręczenie prezentu osobiście, pozwalam sobie na wirtualne obdarowanie Was skromnym drobiazgiem Myslę, ze do arabeski, bedzie idealnie pasował. http://www.cheaphookahsforsale.com/wp-content/uploads/2012/11/Storm__15__Single_Hose_Hookah.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Głupio na parapetówę zapraszać, jak gości musielibyśmy na podłodze karmić... xD Ale fakt, 3,5 miesiąca od zakupu do zamieszkania to całkiem niezły wynik Prezent zacny, nawet bardzo! Lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 A nazwa parapetówa nic Ci nie mówi??? Mam nadzieję, że jak już zrzucisz balast, będziecie z mężem używać podczas romantycznych kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts