PusiaKssawery 08.08.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Szuflada na sztućce to ABSOLUTNIE GENIALNY wynalazek i warto za niego dopłacić. A nie mówiłam :lol2: Iscierko jestem pod wielkim wrażeniem kuchni. Znam skosy i wiem jak ciężko zaaranżować takie wnętrze, tu macie wykorzystany każdy centymetr. Pięknie i pomysłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 A nazwa parapetówa nic Ci nie mówi??? Mam nadzieję, że jak już zrzucisz balast, będziecie z mężem używać podczas romantycznych kąpieli. Za dobrze to mieszkanie wygląda, żeby na parapetach jeść Ale ale, jakby nie było... teraz właśnie blatoparapet służy nam za stół do posiłków Permanentna parapetówa Mąż jest tak zdecydowanym przeciwnikiem palenia, że nawet melasy w fajce wodnej nie zapali, nie wspominając o tytoniu A fajka wodna dla mnie z kolei to jedyny tytoń jaki akceptuję. No, ewentualnie jeszcze takie stare fajki, jak pradziadkowie na obrazkach miewają... A nie mówiłam :lol2: Iscierko jestem pod wielkim wrażeniem kuchni. Znam skosy i wiem jak ciężko zaaranżować takie wnętrze, tu macie wykorzystany każdy centymetr. Pięknie i pomysłowo Mówiłaś i okazało się dokładnie jak mówiłaś i jak ja się spodziewałam Faktycznie, póki co z kuchni jesteśmy mega zadowoleni, że na takim metrażu i w takich warunkach jest ona tak... wygodna! Wygląda elegancko, z salonu goście nie widzą nic, a poruszanie się po niej to super sprawa. Owszem, brakuje centymetrów między zlewem a kuchenką, co było przecież wiadome od początku. Ale blatoparapet rekompensuje to prawie w całości Ciągle jeszcze przestawiam rzeczy w szafkach szukając optymalnego położenia dla nich xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale ale, posiedzieć można! Narożnik jest świetny. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.08.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Jaki wypas dla oczu! Gratuluję przeprowadzki, wreszcie jesteście u siebie Pięknie wyszła kuchnia, bardzo funkcjonalna jest. Świetny kolor narożnika, ciekawa jestem reszty, bo schodom też fajny kolor daliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Jaki wypas dla oczu! Gratuluję przeprowadzki, wreszcie jesteście u siebie Pięknie wyszła kuchnia, bardzo funkcjonalna jest. Świetny kolor narożnika, ciekawa jestem reszty, bo schodom też fajny kolor daliście. Powoli się odgruzowujemy z kartonów I stopniowo będziemy dawać zdjęcia. Schody, narożnik + Cleopatra na ścianie w sypialni dają razem fantastyczny efekt. Białe krzesła z czerwonymi obiciami z Ikei dają genialny mocny akcent Efekt mieszkania jest dokładnie taki, o jakim marzyłam na początku tematu: by było świeżo I faktycznie jest jasno, rześko, świeżo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.08.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Mąż jest tak zdecydowanym przeciwnikiem palenia, Tern witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Członkiem tego klubu to ja raczej nie zostanę no chyba ze palenie rzuci mnie... robakom na pozarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 08.08.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Tern witaj w klubie Iscra trochę myląco to powiedziała xD Jestem zdecydowanym przeciwnikiem własnego palenia Palenie innych mi nie przeszkadza, a w wypadku fajki wodnej nawet lubię ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Iscra trochę myląco to powiedziała xD Jestem zdecydowanym przeciwnikiem własnego palenia Palenie innych mi nie przeszkadza, a w wypadku fajki wodnej nawet lubię ten zapach A u mnie jeszcze inaczej, bo dym ze zwykłych papierosów przeszkadza mi strasznie, a fajkę wodną to i zapalić mogę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.08.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Zamówiłam 4 identyczne żyrandole do części dziennej. W Leroyu. Koszt łączny: 230 zł z przesyłką Widzieliśmy na żywo, wyglądają fajnie, zobaczymy jak się zaprezentują na mieszkaniu. Mogę dać linka do sklepu internetowego Leroya, ale problem w tym, że na zdjęciu wyglądają ZUPEŁNIE inaczej. Znaczy kształt się zgadza (i kod produktu ), ale to by było na tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.08.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 No to poczekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Tajemniczo się zrobiło... i straszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 09.08.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 o mamo!!!!!!!!!! jakie piekne fronty w kuchni i oczywiście równiez gratuluję przeprowadzki to teraz odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 09.08.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 i oczywiście równiez gratuluję przeprowadzki Dziękujemy to teraz odpoczywaj Już nawet ja ją gonię, ale się nie daje ____________________________________ Z rzeczy, które "się dzieją": jesteśmy po dwóch, bardzo konstruktywnych, rozmowach w sprawie szafy w naszej sypialni, biurek w salonie, biblioteczki i szafki RTV. Stolarz bardzo konkretny, pomocny i w lot chwyta, o co nam chodzi, więc zapowiada się obiecująco. Inny człowiek niż od kuchni, bo tamten, choć staranny, to jednak niezbyt pomocny przy rozwiązywaniu wątpliwości (nie podpowiadał za bardzo rozwiązań, czego efektem byłą potężna burza mózgów tu na forum i chyba z tydzień stracony na myślenie), a zamówienie i wymagania mamy niezbyt typowe Na szczęście obaj pracują na tych samych katalogach, więc nie ma obaw co do kolorów. Planowany czas wykonania to przełom sierpnia i września A propos szafy! Na gwałt szukamy wieszaka na spodnie o szerokości ok 60 cm i kształcie prętów takim, jak w wieszakach z Ikei (większa pojemność niż typowy pojedynczy pręt). Jedno skrzydło drzwi szafy będzie miało ok 67 cm szerokości, więc ikeowa rozmiarówka zupełnie nam nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.08.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Iskierko gratuluję z całego serca czytam i zaglądam, choć nie pisałam ostatnio z braku czasu. Odwaliliście kawał dobrej roboty w krótkim czasie Narożnik wyczesany kolor ma, nie mogę doczekać się dalszego urządzania u Ciebie ( u mnie też tylko ta kasa:rolleyes:) Szczęśliwego życia we własnym gniazdku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.08.2016 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 o mamo!!!!!!!!!! jakie piekne fronty w kuchni i oczywiście równiez gratuluję przeprowadzki to teraz odpoczywaj Fronty z Restolu (chyba większość stolarzy ma ich katalog xD), wzór V1. Uchwyty z Ikei FÅGLAVIK czarne Blat Dąb Lancelot Też uważam, że zacnie wyszło Jak tu odpoczywać, jak dzwonię i ogarniam? Może jutro... (ale jutro chciałam ciasteczka w piekarniku zrobić xD) Iskierko gratuluję z całego serca czytam i zaglądam, choć nie pisałam ostatnio z braku czasu. Odwaliliście kawał dobrej roboty w krótkim czasie Narożnik wyczesany kolor ma, nie mogę doczekać się dalszego urządzania u Ciebie ( u mnie też tylko ta kasa:rolleyes:) Szczęśliwego życia we własnym gniazdku życzę Dziękuję pięknie 3,5 miesiąca to faktycznie żwawo poszło Na żywo narożnik jeszcze lepiej wygląda. Jutro będzie ława. I żyrandole, o ile je zamontujemy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.08.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Już nawet ja ją gonię, ale się nie daje Kochana Ty nie szalej, tu nie ma co przeginać, słuchaj męża jak mądrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.08.2016 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Kochana Ty nie szalej, tu nie ma co przeginać, słuchaj męża jak mądrze mówi Toż chciałam. Położyłam się spać, to jak zasypiałam to akurat mały wstał z drzemki A babcia od opieki ma dziś wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.08.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Iscierko a widzieliście najnowszy model Iroomby??Cena powalająca, ale jak ktoś lubi zabaweczki ...http://www.komputerswiat.pl/artykuly/partnerskie/2015/12/irobot-roomba-980-mniej-tanca-wiecej-inteligencji.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts