Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Y... A Ty wiesz, że ciemno było? :rolleyes:

Chciałam skomentować tę całą dyskusję mówiąc, że powinnyście już się przyzwyczaić, że my kontaktujemy się przez każde możliwe medium, ale po tym komentarzu to tak trochę słabo... :lol2:

Tak, Fano 30s mają niesymetryczne szprosy i to te pierwotnie chcieliśmy. Ale będą bez szprosów, bo minimum 4 tygodnie to nam się nie chce czekać :p

Chciałam skomentować tę całą dyskusję mówiąc, że powinnyście już się przyzwyczaić, że my kontaktujemy się przez każde możliwe medium, ale po tym komentarzu to tak trochę słabo... :lol2:

No ... stanowczo 1 :0 dla Terna :lol2:

A to nie Wy poznaliście się przez internet?? Bo to by wiele tłumaczyło :lol2:

Przyleciałam oglądać kuchnię, ale przede wszystkim powalił mnie na kolana narożnik!!! Kocham ten kolor, jest cudny :)

Co nie oznacza bynajmniej, ze kuchnia gorsza...powiedziałabym, że bardzo, bardzo zacna. Moje oko rzuciło się na blat i faktycznie jest świetny.

I w ogóle gratuluję i cieszę się z pomyślnej inauguracji mieszkania!

Dzięki, Gaju, za miłe słowa :)

Wrzucam zbliżenie na blat, żeby pokazać strukturę.

20160815_113137.jpg

Przywieźliśmy w końcu lampę stojącą do salonu, mamy też drzwi i ławę. Część wypoczynkowa salonu wygląda teraz tak:

20160815_113510_Richtone(HDR).jpg

20160815_113301_Richtone(HDR).jpg

Nie wiem tylko co zrobić z ławą... Nie dała się do końca przemalować za biało i wygląda jak wyciągnięta babci z piwnicy ;) Tern chce ją zmienić na inną, również białą, ale prostszą w formie. Ja się łamię, bo mam do niej sentyment (ale nie na tyle mocny, by tupnąć nogą). No same zobaczcie:

20160815_113314_Richtone(HDR).jpg

20160815_113324_Richtone(HDR).jpg

Co robić?

Eee...z ławą nic bym nie robiła chyba; no taki jej urok;) fakt, ze może ten babciny styl niekoniecznie pasuje do narożnika (o matko, jak mnie ssie w dołku za każdym razem, kiedy go ogladam!).

Dziękuję za zdjęcie blatu - rzeczywiście jak drewno!. U mnie wprawdzie chyba się juz ostatecznie zmieniła koncepcja i blaty nie będą drewniane... ale miło spojrzeć :)