PusiaKssawery 11.08.2016 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Swoją gehennę też przeszliśmy z drzwiami wewnętrznymi. Nawet nie chce mi się wracać do tematu bo nadal mam niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 11.08.2016 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Czy Wy się czasem widujecie ??? Dwa razy na pewno... Y... A Ty wiesz, że ciemno było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2016 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Y... A Ty wiesz, że ciemno było? Chciałam skomentować tę całą dyskusję mówiąc, że powinnyście już się przyzwyczaić, że my kontaktujemy się przez każde możliwe medium, ale po tym komentarzu to tak trochę słabo... Tak, Fano 30s mają niesymetryczne szprosy i to te pierwotnie chcieliśmy. Ale będą bez szprosów, bo minimum 4 tygodnie to nam się nie chce czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2016 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Chciałam skomentować tę całą dyskusję mówiąc, że powinnyście już się przyzwyczaić, że my kontaktujemy się przez każde możliwe medium, ale po tym komentarzu to tak trochę słabo... No ... stanowczo 1 :0 dla Terna A to nie Wy poznaliście się przez internet?? Bo to by wiele tłumaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A to nie Wy poznaliście się przez internet?? Bo to by wiele tłumaczyło No my właśnie, my xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.08.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Ja mam taką zasadę, że zanim zadzwonię i zrobię awanturę, to najpierw sprawdzam w umowie, co podpisałam. Bo w wirze różnych codziennych i niecodziennych spraw można się zamotać Rolet bym u nich nie zamawiała, bo w tym tempie mogliby nie zdążyć z montażem na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 my też się poznaliśmy przez neta ale kontakt u nas wygląda zupełnie inaczej znacie robociki mopujące, działają dobrze, w sumie odkurzyć sama mogę, ale przelecieć na szmacie nigdy nie mam już czasu ani ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 znacie robociki mopujące, : Scoobe znamy i mamy w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.08.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Roboty mopujące? Są takie?? Poproszę! (zaraz pewnie sprawdzę cenę i wrócę na ziemię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 sa tanie viledy i droższe od iRobata i pewnie od wielu innych firm. nie sprawdziłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.08.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Dziwnie tania ta Vileda W każdym razie nawet mnie będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2016 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Ależ ta vileda jest niziutka! Viledy do tej pory przetestowałam deskę do prasowania (super!) i wykręcany mop (absolutnie genialny!). Scooba byłaby fajna, gdyby jak Roomba wracała do stacji i sama się ładowała, a tak to nie chce mi się płacić 2,5 klocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) tez mam mopa obrotowego, zero bólu pleców od wyciskana w wiadrze mopa. ale co z tego jak podłoga nie che sie sama umyć deskę też mam viledy Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Roboty sprzatające i mopujące firm HGW odpuście sobie.Ludzie kupują byle gówno za parę groszy a potem mówią że to "roboty mopujące lub sprzątające" są do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Roboty sprzatające i mopujące firm HGW odpuście sobie. Ludzie kupują byle gówno za parę groszy a potem mówią że to "roboty mopujące lub sprzątające" są do dupy. Hm, może to i racja... Niemniej, Roomba ma zdecydowanie wyższy priorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Hm, może to i racja... Niemniej, Roomba ma zdecydowanie wyższy priorytet Wiesz jak jest z podróbami. Teraz "roboty sprzątające" można w biedronce czy innym lidlu kupić za 800 zł. Do wyboru do koloru. Co kto sobie życzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.08.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Przyleciałam oglądać kuchnię, ale przede wszystkim powalił mnie na kolana narożnik!!! Kocham ten kolor, jest cudny Co nie oznacza bynajmniej, ze kuchnia gorsza...powiedziałabym, że bardzo, bardzo zacna. Moje oko rzuciło się na blat i faktycznie jest świetny. I w ogóle gratuluję i cieszę się z pomyślnej inauguracji mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.08.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Dzięki, Gaju, za miłe słowa Wrzucam zbliżenie na blat, żeby pokazać strukturę. Przywieźliśmy w końcu lampę stojącą do salonu, mamy też drzwi i ławę. Część wypoczynkowa salonu wygląda teraz tak: Nie wiem tylko co zrobić z ławą... Nie dała się do końca przemalować za biało i wygląda jak wyciągnięta babci z piwnicy Tern chce ją zmienić na inną, również białą, ale prostszą w formie. Ja się łamię, bo mam do niej sentyment (ale nie na tyle mocny, by tupnąć nogą). No same zobaczcie: Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.08.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Eee...z ławą nic bym nie robiła chyba; no taki jej urok;) fakt, ze może ten babciny styl niekoniecznie pasuje do narożnika (o matko, jak mnie ssie w dołku za każdym razem, kiedy go ogladam!). Dziękuję za zdjęcie blatu - rzeczywiście jak drewno!. U mnie wprawdzie chyba się juz ostatecznie zmieniła koncepcja i blaty nie będą drewniane... ale miło spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 16.08.2016 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 A mi się ława bardzo podoba i uważam, że fajnie pasuje/kontrastuje do narożnika. Nie oddałabym jej za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts