Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyjechał szwagier elektryk i mamy prąd w dolnym korytarzu. Okazało się, że elektryk pierwotny (ten od dewelopera) pochrzanił kabelki i nie wyszło mu podłączenie włącznika schodowego :p Czyli jednak gdybyśmy tam przerabiali po swojemu to byłoby dobrze xD

A co do okapu to nie wiadomo co jest grane. Znaczy diagnoza jest: nie ma fazy. Ale dlaczego? I pytanie trudniejsze: co z tym zrobić? ;) A na drugie pytanie będzie można odpowiedzieć jak poznamy odpowiedź na pierwsze. Jutro przedzwonię do elektryka, który nam kuchnię przerabiał.

Mąż i tato kończą montaż oświetlenia w pokoju dziecięcym. Jutro wrzucę zdjęcie :) Wszelkie pretensje odnośnie wyglądu proszę kierować do syna, bo sam sobie lampę wybierał :D

Aż mi źle ;)

Iskierko :hug: od braku wieszaczków Ci źle :confused:

No dobra, usiądź wygodnie, zamknij oczęta, noskiem wciągaj powietrze, buziakiem wypuszczaj .... raz .... dwa ...... wciągaj i wypuszczaj ..... oczęta nadal zamknięte ...... widzisz już jak są?? Takie jak chciałaś ...... zaraz za moment ...... wciągaj noskiem ..... wypuszczaj buziakiem ............ :hug:

Dziś stwierdził, że pyza, nie pączek. Faktycznie, pyza może nawet bardziej xD Zadziwia mnie ten półtoraroczny skrzat :D

Zrobiłam dziś pierwszy w życiu chleb.

Pszenny. Z chrupiącą skórką. Zaraz zobaczę czy smaczny xD Jak się nie odezwę, znaczy, że się strułam :p

Na zdjęciu wyszedł jaśniej niż w rzeczywistości.

20160904_201001.jpg

Zrobiłam dziś pierwszy w życiu chleb.

Pszenny. Z chrupiącą skórką. Zaraz zobaczę czy smaczny xD Jak się nie odezwę, znaczy, że się strułam :p

Na zdjęciu wyszedł jaśniej niż w rzeczywistości.

[ATTACH=CONFIG]366418[/ATTACH]

Daj może Ternowi na spróbowanie, lepiej na sobie nie eksperymentuj :lol2: