Iscra 30.08.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 to musisz przekrecać je sobie w paicie czy czymkolwiek. może tak być, że komputer automatycznie zdjęcia pokazuje jako pionowe, ale ich nie przekręca fizycznie. Ale paint też twierdzi, że jest pionowo. To forum przekręca wszystko na poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.08.2016 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Przyjechał szwagier elektryk i mamy prąd w dolnym korytarzu. Okazało się, że elektryk pierwotny (ten od dewelopera) pochrzanił kabelki i nie wyszło mu podłączenie włącznika schodowego Czyli jednak gdybyśmy tam przerabiali po swojemu to byłoby dobrze xD A co do okapu to nie wiadomo co jest grane. Znaczy diagnoza jest: nie ma fazy. Ale dlaczego? I pytanie trudniejsze: co z tym zrobić? A na drugie pytanie będzie można odpowiedzieć jak poznamy odpowiedź na pierwsze. Jutro przedzwonię do elektryka, który nam kuchnię przerabiał. Mąż i tato kończą montaż oświetlenia w pokoju dziecięcym. Jutro wrzucę zdjęcie Wszelkie pretensje odnośnie wyglądu proszę kierować do syna, bo sam sobie lampę wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 To lustro - ściema jedna wielka - tak je pokazałaś, że go wcale nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.08.2016 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 To lustro - ściema jedna wielka - tak je pokazałaś, że go wcale nie widać Polecam się A serio to jak ogarnę trochę łazienkę to pokażę bardziej Pralka mi robi za podstawkę do proszków do prania, grzejnik zawalony ręcznikami bo wieszaków nie ma... Aż mi źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Aż mi źle Iskierko od braku wieszaczków Ci źle No dobra, usiądź wygodnie, zamknij oczęta, noskiem wciągaj powietrze, buziakiem wypuszczaj .... raz .... dwa ...... wciągaj i wypuszczaj ..... oczęta nadal zamknięte ...... widzisz już jak są?? Takie jak chciałaś ...... zaraz za moment ...... wciągaj noskiem ..... wypuszczaj buziakiem ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Pusia tylko przeć jej nie każ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Pusia tylko przeć jej nie każ. kuźwa faktycznie :rotfl: nie pokojarzyłam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.08.2016 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Pusia tylko przeć jej nie każ. :rotfl::rotfl: Co ja bym bez Was zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2016 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 :rotfl::rotfl: Co ja bym bez Was zrobiła Ale podziałało?? Zrelaksowałaś się chociaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 01.09.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Ale podziałało?? Zrelaksowałaś się chociaż?? Ano. I nawet nie urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Ano. I nawet nie urodziłam Boszzzzzzzz To zajebiście z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.09.2016 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Zapomniałam wrzucić zdjęcia żyrandola w pokoju syna. Mały sam wybierał, a my stwierdziliśmy, że... czemu nie? Przypomina nam pączka Edytowane 4 Września 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.09.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Mały ma niezłe oko, bo "pączek" jest całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.09.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Fajny pączek Mały ma racje, jego pokój jego wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.09.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Dziś stwierdził, że pyza, nie pączek. Faktycznie, pyza może nawet bardziej xD Zadziwia mnie ten półtoraroczny skrzat Zrobiłam dziś pierwszy w życiu chleb. Pszenny. Z chrupiącą skórką. Zaraz zobaczę czy smaczny xD Jak się nie odezwę, znaczy, że się strułam Na zdjęciu wyszedł jaśniej niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.09.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Zrobiłam dziś pierwszy w życiu chleb. Pszenny. Z chrupiącą skórką. Zaraz zobaczę czy smaczny xD Jak się nie odezwę, znaczy, że się strułam Na zdjęciu wyszedł jaśniej niż w rzeczywistości. [ATTACH=CONFIG]366418[/ATTACH] Daj może Ternowi na spróbowanie, lepiej na sobie nie eksperymentuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 04.09.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Wzruszająca troska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.09.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Wzruszająca troska A Ty tu skąd wyrósł jak spod ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.09.2016 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 A Ty tu skąd wyrósł jak spod ziemi No nie da się go tu obgadywać bezkarnie, co? Chlebek niezły Znika migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 No nie da się go tu obgadywać bezkarnie, co? Hihihi a kiedyś o Tobie tak napisał Chlebek niezły Znika migiem Tak myślałam, bo wygląda pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts