Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

Cześć Iscro! :) Dawno mnie tu nie było. Twoja łazienka jest OK, nie przejmuj się, że nie jest idealna. Czasem trzeba iść na kompromisy. Wg mnie szkoda tylko, że w rogu wanny macie pomalowaną ścianę, a nie położone płytki. Z doświadczenia matki dwójki dzieci, które kąpią się razem w wannie, wiem, że możesz mieć te ściany w rogu często mokrusienkie. U nas chlapanie to już oczywista oczywistość i czasem nawet sufit jest mokry.

O lampach się nie wypowiadam, bo to moja słaba strona. Nie znam się, nie umiem, nie wiem :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tapeta jest cudna!

I wstrzymuję temat kinkietów, bo zauważyłam, że niebezpiecznie rośnie mi ciśnienie jak o nich myślę ;) Zaczynam dochodzić do wniosku, że lada chwila powiem Ternowi: "Zrób jakkolwiek, byleby było zrobione i byleby kinkiety były czarne ze światłem rozproszonym. Ja się nie mieszam" :p Oczywiście jak coś znajdziecie to wrzucajcie, a my damy znać jak coś będzie zrobione. Niemniej, przynajmniej chwilowo się wyłączam, bo denerwuje mnie ile wybieram i wybrać nie mogę :D

Takie to hormony ciążowe, no!

Śliczna kuchnia i wspaniały widok ;)

Jeżu jak pięknie! W takiej kuchni mogłabym siedzieć na okrągło :D

Jeszcze jakieś ziółka w skrzyneczkach za oknem bym posadziła, albo pietruszkę na natkę czy cebulę na szczypior.

Dziękujemy :) Widok faktycznie cudny, chociaż jak blok rośnie (częściowo go widać na zdjęciu) to coraz więcej zasłania. Ale wiemy, że nawet jeśli zbudują ostatni, by domknąć osiedle, to i tak pozostanie nam prześwit między nimi z widokiem na drzewa :D

Chętnie bym coś posadziła, ale boję się dawać coś na parapet zewnętrzny. Jak spadnie to praktycznie pod wejście do klatki i nie daj Boże komuś na głowę (albo na samochód, bo jak nie ma miejsca to i tam parkują ;) ).

Co chcesz od łazienki?? Pisałam, że jest ok :lol2:

Chodzi o pierwszą wizkę, taką fioletową :D Też cisza zapadła, bo nikt nie chciał powiedzieć, że nie bardzo :lol2:

ISKIERKO, KUCHNIA BARDZO ŁADNA !!!

DZIĘKUJĘ! :D

To ten miodowy??

Rewelacyjnie wyrośnięty, pyszny musi być :)

I jest. Upiekłam wczoraj wieczorem, żeby na śniadanie było i z myślą, że kolejny to tak w sobotę. A tu połowy już nie ma :jawdrop:

Dorwałam komodę. Ciekawie może się wpasować:

http://mainsf.republicpl.netdna-cdn.com/assets/images/975x732/ProductsImages/16901/50525.jpg

Thais II, producent Actona