TsunamiM 22.09.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Cześć Iscro! Dawno mnie tu nie było. Twoja łazienka jest OK, nie przejmuj się, że nie jest idealna. Czasem trzeba iść na kompromisy. Wg mnie szkoda tylko, że w rogu wanny macie pomalowaną ścianę, a nie położone płytki. Z doświadczenia matki dwójki dzieci, które kąpią się razem w wannie, wiem, że możesz mieć te ściany w rogu często mokrusienkie. U nas chlapanie to już oczywista oczywistość i czasem nawet sufit jest mokry. O lampach się nie wypowiadam, bo to moja słaba strona. Nie znam się, nie umiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 22.09.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Przy wannie mamy tapetę, a nie farbę (stąd ta faktura). Wedle zapewnień wykończeniowca pancerne to prawie jak płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.09.2016 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Tapeta jest cudna! I wstrzymuję temat kinkietów, bo zauważyłam, że niebezpiecznie rośnie mi ciśnienie jak o nich myślę Zaczynam dochodzić do wniosku, że lada chwila powiem Ternowi: "Zrób jakkolwiek, byleby było zrobione i byleby kinkiety były czarne ze światłem rozproszonym. Ja się nie mieszam" Oczywiście jak coś znajdziecie to wrzucajcie, a my damy znać jak coś będzie zrobione. Niemniej, przynajmniej chwilowo się wyłączam, bo denerwuje mnie ile wybieram i wybrać nie mogę Takie to hormony ciążowe, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.09.2016 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Kuchnia na gotowo, z wszystkimi frontami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.09.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jeżu jak pięknie! W takiej kuchni mogłabym siedzieć na okrągło Jeszcze jakieś ziółka w skrzyneczkach za oknem bym posadziła, albo pietruszkę na natkę czy cebulę na szczypior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.09.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Śliczna kuchnia i wspaniały widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pięknie wyszło Iskierko, podłoga baaardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 27.09.2016 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ufff... Bo cisza zapadła prawie taka, jak przy pierwszej łazience Jutro ma zacząć się montaż biurek i szafy! Planowane zakończenie we czwartek. Planowane doprowadzenie mieszkania do porządku? Uhm... Przyjmijmy, że do Gwiazdki ogarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jutro ma zacząć się montaż biurek i szafy! O! Czekam równie niecierpliwie jak na kuchnię Co chcesz od łazienki?? Pisałam, że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.09.2016 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Śliczna kuchnia i wspaniały widok Jeżu jak pięknie! W takiej kuchni mogłabym siedzieć na okrągło Jeszcze jakieś ziółka w skrzyneczkach za oknem bym posadziła, albo pietruszkę na natkę czy cebulę na szczypior. Dziękujemy Widok faktycznie cudny, chociaż jak blok rośnie (częściowo go widać na zdjęciu) to coraz więcej zasłania. Ale wiemy, że nawet jeśli zbudują ostatni, by domknąć osiedle, to i tak pozostanie nam prześwit między nimi z widokiem na drzewa Chętnie bym coś posadziła, ale boję się dawać coś na parapet zewnętrzny. Jak spadnie to praktycznie pod wejście do klatki i nie daj Boże komuś na głowę (albo na samochód, bo jak nie ma miejsca to i tam parkują ). Co chcesz od łazienki?? Pisałam, że jest ok Chodzi o pierwszą wizkę, taką fioletową Też cisza zapadła, bo nikt nie chciał powiedzieć, że nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Chodzi o pierwszą wizkę, taką fioletową Też cisza zapadła, bo nikt nie chciał powiedzieć, że nie bardzo Nie widziałam Znowu na fm z doskoku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 27.09.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pusia, ale ta łazienka to dawno było, na pewno widziałaś Iscra, bardzo ładna kuchnia, fajnie wyszły dwa różne poziomy blatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.09.2016 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Iscra, bardzo ładna kuchnia, fajnie wyszły dwa różne poziomy blatów A jakie wygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pusia, ale ta łazienka to dawno było, na pewno widziałaś Znowu Mari powie, że mam za mocno kucyki ściągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Jak ze sklepu, proszę państwa! Zapraszam na chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Znowu Mari powie, że mam za mocno kucyki ściągnięte Ogól wreszccie głowe na zapałke to dam ci spokój ISKIERKO, KUCHNIA BARDZO ŁADNA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Jak ze sklepu, proszę państwa! Zapraszam na chlebek [ATTACH=CONFIG]368679[/ATTACH] To ten miodowy?? Rewelacyjnie wyrośnięty, pyszny musi być Mari wczoraj o 10 cm skróciłam włosy Może to uratuje sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Kombinuj Pusia, kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 ISKIERKO, KUCHNIA BARDZO ŁADNA !!! DZIĘKUJĘ! To ten miodowy?? Rewelacyjnie wyrośnięty, pyszny musi być I jest. Upiekłam wczoraj wieczorem, żeby na śniadanie było i z myślą, że kolejny to tak w sobotę. A tu połowy już nie ma Dorwałam komodę. Ciekawie może się wpasować: http://mainsf.republicpl.netdna-cdn.com/assets/images/975x732/ProductsImages/16901/50525.jpg Thais II, producent Actona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Weszłam tam ale ceny kosmiczne...a moze to nie ten sklep ? Podrzuc linka do tego z obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts