Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JEST SZAFA!

Próbuję wgrać zdjęcia, ale zrobiłam je pionowo, a forum przerzuca na poziomo. Znowu. I nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo ostatnio było jak trzeba. Powalczę.

Będzie jednak trochę uwag i mamroczę pod nosem, bo chcę już ładować ciuchy (dość burdelu w sypialni!). Mianowicie prowadnice w szufladach lecą do zmiany. Ideałem byłoby, gdyby również uchwyty dało się zmienić, bo... nie ustalili ich z nami :p I nam się nie podobają.

A biurka, biblioteczka i szafka rtv dopiero w sobotę :cry:

A nie, w kuchni mam STRONG. Niemniej, są świetne :)

Wnętrze szafy. Jak pisałam, uchwyty nam się zdecydowanie nie podobają. Ale pojemność całości jest obłędna :)

Szafa jest czterodzielna. 2x lustro i 2x pełne drzwi.

Lewa strona, czyli... moja :D Duży wieszak to jest to!

20160929_140752.jpg

Prawa strona, ale tylko za jednymi drzwiami. Półki i schowek na suszarkę, deskę do prasowania i żelazko. Uchwyt na żelazko z Ikei, GENIALNY absolutnie!

20160929_140721.jpg

I środek szafy. Z lewej powtórka moich szuflad z pierwszego zdjęcia, z prawej część męża, jeszcze bez zamontowanego wieszaka na spodnie.

20160929_140651.jpg

Zaraz zrobię jakieś zdjęcia całej sypialni.

Biurka z biblioteczką zamontowane, nawet część książek już jest na miejscu. Szafka RTV stoi na miejscu. Zdjęcia będą jak stolarze skończą całość na 100%, czyli razem z wymianą prowadnic i zawiasów.

Ale będzie problem. No normalnie nie widzę szans, żeby wszystkie książki zmieścić, chociaż pojemność półek jest świetna (2 rzędy standardowych książek wejdą). Co tu zrobić? xD