Iscra 28.09.2016 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 W jednym sklepie na promocji jest za... 809 zł Plus przesyłka. Standardowo aż 899... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nie bądź wisnia. Dawaj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.09.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 boska ta komoda :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.09.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Iskierko w jakiej formie pieczesz ten chleb i ile dajesz ciasta??? nie moge dopasować proporcji ciasta do mojej foremki i chleb mi plackowaty wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Proszę, link do komody: http://www.sfmeble.pl/komoda-thais-ii-p-16901 Emi: Foremka standardowa 30x11, wysokości 7. Kupiona w Tesco ;P A chlebek z tego przepisu: http://durszlak.pl/przepis/naj-najlatwiejszy-chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 29.09.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Chlebek wygląda smakowicie a kuchnia jest przepiękna bardzo przytulny klimat, a sielski widok za oknem jest wisienką na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.09.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 JEST SZAFA! Próbuję wgrać zdjęcia, ale zrobiłam je pionowo, a forum przerzuca na poziomo. Znowu. I nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo ostatnio było jak trzeba. Powalczę. Będzie jednak trochę uwag i mamroczę pod nosem, bo chcę już ładować ciuchy (dość burdelu w sypialni!). Mianowicie prowadnice w szufladach lecą do zmiany. Ideałem byłoby, gdyby również uchwyty dało się zmienić, bo... nie ustalili ich z nami I nam się nie podobają. A biurka, biblioteczka i szafka rtv dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.09.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Ogólnie ten Wasz stolarz ma problemy z prowadnicami... w kuchni też powinien dać inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.09.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 To różni stolarze W kuchni mam GTX i jesteśmy bardzo zadowoleni (cichy domyk działa jak trzeba). Tutaj okazało się, że to GAMET i są tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.09.2016 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 A nie, w kuchni mam STRONG. Niemniej, są świetne Wnętrze szafy. Jak pisałam, uchwyty nam się zdecydowanie nie podobają. Ale pojemność całości jest obłędna Szafa jest czterodzielna. 2x lustro i 2x pełne drzwi. Lewa strona, czyli... moja Duży wieszak to jest to! Prawa strona, ale tylko za jednymi drzwiami. Półki i schowek na suszarkę, deskę do prasowania i żelazko. Uchwyt na żelazko z Ikei, GENIALNY absolutnie! I środek szafy. Z lewej powtórka moich szuflad z pierwszego zdjęcia, z prawej część męża, jeszcze bez zamontowanego wieszaka na spodnie. Zaraz zrobię jakieś zdjęcia całej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 30.09.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 uuu dawno mnie nie było, a tu mieszkanie wykończone! Kuchnia jest boska... ) nie wiem co chcesz od łazienki jest ok nie widzę nic skopanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 30.09.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Kuchnia jest boska... ) nie wiem co chcesz od łazienki jest ok Wiesz... Łazienka też miała być boska, a jest tylko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Szafa superowa - faktycznie pakowna i fajnie pomyślana. Pokaz z bliska ten uchwyt na żelazko - ślicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.09.2016 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Pusia: mówisz-masz http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90090384/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.10.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Dzięki Iskierko, muszę takie coś mamie kupić.Do nas nadal szukam fajnej, szerokiej deski do prasowania z miejscem na stację parową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 01.10.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Biurka się montują i zapowiadają bosko A z szufladami (i zawiasami) okazało się, że zgubili kartkę z informacją, że wszystko ma być na domyku. Będą wymieniać po niedzieli, bo nie mają na stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 01.10.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Biurka z biblioteczką zamontowane, nawet część książek już jest na miejscu. Szafka RTV stoi na miejscu. Zdjęcia będą jak stolarze skończą całość na 100%, czyli razem z wymianą prowadnic i zawiasów. Ale będzie problem. No normalnie nie widzę szans, żeby wszystkie książki zmieścić, chociaż pojemność półek jest świetna (2 rzędy standardowych książek wejdą). Co tu zrobić? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Fotki dwie biblioteczki i biurek Na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Fajnie to wyszło i sporo miejsca na długopisy się zrobiło Co jest w narożniku bo nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts