Iscra 04.10.2016 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Na górze wystawka Wiedźmina Figurka, artbook, te klimaty. Niżej na razie upchnięte Travelery i mangi, które montażyści dziś przenieśli by poprawić pozostałe półki. Będę dopiero wszystko czyścić i układać docelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ale z was mroczna rodzinka Adamsow! Zapomniałam spytać... nieśmiało... jak chleb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ale z was mroczna rodzinka Adamsow! Zapomniałam spytać... nieśmiało... jak chleb? E tam! Wyszedł Smaczny, dobry, działający, no chleb jak chleb Okazało się, że wykipiał w piekarniku tylko od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 04.10.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Te zdjęcia uświadamiają mi, że czeka mnie masa pracy i kombinowania z kablami. Trzeba zniknąć paskudy i to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.10.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Fotki dwie biblioteczki i biurek Na zachętę [ATTACH=CONFIG]369254[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]369255[/ATTACH] Faaaaaaaaajne Faktycznie trochę mało miejsca na książki, ale w sumie to nie wiem ile macie książek I teraz czekajcie - w narożniku czyje stanowisko?? Bez żadnych "od prawej" i "po lewej" poproszę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Narożnik jest mój, obok Tern. Ja potrzebuję sporo przestrzeni do pracy z prawej i lewej, a nie chcieliśmy wchodzić sobie w drogę Wiecie co to jest? Kochani, to jest DOM. Książki wypełzły z kartonów i umieściły się na (mniej-więcej) swoich miejscach Jesteśmy w DOMU Nie sugerujcie się tymi pustymi półkami. Jeszcze nie przywieźliśmy wszystkiego od teściów i nie wypakowaliśmy jednej szafki w kuchni, gdzie złożyliśmy górę książek Już szukamy miejsca na dodatkowe regały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Bardzo mi się podoba. Jakieś ciepło bije z tego kącika A gdyby tak postawić książki NA istniejącej konstrukcji. Widzę tam sporo miejsca. Wiem już ze Tern to chudzina, ale żeby go tak spychac? Przecież bidak ma tyle miejsca co w schowku na szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tern ma 110-120 cm biurka. Do rozrywki przy kompie, bez moich szpargałów zalegających na jego części - absolutny luksus xD A od krańca biurka do stricte mojego stanowiska jest 150-160 cm. Więc hen, daleko xD Na konstrukcji będzie kurz. I ten kurz będzie osiadał na książkach bardziej, niż na tych, co są wewnątrz biblioteczki. Dużo bardziej. No i jest to dla mnie za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.10.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Z książkami ten kącik wygląda całkiem fajnie - tak jakby nieco mniej roboczo Ja bym jeszcze książki ustawiła (lub położyła) na górze tego mebla, pod sufitem. A Tern nie chciał krzesła w mniej dziewczyńskim kolorze?? Edytowane 4 Października 2016 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Z książkami ten kącik wygląda całkiem fajnie - tak jakby nieco mniej roboczo Ja bym jeszcze książki ustawiła (lub położyła) na górze tego mebla, pod sufitem. A Tern nie chciał krzesła w mniej dziewczyńskim kolorze?? Krzesła są roboczo, bo normalnie mają być przy stole jadalnianym. Teraz kursują między stołem a biurkiem, w zależności od potrzeb Któregoś dnia kupimy fotele biurkowe. A co do koloru... Czerwień nam obojgu się podoba w naszym mieszkaniu Jest jej niewiele i dzięki temu daje fajny mocny akcent. Najmocniejszym są właśnie te obicia krzeseł. I dlatego wcale nie wygląda to dziewczyńsko Książki u nas są używane. Czytane. Przeglądane. Na samej górze będą dla mnie nawet nie "trudno dostępne", a kompletnie niedostępne. Musiałabym stawać na biurku, nie bardzo mam ochotę na takie akrobacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Na górze mogą stanąć książki rzadziej ( mam nadzieje) używane. Psałterze, zywoty świętych, 100 technik pokutnika, statut PIS-U, obróbka skrawaniem, metale ciężkie a energia kosmiczna, porwalo mnie ufo - zwierzenia A. Macierewicza, książka telefoniczna województwa wielkopolskiego i inne takie...dzieła porywające. Kurzyć się będzie wszędzie a balona juz niedługo się pozbędziesz. Będziesz fikac jak primadonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.10.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Na górze mogą stanąć książki rzadziej ( mam nadzieje) używane. Psałterze, zywoty świętych, 100 technik pokutnika, statut PIS-U, obróbka skrawaniem, metale ciężkie a energia kosmiczna, porwalo mnie ufo - zwierzenia A. Macierewicza, książka telefoniczna województwa wielkopolskiego i inne takie...dzieła porywające. Amen Książki u nas są używane. Czytane. Przeglądane. Na samej górze będą dla mnie nawet nie "trudno dostępne", a kompletnie niedostępne. Musiałabym stawać na biurku, nie bardzo mam ochotę na takie akrobacje Iscra, a dlaczego to Ty masz sięgać po książki? A od czego masz Terna? Edytowane 4 Października 2016 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 A niech mnie dzieciaki raz zobaczą fikającą w celu wyciągnięcia rzadziej używanych książek! I całe misterne tłumaczenie "nie staje się na krzesłach i biurkach" pójdzie w... Wcale niewykluczone, że ze względu na bardzo ograniczone miejsce i tak w końcu książki tam wylądują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.10.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 A drabiny nie macie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.10.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ale to potrzebna będzie specjalna drabinka. Specjalna czyli ładna Poza tym, do dzieł Henryka Sienkiewicza nie sięga się na codzień. Raczej co kilka lat, aby sobie przypomnieć niektóre fragmenty. Podobnie z Trudi Canavan . No, to tyle rozpoznałam na fotce I chętnie bym jeszcze sobie w Ternowo - Iscrowej biblioteczce pogrzebała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Sienkiewicza właśnie sobie chcę odświeżyć, więc nie wywalę na górę Trudi Canavan prędzej dam na drugi rząd (mniejszych formatów mieszczą się 2 rzędy, dlatego też jest "Henryk Si" A "enkiewicz" jest w drugim rzędzie ) Mamy cały spis wszystkich pozycji. EDIT: nie, drabiny nie mamy. Na co nam ona na 4 piętrze? Zresztą jak moniss mówi: tu musiałaby być ładna drabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja tam wszystkie pozycje znam na pamięć i nie muszę nic spisywać a przecież pesel mam bardziej nabyty niż ty. Trzeba więcej trenować kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.10.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Dlatego Ty masz już czwórkę dzieci a ja się dopiero rozkręcam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.10.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Co ma piernik do piętra? Nauczysz się latać żeby np. Okna dachowe myć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Wszystko przez Tobą Ja też nie rozumiem co ma piętro do drabiny... To ze ma być ładna to się kurna wie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts