marimag 06.10.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Chwila...moment... Pokazywalas te komodę ot tak a tu nagle stoi u was Nic nie pisałaś ze zamierzasz zamawiać. Szybka jak błyskawica! Mebelek nie z mojej bajki ale... ALE bardzo pasuje do waszych wnętrz i ładnie się w nie wpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Mebelek nie z mojej bajki ale... ALE bardzo pasuje do waszych wnętrz i ładnie się w nie wpisuje Zgadzam się w całej rozciągłości W ogóle jak Wam zazdroszczę biblioteczki .... kiedy się do mojej dokopię wymieniasz autorów i teraz nie wiem czy od razu po odkopaniu mojej zrobię sobie dobrze Sienkiewiczem, czy Tolkienem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Twoja rozwiązłość niezmiennie mnie zaskakuje, Pusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Komoda boska. Miałam podobna robić Julce do pokoju przerabiajac mebel z ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Twoja rozwiązłość niezmiennie mnie zaskakuje, Pusiu Wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Zaczynam się poważnie martwić bo pisarzy jest od hu... Masz kondycję!!! Ja wymiekam przy jednym takim zwykłym pisarzu gminnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 To chyba pod lekka nekrofilie podpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Lekką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 06.10.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Chwila...moment... Pokazywalas te komodę ot tak a tu nagle stoi u was Nic nie pisałaś ze zamierzasz zamawiać. Szybka jak błyskawica! Wygląd pasuje, cena ujdzie, ostatnia sztuka została, to nad czym się zastanawiać? Mebelek nie z mojej bajki ale... ALE bardzo pasuje do waszych wnętrz i ładnie się w nie wpisuje Dziękujemy To chyba pod lekka nekrofilie podpada... Jak dobrze, że ktoś to powiedział za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 W ogóle nie macie wyczucia dla literatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ja nie mam bo nie znoszę czytać ale jestem pewna, że Iskra i Tern mają tylko może mniej seksualne niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.10.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Chwila...moment... Pokazywalas te komodę ot tak a tu nagle stoi u was Nic nie pisałaś ze zamierzasz zamawiać. Szybka jak błyskawica! Mebelek nie z mojej bajki ale... ALE bardzo pasuje do waszych wnętrz i ładnie się w nie wpisuje Dzięki No bo tak doszliśmy z Ternem do wniosku, że ze wszystkich komód, jakie widzieliśmy, ta jedna spełnia wszystkie założenia. I że mamy dość szukania w nieskończoność. I że jest ładna. No to zamówiliśmy xD Ja nie mam bo nie znoszę czytać ale jestem pewna, że Iskra i Tern mają tylko może mniej seksualne niż Ty. Ja chyba nie chcę wiedzieć co to znaczy mieć seksualne wyczucie dla literatury... To poziom 50 twarzy Grey'a czy już Markiz de Sade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Poszłam dalej... Kamasutra z Sienkiewiczem, który pisał niby ku pokrzepieniu serc a jak widać kaźdemu krzepi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 06.10.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ja nie mam bo nie znoszę czytać ale jestem pewna, że Iskra i Tern mają tylko może mniej seksualne niż Ty. Bo czytać można też nieco inaczej: https://www.youtube.com/watch?v=Fdu_NN8pvWM Iskra, Tern.... komódka pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Nie, nie, nie.. TAKIE czytanie tez mi nie pasuje. Podobnie jak siostra szwagra, jestem analfabetą, który na studiach nie nauczył się czytać Inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 07.10.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Właśnie minęły dwa miesiące od naszej przeprowadzki, a mnie uderzyła bardzo przyjemna myśl: WSZYSTKIE rozwiązania ergonomiczne się sprawdzają Nigdzie nie obijamy głowami, wszystko jest pod ręką, w kuchni wręcz jest wolna szafka... Lista rzeczy do ogarnięcia zrobiła się przyjemnie krótka i choć pewnie nie uda się wszystkiego załatwić przed grudniem, to to, co zostanie będzie czekało aż spokojnie znajdziemy ideał. Co zostało? 1. Szafa w przedpokoju: nawet nie mamy szkicu, jak miałaby wyglądać. Plan jest taki, że zabudujemy przestrzeń pod schodami, ale z uwagi na konstrukcję schodów nie wiemy, jak to zrobić, żeby wyszło ładnie. 2. Szafa "gospodarcza": w łazience jest mało miejsca na zapasy (chemia gospodarcza, mop, czy choćby duże miski), odkurzacz też póki co bezdomny, więc wymyśliliśmy sobie szafę w korytarzyku koło sypialni dzieci (naprzeciw wejścia do łazienki). Teraz stoi tam nasz stary regał i jego przydatność nie podlega dyskusji Szkice koncepcyjne są, pewnie przez weekend je dopracujemy i po niedzieli polecimy zamawiać. 3. Oświetlenie łazienki: wiemy tyle, że przyda się czarny akcent. Mocno kusiły kinkiety, które swego czasu wrzucała marimag, ale po namyśle doszedłem do wniosku, że potrzebujemy tam czegoś, co rozproszy światło żarówek. Obecnie jest goła żarówka nad wejściem i jej odbicie w lustrze denerwująco oślepia, co IMHO skreśla rozwiązania z np. edisonkami. No i fajnie byłoby, jakby kinkiety były możliwie małe. Czyli: małe, czarne i z mlecznym białym kloszem. I jeszcze, kochany Święty Mikołaju, przynieś mi Gwiazdę Śmierci z klocków Lego, prawdziwy miecz świetlny i 8-cyfrową kumulację w totka 4. Półeczka koło lustra: drewniana półeczka na drobiazgi typu dezodorant i szczoteczka do zębów, której główną funkcją będzie umożliwienie wyprowadzenia i zamaskowanie gniazdka elektrycznego koło lustra. Koncept typowo mój, czyli strasznie przekombinowany w opisie i bajecznie prosty w praktyce (vide biurka czy ściana RTV. A, nie. Ściana to jednak troszkę skomplikowana jest xD) 5. Plafon do sypialni: ciemne drewno, mleczne szkło, 2 żarówki, kwadrat o boku ok 35 cm. I jeszcze żeby nie kosztował mojej tygodniówki. (i znów pojawia się myśl o Gwieździe Śmierci, czy - równie sarkastycznych - frytkach do tego... ) 6. Krzesła biurowe do salonu. Czerwone 7. Półeczka na książki nad telewizorem? To, co już mamy mieścimy z trudem. A będzie przybywać I... tyle Bo czytać można też nieco inaczej: https://www.youtube.com/watch?v=Fdu_NN8pvWM Wiele by się wyjaśniło, ale takiej książki jak "Sienkiewicz" to nawet Google nie zna Pewnie pisana przez jakiegoś lokalnego pisarza i rozpowszechniana w rękopisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Moja lista po 2 latach mieszkania jest 3 razy dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 O ile jeszcze zrozumiałam wywód o szafach, o nie waleniu się w głowę i czerwonych fotelach tak za cholerę nie ogarniam kompilacji pod tytułem: święty Mikołaj, gwiazda śmierci, Sienkiewicz z rękopisów, czarny ale jednak transparentny kinkiet i 8 cyfrowa kumulacja... Czy jest na sali lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 07.10.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Czy jest na sali lekarz?Jak dobrze poszukasz, to i Napoleon się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Mniemam, że juz szukałeś Jezu, co Wy wciagacie ???? Dajcie namiar na dila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts