Tern 07.10.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Dajcie namiar na dila Proszę bardzo Edytowane 7 Października 2016 przez Tern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Bardzo kuźwa śmieszne :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.10.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 O ile jeszcze zrozumiałam wywód o szafach, o nie waleniu się w głowę i czerwonych fotelach tak za cholerę nie ogarniam kompilacji pod tytułem: święty Mikołaj, gwiazda śmierci, Sienkiewicz z rękopisów, czarny ale jednak transparentny kinkiet i 8 cyfrowa kumulacja... Czy jest na sali lekarz? Już tłumaczę z Ternowego na polski Chodzi o to, że mamy pewne wyobrażenia co do kinkietów i plafonu do sypialni. I za pierona nie możemy znaleźć takich, które by nam odpowiadały. A jak odpowiadają, to cena zabija, więc... też nie odpowiadają W związku z tym, jak już żądamy niemożliwego, to jeszcze dobrze byłoby dostać Gwiazdę Śmierci z LEGO (jest taka seria w LEGO z Gwiezdnych Wojen właśnie i to stamtąd xD), miecz świetlny i kumulację w totka. A komu wysyła się niemożliwe życzenia do spełnienia? No Mikołajowi przecież A Sienkiewicz w rękopisach to nawiązanie do filmiku Przetłumaczę: "ale takiej wódki jak "Sienkiewicz" to nawet Google nie zna Pewnie pędzona przez jakiegoś lokalnego bimbronika i rozpowszechniana w bezakcyzowych buletkach :confused:" A Napoleon jest w alkoholach Brandy Teraz jaśniej? Czy ja już pisałam, że z Ternem się nie nudzę? Umysł zawsze na pełnych obrotach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Powiedzmy, ze teraz ogarniam choć mój level niezrozumienia wynika z pewnych historii opisywanych przez moja matkę. Tez wyjasnie o co chodzi... Moja matka przez wiele lat pracowała w SANEPIDZIE. Kontrolowala rózne placówki i była dośc częstym acz przerazonym gosciem oddziałów psychiatrycznych. Podczas wizyt, chodziła przyklejona do sciany bo mieszkańcy potrafili byc dość agresywni, natarczywi lub przesadnie kochliwi. Poznala wielu znanych juz nie zyjacych bohaterów historii...tej starozytnej także. Miała też niebywały zaszczyt poznania samego Napoleona !, czerwonego kapturka, 85 letniej harcerki, kolekcjonera szpulek do nici, człowieka skały i niewidzialnego osobnika, który zajety był jedynie znikaniem. Byc może dlatego, slowo NAPOLEON podczas niezrozumiałej rozmowy z małzonkiem twym radosnym, zapytanie o lekarza i wysłanie mnie na ryby, wywołało we mnie...przywołało raczej, te skojarzenia. Taka rozmowa gdzie kazdy cos mówi, nikt nie rozumie ale jest wesoło Czy ja już pisałam, że z Ternem się nie nudzę? Umysł zawsze na pełnych obrotach! Lekarze tego oddziału, dokładnie to samo mówili mojej matce gdy z przerażeniem pytała: Jak dajecie rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.10.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wysłanie Cię na ryby wynika z tego, że google ten link różnie definiuje. Raz po jego kliknięciu pojawia się całe województwo podlaskie (i taki był zamysł Terna), a raz - przynajmniej mi - wyjeżdża z jakąś lokalizacją w lesie w okolicy Narwiańskiego Parku Narodowego... Ki diabeł? Czy ta historia oznacza, że nasz dom ma coś wspólnego ze szpitalem psychiatrycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 No to mnie link wyrzucił w 3 miejsce a mianowicie na srodek morza gdzieś w egzotykach. Nawet nie spojrzalam gdzie to i co to ale nazwy mocno latynoskie Nie chcę być niegrzeczna, nie chce byc żle zrozumiana, nie chcę tez zaprzeczac ale to tylko przez grzeczność Nie wypada, bedąc gościem watku ciężarnej gospodyni, mówić co sie mysli Powiedzmy, ze daje Wam pełną swobode w interpretacji mojego milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.10.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Egzotyki to już całkiem spoko lokalizacja, przynajmniej ciepło Dobra, nie ma tego złego! Znaczy, że się wyróżniamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 07.10.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Y... Ale ja jestem zdrowy. Serio! Każdy lekarz mi to mówi! To tylko świeże podlaskie powietrze na mnie tak działa, nie żadne pigułki z suszonej żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ale ja jestem zdrowy. Serio? Nie wiem. Coraz częsciej zaczynam miec powazne watpliwości Każdy lekarz mi to mówi! A chodzisz prywatnie czy na NFZ ? To tylko świeże podlaskie powietrze na mnie tak działa Podobno kazdego psychicznego nienaturalnie wznieca co innego. Księżyc, melodia...powietrze też moze być jak dookoła lasy z grzybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Mari http://www.tvn24.pl/80-latka-podejrzana-o-bycie-dilerka-narkotykow-pomagala-synowi,682025,s.html może tutaj się zapytaj zamiast szukać w tropikalnych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Meta spalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.10.2016 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Y... Ale ja jestem zdrowy. Serio! Każdy lekarz mi to mówi! To tylko świeże podlaskie powietrze na mnie tak działa, nie żadne pigułki z suszonej żaby Mężu, ja tu Cię tłumaczę, a Ty wyskakujesz z kolejnymi, bardziej hardkorowymi skojarzeniami Nie każdy czyta Pratchetta, naprawdę Wiecie, co to znaczy? Że mąż ma niezmiernie dobry humor. Aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 07.10.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 A chodzisz prywatnie czy na NFZ ?Na NFZ. Ci prywatni to jacyś strasznie podejrzliwi są Nie każdy czyta Pratchetta, naprawdę Toteż na wszelki wypadek dałem stosowny link do stosownych wyjaśnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Mężu, ja tu Cię tłumaczę, a Ty wyskakujesz z kolejnymi, bardziej hardkorowymi skojarzeniami Nie każdy czyta Pratchetta, naprawdę Wiecie, co to znaczy? Że mąż ma niezmiernie dobry humor. Aż się boję Niektórzy wcale nie czytają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Mnie wyrzuciło w Podlaskie, a liczyłam na egzotyki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 07.10.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 U mnie też Podlaskie na mapie (chociaż liczyłam na zbliżenie na jakieś konkretne miasto), Napoleon skojarzony wyłącznie z trunkiem (tak wynikało z treści, a do tego posiadam jeszcze dwie flaszki), a i pigułki z suszoej żaby to też nie nowość. Czyli też jestem zdrowa i jak najbardziej normalna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Kolejna z NFZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 07.10.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Kilka dni mnie nie było a tu się nawyrabiało Ale zajrzałam ... też podlaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Widać tylko mnie Tern chciał utopić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts