Doriko 18.10.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 (edytowane) A może właśnie udaje ;P A jak tam kinkiety do łazienki? Może pokażcie te ładne ale za drogie, będziem szukać zamiennika. Edytowane 18 Października 2016 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.10.2016 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Nie, no, Podlasiak z krwi i kości. Ja się muszę starać, a i tak kaleczę ruski akcent. A on umie to zrobić naturalnie! Niesprawiedliwe. Coś Wam powiem. Ubezpieczajcie mieszkania i domy. Naprawdę, to groszowe koszty w skali roku, a tyłek potrafią uratować. Byliśmy na wyjeździe i zadzwoniła administracja bloku, że zalewamy sąsiada... Jakie szczęście, że sąsiadce zostawiliśmy zapasowe klucze i że miałam zapisany numer do hydraulika. Co się okazało? Pękł trójnik przy podłogówce. No wada fabryczna, nie do wykrycia na etapie montażu. Taka duperela, a zalało konkretnie... Dlatego ubezpieczajcie mieszkania. Bo dzięki temu zamiast bujać się z sąsiadem i pokrywać koszty - podaliśmy numer polisy i mamy kłopot z głowy. A i sąsiadowi łatwiej ściągnąć kasę od ubezpieczyciela. Teraz trzeba będzie zrobić górę ciasteczek na poprawę stosunków sąsiedzkich Wiec, Doriko, kinkiety za moment. Ogarniamy się po powrocie I jeszcze plafon do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.11.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 To szczęście w nieszczęściu. Myślę że sąsiedzi zrozumieją, w końcu nikt świadomie nie robi sobie awarii w domu. Ciasteczka pomogą poprawić humory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marshi 07.11.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Komoda Na żywo jeszcze ładniejsza. [ATTACH=CONFIG]369513[/ATTACH] Komoda jest przesłodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.11.2016 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Komoda jest przesłodka Dziękuję pięknie Prikaz od lekarza: "leżeć!", więc leżę i szukam kinkietów... Ale przez tel pieruńsko niewygodnie. Ech, jeszcze miesiąc. Opiekacz nam się spalił. I to tak fest, że wywaliło wszystkie korki, trzeba było włączać główny bezpiecznik do mieszkania na klatce. Może już starczy tych domowych przygód, o Losie? Powoli urządza się też pokój dziecięcy, czytaj: zamówiliśmy nowe łóżeczko dla starszaka. Ciągle na zabawki przeznaczony jest gigantyczny karton po zlewie i chociaż wygląda paskudnie, to chyba jeszcze trochę czasu będzie xD Bo póki co genialnie pozwala małemu wyładować swoje chęci artystyczne i rzemieślnicze: nie rysujemy po ścianach, tylko po kartonie. Nie walimy młotkiem w podłogę, tylko w karton. Nie robimy dziur śrubokrętem w kanapie, tylko w kartonie. Karton wielofunkcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.11.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Te pierońskie kinkiety spokoju mi nie dają. Jakiś no-name z Allegro: http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z771/7719924/big/1.jpg?screen A może Svenda? http://www.lafabryka.pl/images/SpotLight/2227174.png Tylko teoretycznie żaden z nich nie spełnia warunku "światło rozproszone" Więc pytanie - jakie żarówy zastosować, żeby przy lustrze nie waliły po oczach, tylko dobrze oświetlały twarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.11.2016 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 mam takie malutkie pytanko - na prawdę potrzebujesz tego światła rozproszonego w łazience. Ja nawet lustra nie będę robić porządnie, bo do mycia zębów czy rąk nie potrzeba podziwiać swojej facjaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 10.11.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Rzecz w tym, że jakieś oświetlenie lustra jest potrzebne. Choćby po to, żeby było łatwiej soczewki szukać, jak z ręki przy zdejmowaniu spadnie A jak już będzie, to niech będzie dobre. A dobre IMHO to takie, które nie oślepia, jak je włączysz i nie tworzy głębokich cieni. Stąd pomysł na podwójne kinkiety z osłoniętą żarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.11.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dobre lustro i oświetlenie potrzebne do makijażu, czy do uczesania się. Ja takie rzeczy robię w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.11.2016 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Matka natura dobrze prawi - makijaż, uczesanie, soczewki... Nie chcę walić sobie żarówami po oczach, a zależy mi na dobrym oświetleniu. No i dlatego mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.11.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dzisiejszy widok z okna kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.11.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Mieszkanie wśród pól Uroczy widok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 18.11.2016 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Mieszkanie wśród pól <3 Piękne określenie Dopóki nie zabudują, to faktycznie tak będzie Miałam Wam pokazać pokój synka, bo kupiliśmy mu nowe, doroślejsze łóżeczko, ale... sprzedawca wysłał jedną część białą (prawidłowo), a inną część w kolorze "sosna" Po weekendzie ma być podmiana. Zbieramy się w sobie do przybicia paru obrazów na ściany i ogólnego ogarnięcia mieszkania, żeby pokazać Wam efekt całościowy, ale... trochę to schodzi xD Ja już poruszam się tempem dostojnym i majestatycznym i niewiele jestem w stanie zrobić. Podglądam Wasze dzienniki i chociaż nie piszę za wiele, to kibicuję cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.11.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Znów kinkiety do łazienki. Mam takie fale: szukam, szukam, potem dostanę wnerwa i przerywam, po kilku dniach znów wracam do szukania. Znalazłam takie:http://www.cudownelampy.pl/sklep/files/kinkiet-lago-maxlight-2215.jpg?t=1479813463232 Malutkie: Szerokość: 3,5 cmWysokość: 11 cmGłębokość: 8 cm Niestety chrom, nie czarne. Zdjęcie przekłamuje ze względu na czarne tło. Mają one sens? Bo sama już nie wiem...Przypominam wygląd lustra i łazienki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?248198-Nareszcie-u-siebie-czyli-mieszkanie-po-przygodach&p=7273212&viewfull=1#post7273212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.11.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Chyba mam coś podobnego w obecnej łazience.Mogę zrobić zdjęcie jak wrócę z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.11.2016 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Chyba mam coś podobnego w obecnej łazience. Mogę zrobić zdjęcie jak wrócę z pracy. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 22.11.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tych 3 to chyba najbardziej pasuje ten pierwszy kinkiet... taki cały czarny znalazłam jeszcze taki: źródło: imperium lamp Ja stale podczytuję i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.11.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Zdjęcia zrobione, ale nie mogę znaleźć kabla ani nie chcą się przesłać przez internet z komórki Spróbuję jutro, bo dziś chyba trefny dzień. Po powrocie z pracy zastaliśmy zalany jeden z pokoi... Wujek męża urządził sobie pranie, jak można się domyślić, pralka stoi na piętrze, nad naszym pokojem Nie wyszłam z siebie tylko dlatego, że mój wymarzony dom już stoi. Jeszcze trochę wytrzymam w tym znienawidzonym miejscu a potem... żegnaj Gienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.11.2016 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Oj! Jak dobrze, że już macie w perspektywie wyprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.11.2016 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Liliputku, dzięki Też w pierwszej chwili spodobały mi się takie kinkiety, jak pokazałaś, ale mam w zwyczaju oglądać te same na drugi dzień. Jak dalej mi się podobają - to ok. Jak chociaż lekko nosem kręcę - to odpadają xD I te odpadły Komody 3 miesiące szukałam. Plafonu do przedpokoju dalej nie wymyśliłam, klaruje się pomysł na plafon do sypialni. W tym tempie to ja nie wiem kiedy całkiem się urządzę w tym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts