marimag 22.12.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Ty nie ucz ojca dzieci robić bo wszystkie nasze dzieci są około świąteczne. Najmlodsze ma jutro urodziny wiec juz bliżej świat się nie dało Ciesze się ze sznurków bo nie ukrywam ze to kiepska sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 23.12.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 przepraszam, że tak poźno, ale gratulacje!!!!! No i mamy dzieci rocznikowo z tego samego roku, a jednak jaka przepaść wiem, że potem to się zaciera, ale zawsze mnie to zadziwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.12.2016 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Święta, święta i po świętach Mam nadzieję, że były spokojne Komoda wyemigrowała na czas okołoświąteczny, a w jej miejscu pojawiła się choinka Zdjęcia wigilijnego nie zrobiliśmy, bo... zapomnieliśmy A mieliśmy pierwszą Wigilię u siebie, na swoim W zamian mamy fotkę z drugiego dnia Świąt, jeszcze przed przyjściem gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.12.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Jak mówiłaś ze święta u was to spodziewałam się ze nic nie robiłaś a tu proszę... Wyobrażałam sobie Was w przebraniu zombie a obok leży jedno ulane a drugie wyczerpane. Ładnie u Was Tak jasno i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.12.2016 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Udało się uniknąć bycia zombie dzięki przyjazdowi moich rodziców na kilka dni Powiesiliśmy dwa obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.12.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Ślicznie dzielna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.12.2016 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 A dziękuję Mąż też dzielny - obrazy przybijał Ja mówiłam tylko gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.12.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej wesoła kompanijo!!! Całej 4 życzę wyrabanego w kosmos nowego roku. Idzie i rozmnazajcie się!!! Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 31.12.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Dziękujemy! I wzajemnie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.12.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Że się tak wyrażę... SPADAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.01.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Iscro, gratuluję Już chciałabym też mieć to wszystko za sobą, a tu jeszcze 3 miesiące. Rodzinka w komplecie w tym Nowym 2017 i na własnych metrach - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.01.2017 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Tsunami... ale Ty za 3 miesiące będziesz mieć własny dom, z ogródkiem, psami, i tak dalej Ja mam mieszkanko w bloku. Nie ma co porównywać nawet! Żeby nie było: cieszymy się bardzo, bo mieliśmy pierwszą NASZĄ Wigilię, jesteśmy U SIEBIE, mamy WŁASNY kąt - to naprawdę tak wiele daje spokoju ducha, że aż ciężko to opisać. Ale gdyby człowiek nie dążył ciągle do czegoś więcej, do życia na lepszym poziomie, do spełnienia marzeń - to koła do dziś byśmy nie wynaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.01.2017 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Gwoli wyjaśnienia... Mówiłam o porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.01.2017 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ło rany, ja o swoim chcę czym prędzej zapomnieć, dlatego nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Tsunami to Ty też masz bogate wnętrze? Matko! Ale nam się naród mnoży Ja juz zawiesilam działalność choć nie ukrywam, że jak widze maluszka a nie daj Boże noworodka to zaczyna mi skręcać macice i zaczynam przychylnie patrzeć na męża Chciałabym jeszcze ale mam zakaz zapylania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.01.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Tak wyszło,że bogate, a ja sama już w zbyt dużym nadmiarze... marimag - czasem to przypadek musi zdecydować, gdy samemu nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Taki numer nie przejdzie. Ormo czuwa a poza tym nie chce zginac smiercia tragiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.01.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Tsunami to Ty też masz bogate wnętrze? Matko! Ale nam się naród mnoży Mari, mnie w to nie mieszaj, nie poczuwam się i zaprzeczam, jakobym jakiś wkład w tym miała Iscro, fajne podsumowanie. Zeszły rok spokojnie możecie zaliczyć do udanych, a i obecny też się dobrze zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.01.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Hej Iskra, wpadam od czasu do czasu i widzę ze daawno mnie nie było i przegapiłam narodziny księzniczki - niech rośnie zdrowo i da mamusi się wysypiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.01.2017 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Dzięki Odpowiadam dopiero teraz, bo zapiernicz mam. Chciałam Wam dać zdjęcie sypialni, ale kompletnie nie wyszło. A teraz znów musiałabym posprzątać przed kolejną próbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts