Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nareszcie u siebie, czyli mieszkanie po przygodach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Święta, święta i po świętach ;) Mam nadzieję, że były spokojne :D

Komoda wyemigrowała na czas okołoświąteczny, a w jej miejscu pojawiła się choinka :)

IMG_20161224_233028.jpg

Zdjęcia wigilijnego nie zrobiliśmy, bo... zapomnieliśmy :D A mieliśmy pierwszą Wigilię u siebie, na swoim :) W zamian mamy fotkę z drugiego dnia Świąt, jeszcze przed przyjściem gości.

received_1424974254210337.jpg

Tsunami... ale Ty za 3 miesiące będziesz mieć własny dom, z ogródkiem, psami, i tak dalej ;) Ja mam mieszkanko w bloku. Nie ma co porównywać nawet! ;)

Żeby nie było: cieszymy się bardzo, bo mieliśmy pierwszą NASZĄ Wigilię, jesteśmy U SIEBIE, mamy WŁASNY kąt - to naprawdę tak wiele daje spokoju ducha, że aż ciężko to opisać.

Ale gdyby człowiek nie dążył ciągle do czegoś więcej, do życia na lepszym poziomie, do spełnienia marzeń - to koła do dziś byśmy nie wynaleźli :D

Tsunami to Ty też masz bogate wnętrze?

Matko!

Ale nam się naród mnoży :)

Ja juz zawiesilam działalność choć nie ukrywam, że jak widze maluszka a nie daj Boże noworodka to zaczyna mi skręcać macice i zaczynam przychylnie patrzeć na męża ;)

Chciałabym jeszcze ale mam zakaz zapylania się :(

Tsunami to Ty też masz bogate wnętrze?

Matko!

Ale nam się naród mnoży :)

Mari, mnie w to nie mieszaj, nie poczuwam się i zaprzeczam, jakobym jakiś wkład w tym miała :lol2:

Iscro, fajne podsumowanie. Zeszły rok spokojnie możecie zaliczyć do udanych, a i obecny też się dobrze zapowiada :D

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...